Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

Dikkatli olmalisin kesinlikle icini bilemiyosun insan oglunun

yanlıs anlattım galıba ablam evlenmelık adam tam yanı ondan sonra oyle bır hayal kurdum.
yanı evlenmelık bırısı
tabı hemen evlenmıcem yanı. senerlerce tanıyıcam. salak degılım
İnternette tanışıp evlenen abim çocuğu 1 yaşına gelmeden boşandı! Dikkatli olun tanıyın hemen aldanmayın!

ben herseyiyle buyuk benzerlik yasadigim kocamla bile sorun yasiyorum ve ruh esim diyemiyorum, o yuzden internette taniyip ruh esim demeler evilik hayalleri falan bana farkli geliyor.
birde tabi ben 19 yasimdayken baska hayaller pesindeydim, o kisima da takilmadim degil.

Daha yeni tanıştıysanız evlilik düşüncesi erken. .
ablacım benım yasım sızlerın kadar cok yuksek degıl belkı genclık hevesındendır.
cunku benım gıbı bırı ve de temız.(temız sayın sız yanı suan)
geçici bir heves yanı evlenmek tabı kı kolay degıl

Nekadar zamandir konusuyorsunuz?
Birlikte vakit gecirmedem taniyamaz anlayamazsin.
Heoimiz klavye arkasinda melaikeleriz, hepimiz klavye arkasinda aslaniz, kahramaniz.
Iyi dusun. Klavye arkasinda iyi insan olmak cok kolay.

sız dersınız demezsınız canım ablam o sızın tercıhınızdır tabı. ben benzedıgımden oturu oyle bır tabır kullandım.
sıze farklı gelebılır ama gorsenız sız de benımle aynı dusunursunuz. sandıgınzı gıbı degıl emın olun.
benım de egıtımle ılgılı hayallerım var suan tatıl mesela.. ve de bosum ısım yok. ne var yanı boyle bır adam herkese nasıp olur mu ? bu devırde her erkek temız degıl. cok takılmayın ya gencım heveslerım olur hayal kurarım(herkesle kurmuyorum ya ılk kez oldu) takılmayın

Peki ya gerçekse o zaman? Siz çok paranoyaksınız. Çok darbe yemişsiniz belki hayattan ondan olabılır haklısınız da ben de aptal degılım be?

Kaç yaşındasın bilmiyorum dikkatli olun

Dikkatli ol demek paronaya mıdır
ablam zaten turkıyedekı pıs sapıklar var cogu erkek sapık gıbı dıkkatlıyım
ama evlenmelık adam gıbı yanı. sız bana guvenın.
sımdı suna gelelım. ben bu cocuga sadece sevgı duyuyorum aşk duymuyorum. arkadaş olarak mı devam etsem?
yoksa aşk olmadan sevgıyle mutlu bır ılıskı olabılır mı?

Ruh ikizimi bulduğumu düşündükten 4-5 sefer sonra gerçek ruh ikizimi buldum. Birkaç ortak nokta sahibi olunca ruh ikizi olunmuyor, inan bana. Hem internetten palavra atmak kolay. Kimse konuştuğu gibi davranmıyor.

Ne kadardır tanıyorsun ?
Yaşlarınız kaç?

Ruh ikizi mi Ruh eşimi valla bilmiyorum ama niye aşık olmadığınızı düşünüyorsunuz.. eksik gelen şey tam ne adını koyun sonra sizin için ne kadar önemli bunu düşünün.. karnımda kelebek ucusmuyor falan öğretilmis aşk tanımı.. öyle bi on kural yok.. tam ne eksik buna odaklanın..

19
onun 21. evlenme erken ama evlencek adam yanı onu demek ıstedım. ve bır anlık hevesle oyle bır hayal kurdum sadece.
1 aydır tanıyorum.

Internetten konusmayla reel ayni olmaz emin ol. Yazmaya herkes mukemmel bak herkesin facesine twitterine herkes humanist herkes hayvansever doga dostu e peki bu kadar kotu nerden cikiyor o yuzden reel olmadam kimse hakkinda yargida bulunma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…