Tanı canım hepsi lazım. Ben her gün 9000 adım atıyorum bana spor olarak yeter. Maske tarzı şeyler de yapmak lazım aslında da ah üşengeçlik.üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı
ama benim cildim hassas birsey iyi gelmiyorki. tek bir krem kesfettim o tum gun idare ediyor beni neysekide :))cıkkk indirimden aldım yeni indirime kadar anca idare ederler
Kaç konudur insanların mesajlarını küçümseyici davranıp üstten konuşuyorsunuzAA ders mi vermişim herkese hiç haberim yok. Biberden bahsediyordum ben daha çok.
Ayyy birden nasıl da sevindiysem şu iltifatlara )))Senin guzelligine ne demeli ? kalbi ve gorunusu guzel arkadasim :) Sen Tr nin neresindensin :)
bu aralar tek sporum tv karşısında eliptik bisiklet 4 kılo aldım göbek çıktı kocaman boy da yok çünkü.yüzüm güzel de ıdare edıyorum işte göbeğe de bol gömlekle çare buldum şimdilikTanı canım hepsi lazım. Ben her gün 9000 adım atıyorum bana spor olarak yeter. Maske tarzı şeyler de yapmak lazım aslında da ah üşengeçlik.
Evet bence de genç kızlarımız genel olarak çok güzel. Ama erkekler için aynısını söyleyemem. Allah affetsin aklıma türlü yakıştırmalar geliyor ve kokuyorlar. Yani nasıl bir özgüven anlayamıyorum.yav bi de izmirli kızlara sallamışlar da ben dışarı çıktığımda çirkin kadın göremiyorum. izmir kökenli ya da değil gerçekten türk kızları güzel. hakkaten çirkin çok nadir kız görüyorum ben. ama türk erkeğihem bu kadar çirkinler hem de sözlükte orada burada türk kızının çirkinliği, kilosu, cinsel hayatı vs. kovalıyorlar. türk kızı azcık çirkinse o geni türk erkeğinden almıştır.
Her sözünüze katılıyorum amaa son sözünüzü ayakta alkışlıyorumher şey spordan, bakımdan, makyajdan ibaret mi yani??
saçma
bir kadında dikkat ettiğim şeyler, konuşma tarzı, kendini ifade edişi, dik duruşu, kendine yetebilmesi, kendini geliştirmesi gibi şeylerdir.
özgüvendir mesela
bunlar 2. plan
elbette kadın bakımlı temiz olmalı, bunların bahsettiği başka bir şey. 7/24 davete katılacak gibi geziyorlar. yaşlanınca görürüm o kozmetik kutusu yüzlerini
ayrıca Türk kadının en güzel süsü zaten Türk oluşudur
Kaç konudur insanların mesajlarını küçümseyici davranıp üstten konuşuyorsunuz
Bu kadar itici olmak için özel çaba mı harcıyorsunuz
Benim kızdığım asla hak vermediğim mesajlar olur burada ama yorum yapan kimseyi küçümseme haddini kendimde görmem
unuttt soğanı biberi fasulyeyi bu konular sevilmıyor site de kuzummmNe güzel tebrik ediyorum sizi. Erdemli bir insansınız. Özel bir çaba sarf etmiyorum, doğal halim bu.
Aynen izmir in adi cikmis ,fistik gibisin tabiki ,gozlerinin bile yeter ( ela gozler iki metre kirpikler )Ayyy birden nasıl da sevindiysem şu iltifatlara )))
Istanbul ya...Niye oranın kızlarının güzelliği meşhur olmamış bilmem hâlbuki fıstık gibiyiz biz
unuttt soğanı biberi fasulyeyi bu konular sevilmıyor site de kuzummm
Merhaba Arkadaşlar. Bu ara Rusçaya ve Rus kültürüne merak saldım.
Bunda çok sevdiğim youtuber Karina Unal'ın etkisi büyük.
İlginizi çekerse videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCnqgYxJJgDjUvbrhSQg7zyQ/videos
Tam Rus kadınlarına ayrı bir sempati duyarken bir videoya rastladım.
7 Rus kadını Türk kadınları hakkında çeşitli konularda -en hafif tabirle- eleştirilerde bulunmuşlar...
'' Bizlerden çok daha umursamazlar. Onlar fazla kiloları ve selülitleri ile rahatça oturabilirler onları rahatsız etmez bu. Spor ve Türk kadını birbirlerine iki ayrı gezegen kadar uzak! '' demiş biri.
Diğeri demiş ; ''Dış görünüşlerini ve kilolarını umursamıyorlar. Fazla takmıyorlar 2 kilo fazlam var diye stres yapmıyorlar yemeye devam ediyorlar.''
Öteki demiş; ''Yüz bakımı ve kozmetik ürün kullanım kültürü tamamen yok. Saçlarına kesinlikle özel bakım yapmıyorlar. Saçları bembeyaz, boyasız ve bakımsız. Kısacası kendilerine bakmıyorlar. ''
İki Rus kadını da giyim kuşama takmış...
''Spor kıyafet giyiyorlar ama spor salonuna gitmiyorlar o kıyafetle alışverişe ya da cafeye gidiyorlar. ''
''Benim ülkemde kızlar çöp atmaya giderken bile kendilerine özen gösteriyorlar.''
Demiş ve Türk kadınlarının çöp atmaya giderken ne giydiklerini tek tek anlatmış...
Bunlar sadece dış görünüş hakkında söylenilenler... Daha neler var neler...
Sizlerin bu video hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Dürüstçe fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.
Hak verdiğiniz, ne kadar doğru söylemiş dediğiniz bir tek cümle bile oldu mu?
Rus Kadınlarının Gözünden Türk Kadınları
Haha canım arkadaşım bu kadar iltifatı aldım bir havalar geldi üstüme)))Aynen izmir in adi cikmis ,fistik gibisin tabiki ,gozlerinin bile yeter ( ela gozler iki metre kirpikler )
Ben seviyorum sizin yorumları ama bir sivri dil var kabul edinİticiymişim bençok incindim daha da biberden bahsetmem.
Benim teklifim daha çekici benceayyy sıkıldımmm az da Trinidad ve Tobago kadınları hakkında konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?