Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı
Tanı canım hepsi lazım. Ben her gün 9000 adım atıyorum bana spor olarak yeter. Maske tarzı şeyler de yapmak lazım aslında da ah üşengeçlik.

cıkkk indirimden aldım yeni indirime kadar anca idare ederler
ama benim cildim hassas birsey iyi gelmiyorki. tek bir krem kesfettim o tum gun idare ediyor beni neysekide :))

bi kez maya maskesi yaptim yaw poutur putur birseyler olustu :)) ben en iyisi durdugum gibi durayim :)

AA ders mi vermişim herkese hiç haberim yok. Biberden bahsediyordum ben daha çok.
Kaç konudur insanların mesajlarını küçümseyici davranıp üstten konuşuyorsunuz
Bu kadar itici olmak için özel çaba mı harcıyorsunuz
Benim kızdığım asla hak vermediğim mesajlar olur burada ama yorum yapan kimseyi küçümseme haddini kendimde görmem

Tanı canım hepsi lazım. Ben her gün 9000 adım atıyorum bana spor olarak yeter. Maske tarzı şeyler de yapmak lazım aslında da ah üşengeçlik.
bu aralar tek sporum tv karşısında eliptik bisiklet 4 kılo aldım göbek çıktı kocaman boy da yok çünkü.yüzüm güzel de ıdare edıyorum işte göbeğe de bol gömlekle çare buldum şimdilik

Evet bence de genç kızlarımız genel olarak çok güzel. Ama erkekler için aynısını söyleyemem. Allah affetsin aklıma türlü yakıştırmalar geliyor ve kokuyorlar. Yani nasıl bir özgüven anlayamıyorum.

Ruslarin guzelleri de gercekten cok guzel oluyor lakin videodaki ablalarda oyle bir rus güzelliği de göremedim. Demek ki sirf irkla olmuyor herseycikler ve ruslarda da kilolu kadinlar gormuslugum var.

Yorumlarina gelecek olursak, genellemeleri fazla abartili ama dogruluk payi da yok degil. Evlenirken çay bardagi gibi ince belli gordugum hatunu evlendikten 5- 6 ay sonra gordugumde neredeyse taniyamayacaktim. Evlenince bir kilo durumu oluyor niyeyse.

Ama herkes boyle degil bir cok arkadasim hala bakimlidir. Iclerinden 3 tanesi cocuk dogurdu hiçte şişman şişman gezmiyorlar. Bir diger arkadasim 2. Cocugunu yeni dogurdu inanmazsiniz kiz hala lisedeki gibi 1.80 boy incecik fizigi hamileliginde de oyle cok kilo almadi zaten.
Böyleleri de var...

Her sözünüze katılıyorum amaa son sözünüzü ayakta alkışlıyorum

Ne güzel tebrik ediyorum sizi. Erdemli bir insansınız. Özel bir çaba sarf etmiyorum, doğal halim bu.

İşin ironik yanı röportajda konuşan kadınların hiç birini beğenmedim

Yav saçının dibi gelmiş öbürü öyle bir toplamış diğeri bir tuhaf makyaj yapmış gelmişler türk kadınları bik bik bik... Hele karısından özür dileyen kocayı anlatanın o an yüzünden fışkıran kıskançlığı farkettiniz mi?

Videoyu izlemedim ama yorumlarda saclarini boyamiyorlar demisler. Boyamak zorunda miyiz yav. 42561 kere boyanan sac tabi bakim ister. Hem boyaya verecegim paraya gidip sogan aliyorum. Dogal sac favorim en son ergenken boyamistim

Etek giymedigimiz konusunda haklilar.. eski Turkiye fotograflarina bakiyorum da fabrika iscisi kadinlar bile cok şık giyiniyorlarmis. Simdi nerede o zerafet

ayyy sıkıldımmm az da Trinidad ve Tobago kadınları hakkında konuşalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…