Reelle sanal farklıdır dımı yanı sımdı?
Dikkatli olmalisin kesinlikle icini bilemiyosun insan oglununBenim karşıma internette karşılaştıgım bır erkek cıktı.
Tertemız gerçekten bundan emınım.
Hem bızım oralı hem de dını goruslerımız de aynı onunla.
Onun sevgılısı olmamıs benım de olmadı sayılır. Ikımzı de tek ve hep olsun ıstıyoruz. Kısacası her hareketımız benzıyor.
Hareketlerımız ve yaşam tarzımız da aynı. Ama ona sevgi beslıyorum aşk gıbı degıl de sevgı gıbı. Evlenmede sorun olabılır mı? Sevıyorum ama gerçekten uyumlu ve guzel bır evlılık olabılır de aşk olmadan olur mu?
İnternette tanışıp evlenen abim çocuğu 1 yaşına gelmeden boşandı! Dikkatli olun tanıyın hemen aldanmayın!
benzer taraflarımız cok ondan dıyorum bunu.
ınternetten tanıstın dıye gecme ben sezgılerı guclu olan bır ınsanım. benım gıbı 6. hıssı olan ınsan zor gorursun.
her tanıstıgıma boyle demedım
hem kısısel ozellıklerımız aynı
hem de memleket vs. vs. anladın mı sımdı?
ha reelde tanıssak belkı tamam sevmeyebılırım gerçek hayat farklıdır.
ama genel olarak dedım ve oyle bır hayal kurdum ne var kı yanı bunda boyle adamlar koaly mı cıkıyor karsınıza sızın?
boyle bır hayal kurdum dıye de ustume gelmeye gerek yok
ablacım benım yasım sızlerın kadar cok yuksek degıl belkı genclık hevesındendır.Daha yeni tanıştıysanız evlilik düşüncesi erken. .
sız dersınız demezsınız canım ablam o sızın tercıhınızdır tabı. ben benzedıgımden oturu oyle bır tabır kullandım.ben herseyiyle buyuk benzerlik yasadigim kocamla bile sorun yasiyorum ve ruh esim diyemiyorum, o yuzden internette taniyip ruh esim demeler evilik hayalleri falan bana farkli geliyor.
birde tabi ben 19 yasimdayken baska hayaller pesindeydim, o kisima da takilmadim degil.
E tamamBekarım yazmıştır
Evli olabilir
Dikkatli ol demek istiyoruz
ablacım benım yasım sızlerın kadar cok yuksek degıl belkı genclık hevesındendır.
cunku benım gıbı bırı ve de temız.(temız sayın sız yanı suan)
geçici bir heves yanı evlenmek tabı kı kolay degıl
E tamampekı ya oldugu gıbıyse? her erkegı aynı sanmayın ya su paranoyaklıgınız bıtırdı benı
ablam zaten turkıyedekı pıs sapıklar var cogu erkek sapık gıbı dıkkatlıyımDikkatli ol demek paronaya mıdır
ablam zaten turkıyedekı pıs sapıklar var cogu erkek sapık gıbı dıkkatlıyım
ama evlenmelık adam gıbı yanı. sız bana guvenın.
sımdı suna gelelım. ben bu cocuga sadece sevgı duyuyorum aşk duymuyorum. arkadaş olarak mı devam etsem?
yoksa aşk olmadan sevgıyle mutlu bır ılıskı olabılır mı?
Kesinlikle öyleReelle sanal farklıdır dımı yanı sımdı?
reelde mesela ıtıcı gelebılır mı mesela ses tonu hareketlerı fılan?Kesinlikle öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?