sivri yazmayaydın iyiydi gene biberi aklına düşürdün kadının .onda suç yokkkBen seviyorum sizin yorumları ama bir sivri dil var kabul edin
o nasıl bir profil fotosuTabi Türk kadinlari evlat,eş,anne, ev hanimi, calişan ,emekçi ,saygiyadeger
Peki gelelim Rus kadinlarina tek kelime yeter 100$ ...anlayan anladi ...
Ben bu videoyu kiniyorum kusura bakmayin ..!!!@
sivri yazmayaydın iyiydi gene biberi aklına düşürdün kadının .onda suç yokkk
Havalara gir tabi ki canim , nedir bu ustumuzdeki evli bilmem kac cocuk annesi vasat durum, tabi ki hepimiz bakimli olunca cok guzeliz :)Haha canım arkadaşım bu kadar iltifatı aldım bir havalar geldi üstüme)))
Buluşalım yakında sende şahit ol))
Sen Izmirlisin tabi öyle konuşursun bakımlı kadınHavalara gir tabi ki canim , nedir bu ustumuzdeki evli bilmem kac cocuk annesi vasat durum, tabi ki hepimiz bakimli olunca cok guzeliz :)
Sorun konu değil tavırunuttt soğanı biberi fasulyeyi bu konular sevilmıyor site de kuzummm
Konuyla ilgili foto:) bazen gezerken diger konularada dahil oluyorum :)o nasıl bir profil fotosu
biliyorum canım geyik kardeşlerimdensin sen deSorun konu değil tavır
Ekonomi konularında en çok yorum yapanlardanım
Yaza görürüm seni bakalım o zamanda böyle diyecekmisin?Doğru demişler
Bencede bizim erkeklerin ana bağımlılığı ile ilgili bir araştırma yapılıp başka ülkelerle karşılaştırılmalı kesinlikleAyyy konu çok uzadı bence birazda Türk erkekleri ile diğer ırkları yaristiralim o daha eğlenceli olurdu bence
Ben seviyorum sizin yorumları ama bir sivri dil var kabul edin
Yaza 0 beden olunca ağızlarını yırtıcamYaza görürüm seni bakalım o zamanda böyle diyecekmisin?
Ayyy şimdiden fenalık bastı beni biBencede bizim erkeklerin ana bağımlılığı ile ilgili bir araştırma yapılıp başka ülkelerle karşılaştırılmalı kesinlikle
Baaakkk gördünmü şimdiden başladınYaza 0 beden olunca ağızlarını yırtıcam
ben de ben de .az önce de yürüyüş bandıma çamaşır serdim nevresimleri orada kurutuyorum da .başka işe yaramıyor tembellikten meretvalla biri karnabahar dedi biri biber sogan, canim acaip sekilde kisir istedi..sabah ilk isim kisir yapmak olacak bol acili :))
Amerikan filmlerinde de dikkat ettiyseniz hep ajan rollerindeler.
Görüntüyü süsü pusu bir tarafa bırakırsak yeni nesil Ruslar gerçekten çok eğitimliler.Daha küçücük yaşta başlıyorlar disiplinli çalışmaya.tabi ülke olarakta imkanları var şanslılar.Olimpiyatlarda ki yada Winter sport takı başarıları tartışılmaz.
Kıyas yapılacaksa bunlarla yapılmalı ve olumlu yönleri alınmalı bence..
Onlarda bizim olumlu yönlerimizi alsınlar barışalım;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?