Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi güzellik kavramı çok farklı birşey evet gerçekten çok güzel kadınlar var bakımlı genetik yapısal bir şey bu tartışmaya açık değil..
Biz Türk kadınları olarak kısa boylu ve balık etliyiz güzel yok mu aramızda elbette çok güzeller var ama standartlara bakılırsa her zaman bir kusurumuz var..

Ha bu eleştirileri ise ciddiye dahi almıyorum..
Sadece dış görünüş üzerinden yorum yapılacaksa bir yere endeksleneceksek o zaman Rus kadınlarının ayıda kalıp evrilememiş tipler ile antalyada ve bir çok büyük şehirde fink atıp bedenlerini metalaştırıp kendi ticaretlerini yapmalarınıda biz tartışalım..

Bedende ki kusur değiştirilebilir insan onuruna yakışmayacak hareketler yapanlar düşünsün...Yıllardır Rus kadınlarının Türk kadınları üzerinden yürümesi sürekli bir eleştirme çabaları gerçekten baydı..

Hatta bu kıyaslamayı yapan evrimini tamamlamamış ayda bir zorla banyoya giren kendi yemeğini bile yapamayan bir kadın olmazsa acından ölen Türk erkekleride yapıyor..

Yani çok şeyetmeye gerek yok..Diyene bakın yeter..

Konu dış görünüşse haklılar yani.Slav ırkı kadınları güzel bakımlı ve çekicidirler bunu bilmeyen mi var allahaşkına ya ama Türk kadınları da bunu dert etmeyecek kadar yüreklilerdir.Türk kadını candır,yardir, anaçtır,hoşgörülüdür,sevgi dolu koskoca bir kalbi vardır ve o kalbe gireni asla yarı yolda bırakmazlar.Belki bakımını yapacak kadar kendine zaman ayırmaz ama kalbindeki için yıllarını feda eder.Her neyse işte dış görünüşse konu haklilar yani ne diyelim Rusları seviyor ve beğeniyorum

O kadarini bilemicem artik... hic rus tanimadim... diyemem onlar kaprisli degil biz oyleyuz diye... evet biz oyleyiz ama onlari bilemem

genelleme bak yine yanlis burdada bi kac konu acildi burda..izmirli kizlar guzel mi bakimli mi diye?? mesela

olsun yaa cocuk isini bitirince yaptirirsin insaallah takma kafana..vucudu cok dert etseydik anne olmayi secmezdik, tabii rabbim secti bizi bizden once..ama artik herseyin caresi var
O zamana Allah kerim şahsen şikayetim yok gerçi. Küçük göğüs tercihim aslında. Benim omuzlarım geniş Basen de var. Göğüs de büyük olursa çok iri dururum. İyi iyi öyle

O kadarini bilemicem artik... hic rus tanimadim... diyemem onlar kaprisli degil biz oyleyuz diye... evet biz oyleyiz ama onlari bilemem
benim masorum rustu :) gayet saygili isini iyi yapan bi kadin..oyle aman aman bi guzelligi yoktu ama zayif ve sarisindi. zaten hepside cok guzel degildir yani

O zamana Allah kerim şahsen şikayetim yok gerçi. Küçük göğüs tercihim aslında. Benim omuzlarım geniş Basen de var. Göğüs de büyük olursa çok iri dururum. İyi iyi öyle
yok mesela diklestirme filan yaptirabilirsin, tabii hepsi bicak alti : (

Konuyu okuyamadim ama Izmir kizlarini okuyunca uzerime alindim

genelleme bak yine yanlis burdada bi kac konu acildi burda..izmirli kizlar guzel mi bakimli mi diye?? mesela
Işte genelleme ise bende yapayım dedim.Onlarda gelip tek tek ülke nüfusuna bakarak bir video yapmadıkları gibi bizde tek tek Izmır kızlarını sayamayız.
Yani saçma bir tartışma konusu bu))

Yani bu kadar karşı çıktığınız konuyada bu yazma hevesiniz
Herkese ders verir halleriniz

Bizim gelinimiz rus evet güzelliklerine çok düşkünler 1 kg alsa hemen geri verir.2 çocuk doğurmasına rağmen manken gibi tırnaklarını bile her ay tırnak merkezinde yaptirır.Ama çok iyi eş ve annedirler.Türk gelenek göreneklerine hemen uyum sağladı.Hareketleri davranısları etrafimdaki bir çok türk kizindan daha düzgün hatta o kadar uyum sagladıki çocuklar düşse nazar değdirdiler diyor :).Biz çok seviyoruz gelinimizi iyiki rus.

ben videonun çekiliş amacını türk kızlarını aşağılamak olarak görüyorum ve bence bu rus ablaları yönlendiren türk erkekleri. sanki öğretilmiş ne diyecekleri de onlarla biraz harmanlayıp konuşmuşlar gibi. ayrıca gerçekten çok güzel rus kızları var ama bunlar rusyanın en çirkin kızları galiba, sözlükte de yazmışlar oldukça kötü giyimli ve bakımsızlar. bu halde eleştirmeleri komik durmuş ama.

kurufasulye pilav yap yanına yoğurt çorbası 2 gün yersin.bu aralar aklım fikrim yemekte de
Ya bir ara kuru fasulyeyi fazla yapmışım. Epey yedik canım istemiyor nedense :) bir de yarın geç geleceğim yetişmez hep yemek düşünüyorum bu aralar. Sonra neden Rus kadınlari daha bakımlı

İzmir de zaten İzmirli kız sayısı nadirdir..
İzmirde genel itibari ile çok fazla göçmen var..
Evet gerçekten çok bakımlı kızlar var ama yani bu İzmirli olduğundan ötürü gibi görünüyor alakası yok oysa ki.. Genelleme ne kötü şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…