- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
-
Zannetmiyorum tahminimce yeni birini bulmadiysa bile eski nişanlısıyla barismistirHiç bişey deme ama lütfen ona iki smile yolla"mok ve fino kopegi" bugün engellemiş de olsa seni iki üç aya arar demedi deme çünkü bu tür sacmaliklarla yarım bırakanlar tipi tipi donuyorlar
Ergenler bile ayrılmak istiyorum diye belirtiyor ama ne yazıkki bu bir ergen cesaretini bile gosteremeyecek bir korkakmisKonu basligi cok yanlis olmus..Adamin ruhu yok ki hizli yasasin..
Bey'de degil,bir veda bile etmeden ergenler gibi gitmis..
Ve beklenen bir atakta degilmis..kendini cok oven baskalarinin davranislarini elestiren insanlardan korkacaksin..
Neyse unutun gitsin.Degmez hicbirseye.
Hicbir seye değmez o .Zaten önemli olsaydı duyacakları cesaret gösterir arardiKeşke bir elveda diğecek kadar karakterin olsaydı.Neyse insanlık bende kalsın elveda sayın; ERGEN BEY.
Yaz yolla
Engelleyen birisi niye arasın ki ?Seni arayacak. Yazıyorum buraya.
Çok haklısınızHasta adamlarla ugrasmayin gencler adami hasta ederler. Sen bisey olmuyor sanırsın ama ilerde bi bakarsin giden senden gitmis.
Zaten onunda bir daha yazacağını düşünmüyorum ama keşke yazsa yada arasada ona böyle yapmanın ne demek olduğunu gostersemGenelde bütün erkekler hayatımdan böyle gitti sessiz sedasız
İnsan üzülüyor evet yaşanmış birşeyler var bir emek var duygular var
Ayrılmak istiyorsan bile gelir açık açık söylersin .herkes bir açıklamayı hak eder.
Bırak engellesin o engeli açmaya yeltenmez umarım bir gün .
Yüzsüz yüzsüz açıp tekrar konuşmaya çalışanıda gördüm ben
Bi daha daha dikkatli ol bu basit insanlara prim verme..
Çok doğru.Sözde beni bir ay sonra ailesiyle tanistirip kendi de gelip benimkilerle tanisacakti.Ya ben ona en başta dedim bak geçmişe dair en ufakta olsa bir yaran varsa lütfen benim hayatıma girme beni yorma .Ama o yemin ler etti geleceğe dair ciddi hayaller kurdu ikimiz adına ve söylediği bi ton yalan sözler.insan kanıyor malesef sonunda ve üzülen sen oluyorsunÜzlme ya lütfen
İşler ciddiye binince böyle kaçıyorlar
Tavlamak içim atılan msjlar vs hepsi yalan olıyor
Bu adam böyle biriymiş nasıl görmemişim dedim ben oysa ne kadar sevecen ne kadar iyi sanmıştım.
Sonra hayal kırıklığı ..
Neyse ya oluyor işte üzülme ve bence msj falan da atma onada cevap vermez
Daha çok sinirlenirsin
Ben o hatayı yaptım en iyisi muhattab olmamak
Erkekler böyle istediği zaman hayatına girme istemediği zaman çıkma ve senin buna ses çıkarmamanı ister.senin duygularını hiçe sayar.bencil işte.
Açmadı ki
Evet aramam bidaha asla .onuda dün öfkeyle yaptım pişman oldumSakın sakın arama bir daha.. seni engelleyen birini sakın arama. Sen aradıkca o daha da kendını bırsey zannedecek ve cekecek kacacaktır. Sessiz kal lütfen kendin için cunku aradıkca sen daha cok kırılıp uzuleceksın
Canım daha dün yaşadım tatlım ordan biliyorum. Engellemedi ama kesinlikle olmayız dedi gece 23.00 sabah sen çok farklı birisin günaydınEngelleyen birisi niye arasın ki ?
Bunun ki biraz farklı amaCanım daha dün yaşadım tatlım ordan biliyorum. Engellemedi ama kesinlikle olmayız dedi gece 23.00 sabah sen çok farklı birisin günaydın
Peki siz ne yaptınız ?Canım daha dün yaşadım tatlım ordan biliyorum. Engellemedi ama kesinlikle olmayız dedi gece 23.00 sabah sen çok farklı birisin günaydın
Cevap vermedim.Peki siz ne yaptınız ?
O da arkadaşa aynısını diyordu bırak gitsin öyle adamı bu ileride evlenseniz seni yarı yolda bırakır böyle birine güven olmaz diyordu :)Biptir et gitsin evlensen seni meydanda bırakır gider bu karaktersiz
Aynen öyle ne hali varsa görsünHiç sallama, hiç bir zaman olmamış gibi davran. Saçmalamış, laf sokmaya çalışıp da ciddiye almaya değmez.
Orası öyle zaten ama benim merak ettiğim niye böyle bir korkaklık yapmış olmasıBelli ki seni silmis...
Yapacak birsey yok.
Sakin arama sorma unut bosver..degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?