Şu sıralar youtobe da zaten öyle çok varki bu tür videolar.Onlar kazanıyor bizler çene yoruyoruz keşke bizede para verseler bu video hakkında burda yazıştık diyeevet aynen...para kazaniyorlar tabiiki bu isten..
Yani bu mesaj buraya uymuyor durduk yere Rus kadınına sataşan bir yorum yok
Onlar Türk kadını şöyle böyle diye mesaja başlıyorlar karşı cevap yaz
Yani bu kadar karşı çıktığınız konuyada bu yazma hevesiniz
Herkese ders verir halleriniz
benim de fizyoterapistim rustu adam beni belfıtığı ağrısından kurtardı yavv sağolsun isterse papua yeni gineli olsunnn ha ha habenim masorum rustu :) gayet saygili isini iyi yapan bi kadin..oyle aman aman bi guzelligi yoktu ama zayif ve sarisindi. zaten hepside cok guzel degildir yani
Iste o yuzdwn diyorum ya her memleketin guzeli de var corkini de iyisi de var kotusu de...ama bu her yorenin kizi icin gecerli..ben kurtleri guzel bulmazdim..bir kurt kizi gordum tum onyargilarim bitti onu gorunce :)) mesela
hahaha izmirde cok gocmen varsa...ve bu cogunluk guzelse..izmirliler guzel diyemeyiz o zzman:)) hahahahİzmir de zaten İzmirli kız sayısı nadirdir..
İzmirde genel itibari ile çok fazla göçmen var..
Evet gerçekten çok bakımlı kızlar var ama yani bu İzmirli olduğundan ötürü gibi görünüyor alakası yok oysa ki.. Genelleme ne kötü şey
Kısmet bakalım.yok mesela diklestirme filan yaptirabilirsin, tabii hepsi bicak alti : (
Yani bu kadar karşı çıktığınız konuyada bu yazma hevesiniz
Herkese ders verir halleriniz
hahaha izmirde cok gozmen varsa...ve bu cogunluk guzelse..izmirliler guzel diyemeyiz o zzman:)) hahahah
valla topluca imza toplayip burdaki mesai saatine gore kazenden maas isteyelim :) bana uyar :))Şu sıralar youtobe da zaten öyle çok varki bu tür videolar.Onlar kazanıyor bizler çene yoruyoruz keşke bizede para verseler bu video hakkında burda yazıştık diye
üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımıYa bir ara kuru fasulyeyi fazla yapmışım. Epey yedik canım istemiyor nedense :) bir de yarın geç geleceğim yetişmezhep yemek düşünüyorum bu aralar. Sonra neden Rus kadınlari daha bakımlı
Aslında sizi alıntılamayacaktım altta yazan arkadaşı alıntılayacaktımhanımefendi ben videoyu gerçek bir video olarak görmüyorum. maddi kaygı amacıyla, bir Türk erkeğinin birkaç kadına söylettirdiği cümleler bana kalırsa. yani siz sinirlenin, videoyu izleyin, o da parasını alsın. olay bu. rus kadınlarının da türk kadınlarıyla ilgili düşünceleri vardır tabi ama bu konuda yazılanlar gibi saçma sapan olduğunu düşünmüyorum. kurgu olan bir şeye bu kadar bilenmek bana saçma geldiği için yazdım. isteyen istediği gibi saydırsın. konunun başında "sadece ruslara giydirmek için yorum yapılır" gibi bir ibare göremedim.
kiz bi kac cilt bakimi maskesi ver..kirisiklik icin olsun :)üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı
Yooo arkadaş kazen olmaz önce muneye söyleyelim o kazeni yumuşatır belki de ikna eder öyle alırız.Kazen vermez bence 5 kuruş bile))valla topluca imza toplayip burdaki mesai saatine gore kazenden maas isteyelim :) bana uyar :))
cıkkk indirimden aldım yeni indirime kadar anca idare ederlerkiz bi kac cilt bakimi maskesi ver..kirisiklik icin olsun :)
Senin guzelligine ne demeli ? kalbi ve gorunusu guzel arkadasim :) Sen Tr nin neresindensin :)Yazarken aklıma ilk gelen izmirli güzel de sendin zaten canım.Yok böyle bir güzellik..izmirin havası mi suyumu bilemem artık ama üstüne alınmayı sonuna kadar hakediyorsun
o zaman kaleyi icten fethedip dilekceyi lisabellaya verelim :))Yooo arkadaş kazen olmaz önce muneye söyleyelim o kazeni yumuşatır belki de ikna eder öyle alırız.Kazen vermez bence 5 kuruş bile))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?