Ruhumu Daraltan Mevzular :)

Ortak is her zaman mide bulandirir bence . Yrn birgün gorumcelerinizde pay ister kardeşlerin arası bozulur. Bu ülkede bu her zaman böyledir bence vermeyin altinlarinizi falan . Hoş arabanın satılmasıda saçma ama işte bazen anne babaya söz geçmiyor

peki daha önce evleri vardı satıldı yanlış hatırlamıyorsam 1 yıldır kiradalar dedin, ev ne için satıldı parası neye kullanıldı, hani düğün için falan satmamışlardır inş

ileride Allah gecinden versin, bir vefat durumunda mal kaçırma davası açarlar, sizin vereceğiniz para da muhtemelen elden verilecek. para verdiğinizi de ispat edemezseniz, direkt kardeşler arasında bölünür o ev. hiç girmeyin o işlere.

Tek kardes degil iki ablasi var ama tek erkek. Ataerkil bir ailesi var hani şöyle soyleyeyim, tutup kimse bizim bu kadar yardim ettiğimiz eve ortak olmaya kalkmaz. (umarim!)
Kalkarlar. Boşuna ummayın. Anne baba ölünce en doğal hakları o miras. Birinci yol kabul etmemek. Ikinci yol yardım ettiğiniz oranda tapuya ortak olmak.

Bence artık mevzuyu uzatmayın, altınlarınızı vermeyin, arabayı versin eşiniz.
Bir sıkıntı yaşanacaksa da yaşansın görün bakalım.

Bence artık mevzuyu uzatmayın, altınlarınızı vermeyin, arabayı versin eşiniz.
Bir sıkıntı yaşanacaksa da yaşansın görün bakalım.
Aynen öyle. Artik uzatmayacagim. Bitmeyen bir bas agrisi yasiyorum, daha fazla kendimi hirpalamayacagim.

Gündüz okudum konuyu ve yorumları.
Kendimi senin yerine koydum.

Aklıma şu geldi, diyelim tapu senin üstüne
Boşanma durumunda zaten kardeşlerden daha çok payın olacak.

Bunu hesap etmediler mi acaba?

Maalesef üzülen bir taraf olacak elbette, araba kaç bin tl?

Evlilikten sonra mı alındı? Yani alınmasında katkın var mı?

Eşiniz tek evlatsa evet hepsi sizin neticede ama siz ne yapmak istiyorsunuz. Yani eğer o elinizdeki değerlerle farklı bir planımız yoksa düşünülebilir. Arabayı satmak sonrası hayatı biraz zorlaştırır ama altınları verebilirdim eğer bir planım yoksa .

Şu an kirada mı oturuyorlar? Ev almak farz mı? Anlamıyorum şu mantığı ya. Çok sıkışık olurlar hastalık sağlık olur yardım edersin de gelinin Altınlarıyla ev alacaklar. Sonra da ev aldık diyecekler

Sakınnnnnnnn aman diyim. Ben neler gördüm neler birak kayinbabaya altin araba vermeyi kocana bile vermiceksin bu zamanda

Araba benim altınlarımla alindi. Cok bir degeri yok ama isimi goruyor neticede

Ben de anlamiyorum. Kirada oturanlar ölmuyor, bir sey olmuyor.

Araba benim altınlarımla alindi. Cok bir degeri yok ama isimi goruyor neticede
E o zaman ne bileyim çocuk olursa ona yatırım diye düşünüp arabayı çıkar gözden.

Ama yine senin yerinde olsam diyorum

Çok zor ya,

Altınlar kadinin zaten. Tasarrufu da ona ait. Arkadan is ceviren ve plan yapanlara bir tane cakasim geliyor
Seni beklemisler ev almak için. Yazik biricik ogullarina kiyamazlar normalde ama nasil icleri rahat edicek evlatlarina araba sattirip pees. Herkes cidden anne baba olamiyor.

Seni beklemisler ev almak için. Yazik biricik ogullarina kiyamazlar normalde ama nasil icleri rahat edicek evlatlarina araba sattirip pees. Herkes cidden anne baba olamiyor.
Valla gayet kiyacaklar. Halbuki cok degerlidir ogullari. Bu koca sehirde bizim evden o almaya calistiklari eve gitmek bile 3 araç biliyor musun. Bencil olmak cok zor.

Gerçekten çok zor durum.

Öyle uzaktan konuşmak kolay da,

Seni anlıyorum.
Evet gercekten zor. Hele ki arabasini satıp vermeyi boynunun borcu goren bir ese soz gecirmek daha zor. Gerci ona kalsa benim ailem olsa yine aynisi yapılirmis. Buna inanmak istiyorum.

Evet gercekten zor. Hele ki arabasini satıp vermeyi boynunun borcu goren bir ese soz gecirmek daha zor. Gerci ona kalsa benim ailem olsa yine aynisi yapılirmis. Buna inanmak istiyorum.
Hiç fikir vermek doğru gelmiyor bana
Zaten dolusun, iyice aranız açılır eşinle gaza gelirsen.
Hiç değilse tapu eşinin adına alınsa?
Bu dediğim boşanma durumu için geçerli.

Off yaa neden evli barklı çocukları katıştırır aileler işin içine para girince, çok rahatsız edici.

Ben çok üzüldüm senin için. Çok haklısın her durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…