Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy sanki kendilerini görmüyoruz yazın beachlerde otellerde

hanımefendi ben videoyu gerçek bir video olarak görmüyorum. maddi kaygı amacıyla, bir Türk erkeğinin birkaç kadına söylettirdiği cümleler bana kalırsa. yani siz sinirlenin, videoyu izleyin, o da parasını alsın. olay bu. rus kadınlarının da türk kadınlarıyla ilgili düşünceleri vardır tabi ama bu konuda yazılanlar gibi saçma sapan olduğunu düşünmüyorum. kurgu olan bir şeye bu kadar bilenmek bana saçma geldiği için yazdım. isteyen istediği gibi saydırsın. konunun başında "sadece ruslara giydirmek için yorum yapılır" gibi bir ibare göremedim.

benim masorum rustu :) gayet saygili isini iyi yapan bi kadin..oyle aman aman bi guzelligi yoktu ama zayif ve sarisindi. zaten hepside cok guzel degildir yani
benim de fizyoterapistim rustu adam beni belfıtığı ağrısından kurtardı yavv sağolsun isterse papua yeni gineli olsunnn ha ha ha

hahaha izmirde cok gocmen varsa...ve bu cogunluk guzelse..izmirliler guzel diyemeyiz o zzman:)) hahahah

Şu sıralar youtobe da zaten öyle çok varki bu tür videolar.Onlar kazanıyor bizler çene yoruyoruz keşke bizede para verseler bu video hakkında burda yazıştık diye
valla topluca imza toplayip burdaki mesai saatine gore kazenden maas isteyelim :) bana uyar :))

Ya bir ara kuru fasulyeyi fazla yapmışım. Epey yedik canım istemiyor nedense :) bir de yarın geç geleceğim yetişmez hep yemek düşünüyorum bu aralar. Sonra neden Rus kadınlari daha bakımlı
üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı

Aslında sizi alıntılamayacaktım altta yazan arkadaşı alıntılayacaktım
Eski mesajım kalmış alıntılarken

benım gordugum rus kadınların varislerı selulıtlerı neydı acaba fazla alkol ve domuz etı agırlıklı beslenmekten sanırım
sacı guzeldı makyaj tamdı ama koca varisler roket gıbıydı yanı

e tum dunyada var bakımsız ınsan

genellemeler her zaman yanlıs sımdı turkıyeye gelen ''bazı !'' rus kadınlarını baz alarak hepsı kesın oyledır dıye dusunmedıgımız gıbı

Yazarken aklıma ilk gelen izmirli güzel de sendin zaten canım.Yok böyle bir güzellik..izmirin havası mi suyumu bilemem artık ama üstüne alınmayı sonuna kadar hakediyorsun
Senin guzelligine ne demeli ? kalbi ve gorunusu guzel arkadasim :) Sen Tr nin neresindensin :)

yav bi de izmirli kızlara sallamışlar da ben dışarı çıktığımda çirkin kadın göremiyorum. izmir kökenli ya da değil gerçekten türk kızları güzel. hakkaten çirkin çok nadir kız görüyorum ben. ama türk erkeği hem bu kadar çirkinler hem de sözlükte orada burada türk kızının çirkinliği, kilosu, cinsel hayatı vs. kovalıyorlar. türk kızı azcık çirkinse o geni türk erkeğinden almıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…