Kız aşık bakıyordu benim EXe , sadece oturum için birlikte değil gibi , bu zoruma gidiyor işteO rus kızın onunla oturum için evlendiğinin nerdeyse garantisini sana verebilirim. Ex-mali farkında değil sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız aşık bakıyordu benim EXe , sadece oturum için birlikte değil gibi , bu zoruma gidiyor işteO rus kızın onunla oturum için evlendiğinin nerdeyse garantisini sana verebilirim. Ex-mali farkında değil sadece.
Kız aşık bakıyordu benim EXe , sadece oturum için birlikte değil gibi , bu zoruma gidiyor işte
Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .
Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .
Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
8 yıl birlikte olduktan sonra mı yaşınızı hatırlamış? Tam süzme hıyar. Önünüze bakın, şuan için kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik bu.Benim hakkımda şöyle diyormuş ;
Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur
Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?
Şayet bu cümleleri kuracak kadar sığ biriyse gerçekten 8 yılınız boşa gitmiş. Dua edin kurtulmuşsunuz.Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur
Bana bak kaşınma , benim acım bana yeter , uyuyamıyorum bile , bir de bu saatte sahte konu acacagım oyle mi ? Defol git surdan . İnsanları tahrik ederek onlara ban aldırtmak hosuna mı gidiyor . Resmen tahrik ediyorsun kavga cıksın istiyorsun .Konu hic inandirici degil
Rus olmasi ne alaka? Nereli oldugu cok mu önemli?
Sozde hakkinda soyledikleri,ne bilim nabiz olcmeye gelmişsin gibi...
Evlilik planı yapıyorduk ailemin bazı istekleri vardı çalışır yaparız diyorduk , 8 yıl birbirimize destektik .Ayrilirsin bulursun başka birini ama bu söyledikleri nedir yahu.adam karaktersizin tekiymis ...en az seni uzdugu kadar üzülsün inşallah ümitleri hayalleri yerle bir olsun...seni de karşına efendi dürüst karakterli olgun biri çıksın....bu adet gelenek görenek işlerini bende sevmiyorum bu arada ..iyi bir adam bulursanız evlenmek için işleri zorlaştırmayin derim belediyede nikah ve fotoğraf albümü fazlasıyla yeter bence bu son cumlem herkese sadece size değil....Allah yolunuzu açık etsin böyle kişiliksiz birinden kurtuldugunuza sukredin..
Nedir bu rus kızlardan çektiğimiz , biz ailecek karadenizliyiz, 90 larda köyden ve akrabalardan bir sürü erkek karısını cocugunu bırakıp ruslarla evlendi . Bir sürü gül gibi akrabalarım dul kaldı . Annem anlatırdı ben cocuktum o zaman .
Benimkisi Almanyaya gitti iş için orda da Rus buldu .
Benim hakkımda şöyle diyormuş ;
Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur
Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?