Ben merak ediyorum sonuçları ciddenAyyy şimdiden fenalık bastı beni bi
Ay sen de Istanbullusun , hafif kilolarinla bile cok guzelsin , onemli olan kiloluyken de guzel olmak , zayif olup cirkin olmak degilSen Izmirlisin tabi öyle konuşursun bakımlı kadın
Ben ne ediyim)
Ama haklisin şu kilolardan kurtulayım birde bakım neymiş görsünler
çalışsınlarrr bizim otellere anımasyon nerden bulacağız onlar olmasa.haa aranız da gönüllü varsa başvuruları alayım hemenolimpiyatlardaki başarılar için kızlara ne kadar eziyet ediliyor küçücük yaşlarda bunların büyük yüzdesi üstelik milli sporcu olamıyor. bu iyi bir şey mi bilmiyorum açıkçası. spora bayılırım ama bebek yaşta kızıma bacaklarını ağlatarak açtırsa bi hoca heralde cinnet geçiririm.
yaw birak yurume kosu bandini..bolgesel bazi hareketleri yap...her gun yap ama rutin olarak..birde yuruyus sagligin el veriyorsa..ben bi yandan burdayim bi yandan youtubetan. safiye soymanin seda sayana kisir yaptigi videoya tiklamisim :)) hahahaben de ben de .az önce de yürüyüş bandıma çamaşır serdim nevresimleri orada kurutuyorum da .başka işe yaramıyor tembellikten meret
üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı
Küçük yaşta başlamaları avantaj oluyor iste vücut esnek oluyor o kadar da çok zorluk çekmiyorlarolimpiyatlardaki başarılar için kızlara ne kadar eziyet ediliyor küçücük yaşlarda bunların büyük yüzdesi üstelik milli sporcu olamıyor. bu iyi bir şey mi bilmiyorum açıkçası. spora bayılırım ama bebek yaşta kızıma bacaklarını ağlatarak açtırsa bi hoca heralde cinnet geçiririm.
Yarın kapına kırmızı güller sereceğim, gül dökeceğim yollarınaAy sen de Istanbullusun , hafif kilolarinla bile cok guzelsin , onemli olan kiloluyken de guzel olmak , zayif olup cirkin olmak degil
indirimden dermokil aldım ben bir de netrıgına maskelerim var o pahalı o 15 te bir diğeri artı termal kil maskem var afyondan getırdım o ıkısı artı birde rus ürünü deniz yosunlu çamur maskem var o da 2 güne bir. ben maske bağımlısıyım yalan yok ev işi yaparken bile yüzümdedir hiçç üşenmem .temızlıkte de loreal kömür detoks diye bir urun kullanıyorum pilli temızleyıcıye surup ışıl ışıl oluyor valla .ama kılolar aldı başını gitti orda sınıfta kaldımSizi forumda ne zaman görsem maske yapmaya gidiyorsunuz :)
Gözenek sıkılaştırıcı maske önerisi var mıdır acaba?
olimpiyatlardaki başarılar için kızlara ne kadar eziyet ediliyor küçücük yaşlarda bunların büyük yüzdesi üstelik milli sporcu olamıyor. bu iyi bir şey mi bilmiyorum açıkçası. spora bayılırım ama bebek yaşta kızıma bacaklarını ağlatarak açtırsa bi hoca heralde cinnet geçiririm.
Hahahaha 14 subat da beklerim valahiYarın kapına kırmızı güller sereceğim, gül dökeceğim yollarına
Yurume kosu bandina laf soyletmem vallahi arkadasim , cok ise yariyor vucudun her kasini calistiriyor tavsiye ederimyaw birak yurume kosu bandini..bolgesel bazi hareketleri yap...her gun yap ama rutin olarak..birde yuruyus sagligin el veriyorsa..ben bi yandan burdayim bi yandan youtubetan. safiye soymanin seda sayana kisir yaptigi videoya tiklamisim :)) hahaha
üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı
oyle tabii..bugune kadar kimi tanidiysam bunu alip evin bir kosesine attilar yani bi naneye yaramadi kalabaliktan baska..ben suna inaniyorumki..spor yapmak isteyen insan saglikliysa ve vakti varsa her turlu spor yapiyor alet malet olmadan bile..simdi 50 yil onceki gibi degil..nette bir suru video var hareket var..Yurume kosu bandina laf soyletmem vallahi arkadasim , cok ise yariyor vucudun her kasini calistiriyor tavsiye ederim
Aa doğru yaklaştı 14 Şubat iyi gelirimHahahaha 14 subat da beklerim valahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?