Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Yazık ya onlara bence bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar basit olmamali
Ya pislik iştr
Bak şimdi üzülüyorsun yarun bundan kurtulduğun için şükür ediceksin
Ayrılmanında adabı var
Bu tip her sorunda böyle kaçan adamdan kimseye yarar gelmez ki
Benimde eski sevgilim bunu yaptı bana
Ben saydırdım tabi tutamadım ama değmez şimdi olsa umursamam yani bu tip insanlarla muhattab olmamak lazım.

Kendinin de düşüncesi öyleydi beni istemeyeni ben hiç istemem demeli böyle durumlarda diyordu.ayrılık olsa dahi helallik alınmalı diyordu yani verdiği sözler ici bosmus hep .Lafla peynir ekmek gemisi yurumuyormus

Kendinin de düşüncesi öyleydi beni istemeyeni ben hiç istemem demeli böyle durumlarda diyordu.ayrılık olsa dahi helallik alınmalı diyordu yani verdiği sözler ici bosmus hep .Lafla peynir ekmek gemisi yurumuyormus
Ya salak iştr
Ona göre güzel birsey yaptı
Üzülme lütfen ben üzüldüm yaptığım hatayı yapma
O egosunu tatmin etti bu şekilde yaparak
Büyük ihtimalle başka birini buldu tekmeyi yiyince döner yüzsüz
Ben eski sevgilime dedim sen bana bunu yaptın sanada yapıcaklar üç beş ay sonra sosyal medyadan görfüm aldatılmış acı çekiyor
bu iş böyle ilahi adalete bırak kalbini temiz tut o işliyor valla görüyorsun da ..

Bu arkadaşın sorunları var bence. Sonuçta bir şeyler yasamissin insan gibi konuşup ayrılmak o kadar mı zor ya. Ergen bile diyemiycem.

İnşallah umarım bugün öyle pişman olur ki su anki uzuntume değer .o zaman görmek isterim onu.Ben ona hiçbirşey yapmadım fedakarlıktan başka

Bana çıkıp artık sevmiyorum olmuyor deseydi bile belki daha az uzulur saygı duyardım ama o degersizmisim gibi korkarak kacti

İnşallah umarım bugün öyle pişman olur ki su anki uzuntume değer .o zaman görmek isterim onu.Ben ona hiçbirşey yapmadım fedakarlıktan başka
O zaman senin umrunda olmatacak ama güler geçersin emin ol
Herkes yaptığundan utanır bir gün
Kaybedince anlat erkek
Allah kıymet bilen insan gibi birine denk getirsin
Çık kariısına kızın konuş terbiyesiz işte
Yaşanılan birsryler var.bundan önceki sevgilimle birbirimizi engellemedik bile.kavga ettik bağırış çağırış.ama bitirdik.ne o yazdı ne ben sonra.engelleme ne ya?peşine mi düşücen çocuk gibiler
O engeli açmasınlarda sonra daha komik oluyorlar çünkü.

anlar mı dersiniz?geri barışmak için değil ama onun pişman olmasını bana haksızlık yaptığını anlasın istiyorum.ama tabiki ona cesaretiu varsa karşıma çıkmaya

şuan kendime zor engel oluyorum arayıp nedenini srmak için.çünkü çok merak ediyorum

anlar mı dersiniz?geri barışmak için değil ama onun pişman olmasını bana haksızlık yaptığını anlasın istiyorum.ama tabiki ona cesaretiu varsa karşıma çıkmaya
Ya bunun şöle bir aldatılması gerek kafasına dank etmesi için
Umarım olur
Benimkine oldu valla
Gerçi artık onu umursamıyorum bile
Ne hali varsa görsün

şuan kendime zor engel oluyorum arayıp nedenini srmak için.çünkü çok merak ediyorum
Aradığında inan bana açmayacaktır
Senle konuşmaya cesareti olsa zaten alır karşına adam gibi konuşur
Böyle salak salak hareketler yapmaz
Bu kişiliksizlik ya başka birsey değil ki
Ama ararsan değerini düşürürsün
Bak ben aradım daha kötü oldu.keşke hiç tenezzül etmeseydim ne gereği var o kim ya defolsun diyeceksin
Zamanla kızgınlığın geçer .bu kadar duygusal bakma çok üzerler hayatta
O kalitesiz için değmez inan .,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…