Rus bir kızla evleniyor

Herkesin az çok böyle bir hikayesi vardır. Neden ben değil de o demişsin aslında çok basit bir cevabı var bunun frekans...Bu şu demek; öncelikleriniz ve değer yargılarınız farklı. Sen ruha bakmışsın o fiziğe...bir de şu var; bu adam zoru sevmiyor besbelli... Bak ben de hiçbir adeti yapmadım. Sevmem de fakat bu adamın ki sevmemek değil besbelli uğraşmak istememiş. Tipik erkek erkek olamamış erkek çocuğu... Boşver ve bak yoluna

Kendimi adadım kendimi.İşte bu cümlede yatıyor sebebi neden o kızı seçtiğinin.Siz onun için her şeyini feda edebilecek,elinin altındaki biri olmuşsunuz.Sizi hiç kaybetme korkusu yaşamamış.Bundan dolayı da sizin kendisine bağımlı olduğunuzu düşünüp buna göre hareket etmiş.Bizim için her şeyi yapabilecek insanları daha az tercih ederiz.Çünkü:İnsanoğlunun bir yönü hep nankördür.

Konuyla alakasi yok ama rus oldugu icinmi boynuz takacagini düşündünüz.Sizin burda karalayacaginiz kişi konu sahibinin erkek arkadasi degilmiydi
Elinizdeki cımbızı yere bırakın ve sakince tekrar okuyun. Eden bulur, anlemadıysanız benlik bir durum yok

Elinizdeki cımbızı yere bırakın ve sakince tekrar okuyun. Eden bulur, anlemadıysanız benlik bir durum yok
Üslubunuz çok çirkin elinizdeki cımbızı yere birakin nedir.Eden bulur daha dogru bir cumleydi bence.Ama elinizdeki cimbizi yere birakin diyen kisidende başka cvp olmazdi zaten.

Üslubunuz çok çirkin elinizdeki cımbızı yere birakin nedir.Eden bulur daha dogru bir cumleydi bence.Ama elinizdeki cimbizi yere birakin diyen kisidende başka cvp olmazdi zaten.
Uslubum çirkin değil, siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve anlatmaya çalıştığım şeyi istediğiniz şekilde yorumluyorsunuz

Mune
Bir de sahte profillerden çıkıp
Irk
Mezhep
Cart curta dön

Yeri gelince üzerimden ayar vermek serbest tabi

Susar bu kız, çoğunluk başka
Ne dediğim okunur, ne hükmü olur düşürülen üyeliğimin.

Adil olun, buyurun.

Kezban a ceza veren siz değil misiniz?
Kezban??

Açıklayın mantığı,

Bazen ayrılık sanarmışız ama Allah bizi kurtarırmış

Sizin konulara yazdığınız yorumların %70ini anlamıyorum ben açıkçası.

Anladığım kadarı da saldırı, aşağılama tarzı cümleler oluyor.

Yani biz de ban yedik zamanında(hatta daha geçen hafta yedim ben ) ama bu kadar gocunmadik açıkçası ve bana kalırsa Kezban, evet, günümüz, internet argosunda ne anlamda kullanıldığını biliyoruz. Sana ayar verdiğini düşündüğün mesajı da hatırlıyorum ben.

Yeni boşanmış, hamile bir kadını trend topic e çıkmakla suçluyordun.

Kibleyince bakıyor ayrıca kadın ya valla üzülüyorum, sanki site başını bekleyen, hayatı olmayan bir kadınmış gibi herkesten tepki yiyip yine de açıklıyor kendini, ben olcam oragi savurur geçerdim, sabır demek ki iste

Senin bana yazma zorunluluğun yok.
Anlamazdan da anlama
Bana ne.
Sen anla diye yazmıyorum.

Canim söyle düşüm evlenip ayrılmış olmadin en azından çünkü adamda karakter yokmuş
Evlenmiş olsaydınız da kesin seni aldatırdı o kadınlarla o yüzden kurtulduğuna sevinmelisin

İşte o yüzden senin gibiler yorum yazıyor geçiyor

O sizler gibi değil. Çok şükür aramızda hiç bir üyenin kıramauacağı özel bir bağ var

O kadın aylarca annelik yaptı bana
Tek başıma intihar değil cinayet dediğimde tek destek olandı.

Admin etiketi var o yazıda

Offline etiket foto ve çıkmıyor da

Of ya oto ko rek

Sanki tek benim başıma geliyor.

Mahşerde hesabım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…