Rus bir kızla evleniyor

Benim hakkımda şöyle diyormuş ;

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur

Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?

Kız aşık bakıyordu benim EXe , sadece oturum için birlikte değil gibi , bu zoruma gidiyor işte

Hehe tabi. Benim bir akrabagim Rusyada bir kuma buldu (Türkiyede evli ve cocukta vardı o zamanlar). Kuma genc ve eli yüzü düzgün. Ama akrabagim öyle değil (Allah affetsin, ama parası olmasa dönüp bakacağınız bir adam değil). Yani sonuç olarak maddi imkanlar için evli ve çocuklu adama kuma gitmeye razi olmus. Yani ex kisisi Almanyada. Böyle bir durum olsa hiç şaşırmam

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?

Boşver diyenler olacak ( çok basit bir şey gibi)
Hayırlısı buymuş diyenler olacak senin yüreğinden çıkan ateşi bilmeden basit bir cümle ile- hayırlısı bu boşver aman can sağolsun- diyenler olacak. Verdiğin emek giden yılların safiyane duyguların kurduğun hayallerin bir HİÇ kelimesine sığacak kadar önemsiz görülecek. Yüreğindeki ateşi gerçekten çok seven anlar. Acını doya doya yaşa bastırma duygularını asla. Bu saatten sonra hayata nasıl tutunurum diye düşünme şuan a odaklan sadece.

Nedir bu rus kızlardan çektiğimiz , biz ailecek karadenizliyiz, 90 larda köyden ve akrabalardan bir sürü erkek karısını cocugunu bırakıp ruslarla evlendi . Bir sürü gül gibi akrabalarım dul kaldı . Annem anlatırdı ben cocuktum o zaman .

Benimkisi Almanyaya gitti iş için orda da Rus buldu .

Ayrilirsin bulursun başka birini ama bu söyledikleri nedir yahu.adam karaktersizin tekiymis ...en az seni uzdugu kadar üzülsün inşallah ümitleri hayalleri yerle bir olsun...seni de karşına efendi dürüst karakterli olgun biri çıksın....bu adet gelenek görenek işlerini bende sevmiyorum bu arada ..iyi bir adam bulursanız evlenmek için işleri zorlaştırmayin derim belediyede nikah ve fotoğraf albümü fazlasıyla yeter bence bu son cumlem herkese sadece size değil....Allah yolunuzu açık etsin böyle kişiliksiz birinden kurtuldugunuza sukredin..

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur

8 yıl birlikte olduktan sonra mı yaşınızı hatırlamış? Tam süzme hıyar. Önünüze bakın, şuan için kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik bu.

Valla o laflari bir bir yedirtir Allah. Zor unutmak tabi ama yoluna bak. Arkadasin da bunlari neden yollayip iyice cokertiyor seni anlamis degilim. Ben olsam yollamam. Zaten zor bir surec hepten zorlastirmis. Soyle bir daha haber almak istemiyorum de. Yasinda gayet genc. Asil oturup aglayip sizlayip onu mutlu etme. Bence bu kadar banaz birinden iyi ki ayrilmissin. Sukur edeceksin. Hem onun cocugunun olacagi belli degil. Belki de sorun cikacak kendin de garanti mi almis.

Şayet bu cümleleri kuracak kadar sığ biriyse gerçekten 8 yılınız boşa gitmiş. Dua edin kurtulmuşsunuz.
Bu yeni rus nedir ya? Araba alıyor sanki!

Konu hic inandirici degil🤨
Rus olmasi ne alaka? Nereli oldugu cok mu önemli?
Sozde hakkinda soyledikleri,ne bilim nabiz olcmeye gelmişsin gibi...
Bana bak kaşınma , benim acım bana yeter , uyuyamıyorum bile , bir de bu saatte sahte konu acacagım oyle mi ? Defol git surdan . İnsanları tahrik ederek onlara ban aldırtmak hosuna mı gidiyor . Resmen tahrik ediyorsun kavga cıksın istiyorsun .

Ayrilirsin bulursun başka birini ama bu söyledikleri nedir yahu.adam karaktersizin tekiymis ...en az seni uzdugu kadar üzülsün inşallah ümitleri hayalleri yerle bir olsun...seni de karşına efendi dürüst karakterli olgun biri çıksın....bu adet gelenek görenek işlerini bende sevmiyorum bu arada ..iyi bir adam bulursanız evlenmek için işleri zorlaştırmayin derim belediyede nikah ve fotoğraf albümü fazlasıyla yeter bence bu son cumlem herkese sadece size değil....Allah yolunuzu açık etsin böyle kişiliksiz birinden kurtuldugunuza sukredin..
Evlilik planı yapıyorduk ailemin bazı istekleri vardı çalışır yaparız diyorduk , 8 yıl birbirimize destektik .

Allah kısmet ederse ilerdeki sürecleri yazacağım. Bakalım hayatı nasıl olcak benım nasıl olcak ? İbret olarak yazacağım ama ben böyle zor bir durum yaşarken @Kova hatunu adlı üye abuk sabuk ithamlarda bulundugu için büyük ihtimalle ban alacağım ve durumdan haberdar olamayacaksınız . @Kova hatunu na kına yollarsınız ban alırsam tamam mı arkadaslar

3 cocukla esini natasalara kaptiranlar ne yapsin canimcim. Ablamla yasitsin daha gencsin bikerede silebiliyorsa o kiz dusunsun birak.

Bu kadar sig bi adamla 8sene nasil yasadin ya kafaya bak. Fedakarlik seni avucta ve degersiz yapmis. Cok itici bi karakter. Neyine vuruldun cok mu yakisikli bu adam? Guzellik 40gun huy bir omur. Dunya guzeli eslerini siradan kadinlarla aldatiyo adamlar. Asik olmus olsa neyse derdim de bu da bi cesit mantik evliligi. Mankenler evde manken olmuyor canisi uzuldum onun için. Lutfen kendine ruhu kalbi derin bi adam bul bundan sonraki hayatinda.

Hayat böyle birşey zaten sen yıllarca emek verirsin ama bir başkası gelir hiçbirşey yapmadan senın emeklerinin üzerine oturur. Yapacak hiçbir şey yok sizde kendi yolunuzu çizin artık. Nasipten öteye geçemeyiz .

Nedir bu rus kızlardan çektiğimiz , biz ailecek karadenizliyiz, 90 larda köyden ve akrabalardan bir sürü erkek karısını cocugunu bırakıp ruslarla evlendi . Bir sürü gül gibi akrabalarım dul kaldı . Annem anlatırdı ben cocuktum o zaman .

Benimkisi Almanyaya gitti iş için orda da Rus buldu .

Ne alaka Rus olmalarıyla, ihale Rus kadınlarına kaldı ha yine

E kendi de 30 yaşında değil mi
Onun totosu yaşlanmıyor sanki
Erkeklerin de sperm sayısı, hareketliliği vs düşüyor yaşla
Ya cahilliği buradan belli adamın

Back
X