- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
O kadarini bilemicem artik... hic rus tanimadim... diyemem onlar kaprisli degil biz oyleyuz diye... evet biz oyleyiz ama onlari bilememya birde adin cikacagina canin ciksin derler ya :)) ruslar bi sekilde bu sekildeymis gibi, oyle kalmis bizim toplumumuzdaki hafizalarda. gencken en azindan guzel olduklari icin bizim erkeklerde tercih ediyorlar. birde kapris yok, turk kizlarinin cogu nazli kaprisli..bu yuzden belkide
genelleme bak yine yanlis burdada bi kac konu acildi burda..izmirli kizlar guzel mi bakimli mi diye?? meselaYok sadece fiziksel uygunluk değil disiplin ve eğitim var işin içinde.Ayrica insanın yaptığı spora göre de vücut şekil alabiliyor.Cok basketbol oynamak veta yüzmek boyu uzatıyor mesele bu bilimsel bir gerçek.Halter kaldıranlar da kısa kalıyorlar.
Ajan kadınlar evet güzelliklerini kullanıyorlardır mutlaka..olsun o kadar genetik bir güzellik var iste bizde de Izmır kızları meşhurdur mesela güzellikleri gerçekten olay..
O zamana Allah kerim şahsen şikayetim yok gerçi. Küçük göğüs tercihim aslında. Benim omuzlarım geniş Basen de var. Göğüs de büyük olursa çok iri dururum. İyi iyi öyleolsun yaa cocuk isini bitirince yaptirirsin insaallah takma kafana..vucudu cok dert etseydik anne olmayi secmezdik, tabii rabbim secti bizi bizden once..ama artik herseyin caresi var
benim masorum rustu :) gayet saygili isini iyi yapan bi kadin..oyle aman aman bi guzelligi yoktu ama zayif ve sarisindi. zaten hepside cok guzel degildir yaniO kadarini bilemicem artik... hic rus tanimadim... diyemem onlar kaprisli degil biz oyleyuz diye... evet biz oyleyiz ama onlari bilemem
yok mesela diklestirme filan yaptirabilirsin, tabii hepsi bicak alti : (O zamana Allah kerim şahsen şikayetim yok gerçi. Küçük göğüs tercihim aslında. Benim omuzlarım geniş Basen de var. Göğüs de büyük olursa çok iri dururum. İyi iyi öyle
Ya kimi guzek kimi degil... ama bazisi gercekte n guzel yanibenim masorum rustu :) gayet saygili isini iyi yapan bi kadin..oyle aman aman bi guzelligi yoktu ama zayif ve sarisindi. zaten hepside cok guzel degildir yani
Konuyu okuyamadim ama Izmir kizlarini okuyunca uzerime alindimYok sadece fiziksel uygunluk değil disiplin ve eğitim var işin içinde.Ayrica insanın yaptığı spora göre de vücut şekil alabiliyor.Cok basketbol oynamak veta yüzmek boyu uzatıyor mesele bu bilimsel bir gerçek.Halter kaldıranlar da kısa kalıyorlar.
Ajan kadınlar evet güzelliklerini kullanıyorlardır mutlaka..olsun o kadar genetik bir güzellik var iste bizde de Izmır kızları meşhurdur mesela güzellikleri gerçekten olay..
Işte genelleme ise bende yapayım dedim.Onlarda gelip tek tek ülke nüfusuna bakarak bir video yapmadıkları gibi bizde tek tek Izmır kızlarını sayamayız.genelleme bak yine yanlis burdada bi kac konu acildi burda..izmirli kizlar guzel mi bakimli mi diye?? mesela
kurufasulye pilav yap yanına yoğurt çorbası 2 gün yersin.bu aralar aklım fikrim yemekte deKabaga el suremiyorum. :S ben hariç kimse severek yemiyor. Şimdi kara kara düşünüyorum yarın ne pişirsem diye.
Yani bu kadar karşı çıktığınız konuyada bu yazma hevesinizKonudaki yorumlar süper yalnız. Kan davasına döndü olay ahsjsjs. Dış görünüşü eleştiren Rus kadınlarına kızıp dış görünüşlerini eleştirmek. Ve hatta gömmek. Neyse ben bir şey demiyorum. Ben videoyu izlemedim bilmiyorum içeriği de konuda yazılanlara cevap verdim.
Yazarken aklıma ilk gelen izmirli güzel de sendin zaten canım.Yok böyle bir güzellik..izmirin havası mi suyumu bilemem artık ama üstüne alınmayı sonuna kadar hakediyorsunKonuyu okuyamadim ama Izmir kizlarini okuyunca uzerime alindim
o konuda da buralar karışırrr ruslara devam edelim bizzzKonuyu okuyamadim ama Izmir kizlarini okuyunca uzerime alindim
evet aynen...para kazaniyorlar tabiiki bu isten..Işte genelleme ise bende yapayım dedim.Onlarda gelip tek tek ülke nüfusuna bakarak bir video yapmadıkları gibi bizde tek tek Izmır kızlarını sayamayız.
Yani saçma bir tartışma konusu bu))
ama bu her yorenin kizi icin gecerli..ben kurtleri guzel bulmazdim..bir kurt kizi gordum tum onyargilarim bitti onu gorunce :)) meselaYa kimi guzek kimi degil... ama bazisi gercekte n guzel yani
Ya bir ara kuru fasulyeyi fazla yapmışım. Epey yedik canım istemiyor nedense :) bir de yarın geç geleceğim yetişmezkurufasulye pilav yap yanına yoğurt çorbası 2 gün yersin.bu aralar aklım fikrim yemekte de
genelleme bak yine yanlis burdada bi kac konu acildi burda..izmirli kizlar guzel mi bakimli mi diye?? mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?