Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Hiç bişey deme ama lütfen ona iki smile yolla"mok ve fino kopegi" bugün engellemiş de olsa seni iki üç aya arar demedi deme çünkü bu tür sacmaliklarla yarım bırakanlar tipi tipi donuyorlar
Zannetmiyorum tahminimce yeni birini bulmadiysa bile eski nişanlısıyla barismistir

Ergenler bile ayrılmak istiyorum diye belirtiyor ama ne yazıkki bu bir ergen cesaretini bile gosteremeyecek bir korkakmis

Zaten onunda bir daha yazacağını düşünmüyorum ama keşke yazsa yada arasada ona böyle yapmanın ne demek olduğunu gostersem

Çok doğru.Sözde beni bir ay sonra ailesiyle tanistirip kendi de gelip benimkilerle tanisacakti.Ya ben ona en başta dedim bak geçmişe dair en ufakta olsa bir yaran varsa lütfen benim hayatıma girme beni yorma .Ama o yemin ler etti geleceğe dair ciddi hayaller kurdu ikimiz adına ve söylediği bi ton yalan sözler.insan kanıyor malesef sonunda ve üzülen sen oluyorsun

Evet aramam bidaha asla .onuda dün öfkeyle yaptım pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…