Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen Izmirlisin tabi öyle konuşursun bakımlı kadın
Ben ne ediyim)
Ama haklisin şu kilolardan kurtulayım birde bakım neymiş görsünler
Ay sen de Istanbullusun , hafif kilolarinla bile cok guzelsin , onemli olan kiloluyken de guzel olmak , zayif olup cirkin olmak degil

çalışsınlarrr bizim otellere anımasyon nerden bulacağız onlar olmasa.haa aranız da gönüllü varsa başvuruları alayım hemen

ben de ben de .az önce de yürüyüş bandıma çamaşır serdim nevresimleri orada kurutuyorum da .başka işe yaramıyor tembellikten meret
yaw birak yurume kosu bandini..bolgesel bazi hareketleri yap...her gun yap ama rutin olarak..birde yuruyus sagligin el veriyorsa..ben bi yandan burdayim bi yandan youtubetan. safiye soymanin seda sayana kisir yaptigi videoya tiklamisim :)) hahaha

Yav şu Rus - Türk kadını kompleksini ben anlayamıyorum arkadaş. Her ülkenin güzeli var çirkini var, genetik açıdan da Ruslar avantajlı yani yapacak bir şey yok. Ben kendi çevremdeki hiçbir Rustan, "Türk kadınları da çok çirkin hee ehueheue" tarzı bir şey duymadım. Vallahi duymadım yani, videoyu seyretmedim ama yayınlanma amacının belli olduğunu düşünüyorum bu tarz videoların. Yeterince para kaldırdığına da eminim yükleyen kişinin.

Küçük yaşta başlamaları avantaj oluyor iste vücut esnek oluyor o kadar da çok zorluk çekmiyorlar
Benim kizim 6 yaşında buz patenine başlamıştı düşünün o yaşta başlamış olmasına rağmen bacaklarını açarak buz üstünde akrobatik hareketler yapabiliyordu.
Tamam belki çok çalıştırıyor olabilirler ama spor sonuçta ne zararı var ki

Aman derse desinler çok da şeey etmeye gerek yok. Onlar bunları dedi diye biz aşağılandık mı yani onların karşısında, kompleks yapmaya gerek yok. Hem bazı söyledikleri de doğru sanki;çoğumuz kilolu ve selülitli ama spor yapmıyoruz üstüne yemeye devam ediyoruz. Yine çoğumuz bakım yapmıyoruz cildimize vs.tespitlerinde bence gerçeklik payı var amaa bunu dile getirmek kendisinin üstüne vazife mi?Tabiki de asla değil.. Yine de takılsın dursun boşverin kızlar.

Biz video ekleyip bir genelleme yaparsak onların hali harap olur
Sen iztiyor duj verecek 100 dolar

Sizi forumda ne zaman görsem maske yapmaya gidiyorsunuz :)
Gözenek sıkılaştırıcı maske önerisi var mıdır acaba?
indirimden dermokil aldım ben bir de netrıgına maskelerim var o pahalı o 15 te bir diğeri artı termal kil maskem var afyondan getırdım o ıkısı artı birde rus ürünü deniz yosunlu çamur maskem var o da 2 güne bir. ben maske bağımlısıyım yalan yok ev işi yaparken bile yüzümdedir hiçç üşenmem .temızlıkte de loreal kömür detoks diye bir urun kullanıyorum pilli temızleyıcıye surup ışıl ışıl oluyor valla .ama kılolar aldı başını gitti orda sınıfta kaldım

Kucuk yaşta başlamak en iyisidir, buyuyunce baslamayla ayni olmuyor her spor. Ben kucukken bale dersleri almiş olmayi cok isterdim acikcasi ve bunun icin azicik canimin acimasi benden birsey goturmezdi ama cok şey katardi. :)

3 yasinda cocugu düz yolda koşsa aman düşer diye pesinde dolanir, baskasinin 3 yasinda cocugu kayak yapar, paten kullanir vs. Asiri korumaciligin faydasi oldugunu sanmiyorum.

yaw birak yurume kosu bandini..bolgesel bazi hareketleri yap...her gun yap ama rutin olarak..birde yuruyus sagligin el veriyorsa..ben bi yandan burdayim bi yandan youtubetan. safiye soymanin seda sayana kisir yaptigi videoya tiklamisim :)) hahaha
Yurume kosu bandina laf soyletmem vallahi arkadasim , cok ise yariyor vucudun her kasini calistiriyor tavsiye ederim

Böyle olanlar üzerine alınsın ben alınmıyorum. 2 çocuklu gayet fit kadınım ben. Yarım kilo fazlam olsun duramam. Hem Onlara neymiş türk kadınından.

üşenmeyım bir maske yapayım yüzüme bari uykum kaçmışken rakipler çoktan yapmışlardır üstüne de plates saç bakımı

ahslajslaj ben üşenip gece yüz bakımımı yapmadım mesela uykum kaçacak diye. uyku önemli uyku en iyi cilt bakımı

Yurume kosu bandina laf soyletmem vallahi arkadasim , cok ise yariyor vucudun her kasini calistiriyor tavsiye ederim
oyle tabii..bugune kadar kimi tanidiysam bunu alip evin bir kosesine attilar yani bi naneye yaramadi kalabaliktan baska..ben suna inaniyorumki..spor yapmak isteyen insan saglikliysa ve vakti varsa her turlu spor yapiyor alet malet olmadan bile..simdi 50 yil onceki gibi degil..nette bir suru video var hareket var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…