- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
Bence size yazık. Ben şahsen kıskanmadım çünkü fizik olarak onlar gibiyim(zayıflık uzunluk vs) Bunu da bilerek yazdım ki adım kıskandı olmasın. Güzele de güzel derim orası ayrı ama zaten canı yanan bi insana "biz Ruslar da çok güzeliz kıskanmayın Türk kızları" demek neyin kafası anlamadım. İnsanlar sizi görmeden neyinizi kıskansın. O dislike butonu patavatsızlığınız içindi
80 yilini versen degmezOnunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .
Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .
Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Elin kizinin ne gunahi var senin eks karaktersiMis ben boyle konularda yuzde 90 erkege suc buluyorm o kizin haberi bilr yoktr senden benceBen onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi
Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .
Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Beğenmedim attığınız yorumumda ruslara dair herhangi bi değinmem mi olmuş? Yorumumda tek kelime rus yazdığımı okudunuz mu? Hayır tabiki... Aman duyar kasılacak bir konu görülmeye dursun, konuyu polemiğe çevirmek için extra çabalar falan...gereksiz bencekonudaki bütün “rus olduğu için şöyledir” alt metinli mesajlardan iğrendim. yukarıda da bir üye yazmış başka bir ırk olsa burayı yıkarsınız ama nedense bu ülkede rusların da olduğunu unutuyorsunuz.
konu sahibi sen de kendi saçmalığını kıza mı yıkıyorsun, adam sağlam değilse kızın ne suçu var?
Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi
Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .
Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Beğenmedim attığınız yorumumda ruslara dair herhangi bi değinmem mi olmuş? Yorumumda tek kelime rus yazdığımı okudunuz mu? Hayır tabiki... Aman duyar kasılacak bir konu görülmeye dursun, konuyu polemiğe çevirmek için extra çabalar falan...gereksiz bence
Ben de onu diyorum, herkes kendi işine baksa sorun kalmayacakta, saçma sapan sataşmaları vazife edinmiş gibi yazıp yazmamamı bilmediğimden bahsediyorsunuz. Irkım ne alaka? Aldatılmanın ırkı mı oluyor? Konu sahibi aldatıldığından dolayı nefret söyleminde bulunmuş, olayın özüyle değil de ırkıyla mı ilgileniyorsunuzsize ne istediğim yoruma istediğim ifadeyi atarım işinize bakın. ben duyar kasmak istesem böyle olmaz. doğru dürüst yazmayı bilmiyorsanız yazmayın. ırkınız ne bilmem ama ben alttan alttan bir laf dokundurayım da o zaman görelim sizi.
Ben de onu diyorum, herkes kendi işine baksa sorun kalmayacakta, saçma sapan sataşmaları vazife edinmiş gibi yazıp yazmamamı bilmediğimden bahsediyorsunuz. Irkım ne alaka? Aldatılmanın ırkı mı oluyor? Konu sahibi aldatıldığından dolayı nefret söyleminde bulunmuş, olayın özüyle değil de ırkıyla mı ilgileniyorsunuz
Ben kendimi savunmak zorunda kaldım söylemlerinizden dolayı, yorumlarını tekrar okursanız kullanılmış ve aldatılmış hissettiğini yazdığına rastlarsınız. Yazmayacağız için teşekkürler, genelde komik olduğum söylenir, ketum değilimevet ırkıyla ilgileniyorum sizin gibi. aldatılma diye bir şey okumadım konu sahibini nasıl şirin göstereceğinizi şaşırdınız. adam ondan ayrıldıktan sonra rus biriyle evlenme kararı almış. konu sahibi de sanki rus kadınlar türk erkekleri özellikle baştan çıkarırmış gibi kendi tanıdıklarının pisliğini ruslara yüklemeye çalışmış. boş yere şimdi bana laf anlatmaya çalışmayın dışarıdan komik görünüyorsunuz savunduğunuz şey korkunç. daha da size cevap vermem.
Ben de kezbandan ceza almıştım :)@Mune
Bir de sahte profillerden çıkıp
Irk
Mezhep
Cart curta dön
Yeri gelince üzerimden ayar vermek serbest tabi
Susar bu kız, çoğunluk başka
Ne dediğim okunur, ne hükmü olur düşürülen üyeliğimin.
Adil olun, buyurun.
Kezban a ceza veren siz değil misiniz?
Kezban??
Açıklayın mantığı,
Ben kac kere sanane kelimesinden ceza almıştımBen de kezbandan ceza almıştım :)
Ben kac kere sanane kelimesinden ceza almıştımyani cok da sey etmemek lazim
Konuyu okudukça banada öyle geliyorKonu sahibi ekşici bir erkek değilse ben de bişey bilmiyorum.Şöyle ki :
Düğün için para harcamamak
Saçma diye nitelenen adetlere uymamak
Türkiye'den ayrılık yurt dışına yerleşmek
Rus kızlarının güzelliği
Türk kızlarının kötü huyları
30 yaşında bekar kadın gibi ekşisözlüğün çöplük konuları harmanlanarak buraya bu konu açılmış.
Özellikle yaş ve Rus kızı vurgusu böyle düşündürdü.
Ay çok teşekkür ederim, Kalp kalbe karşı derler siz de benim beğendiğim üyelerdensiniz, yorumlarınız hep dikkatimi çeker. İnşallah düzgün biri çıkar karşıma ve tüm isteyenlere... Öncelikle şu kalbimin acısı bir dinse.... çok zor günler yaşıyorum.
Gelinimiz rus turk kizlarina asla degismem o kadar soyleyeyim.Bu cevabimi istiyorsunuzYa bırak alla sen git sadaka ver kurtuldum diye eden bulur
Şuan çok yeni ondan böylesin inan elin rusu hiç fedakadar cefakar çilekeş olmaz
En ufak şeyde basar gider yemek bilmez temizlik bilmez kolaymı Türk paşalarıyla uğraşmak onun sevgisi demekki başkasını bulana kadarmış ben olsam ona acırım zavallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?