- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
vejeteryanım yav bunları da yemesem aç kalacağım pahalı da olsa boynumu bükup alıyorum tum sebzelerii
Amerikan filmlerinde de dikkat ettiyseniz hep ajan rollerindeler.tabiiki oyle ama genel bi algi vardir ya...natashalar olgalar..bizim filmlerde vs hep o sekilde tanittiklari icin o geliyor akla..yoksa tabiiki bu sekilde genellemeler cok yanlis
Konudaki yorumlar süper yalnız. Kan davasına döndü olay ahsjsjs. Dışi görünüşü eleştiren Rus kadınlarına kızıp dış görünüşlerini eleştirmek. Ve hatta gömmek. Neyse ben bir şey demiyorum. Ben videoyu izlemedim bilmiyorum içeriği de konuda yazılanlara cevap verdim.
Dogru... fakirin bile rahatlikla alabilecegi evinden eksik olmayan di o.. ama artik o da bikti fakirlere eslik etmekten... biraz da ulasilmaz olayim dedi... sogan o soganYa ben biber 13 TL diyorum herkes Ruslar bizim dötümüzü yesin moduna girdi. Biber ya.
Niye bize sarmışlar ki anlamadım bizim barzolarin bunlara olan özel ilgisi yüzünden herhalde :)
Dogru... fakirin bile rahatlikla alabilecegi evinden eksik olmayan di o.. ama artik o da bikti fakirlere eslik etmekten... biraz da ulasilmaz olayim dedi... sogan o sogan
ekleme: ayrıca seviyesiz konuşmalara da gerek yok burada ben dahil ırkı rus olan bir sürü insan var.
Evet ama konu ister istemez karşılıklı saydırmaya gidecek.Bir üyenin de dediği gibi burada ırkı rus olan bir sürü kadın var bile bile lades demek olmuyor mu bu?
Yok türkler böyle yok ruslar şöyle..hic sevmem kıyas yapmayı butttuuuunnn türk kadınları aynı olmadığı gibi bütün rus kadınları da aynı değildir..
Takipçi sayısı arttırmaya yönelik bu saçma sapan videoyu burada paylaşmakta bir o kadar saçma oldu.
Dogru... fakirin bile rahatlikla alabilecegi evinden eksik olmayan di o.. ama artik o da bikti fakirlere eslik etmekten... biraz da ulasilmaz olayim dedi... sogan o sogan
Herkesin kilosuna kimse karışamaz. Hem yemeğin salcalisi kadının kalcalisibazi konularda haksiz sayilmaz :))) zira hepimiz balik etliyiz:)
Ay benimde konuyu ilk okuduğumda aklıma gelen duj oldu niyeyse :)
ayakları çok buyuk kadınlar dı onlar değil miBence alakasi yok bizim barzolarin birinin uydurmasi bunlar....Alman kadinlari mesela kadin demeye 1000sahit ister, bir kere de Ruslarin bunlar ne bicim kadin dedigini duymadim.
rus ırkı kadınları genellıkle ortanın üstü güzelliğe sahipler bu bir gerçek ama içinde yaşadığımız hayat da bir güzelllık yarışması değil hayatta kalabilme yarışması bu da bir gerçek
Yok yav artik ne mumkun onu alip kafasinin ortasina vurup pipisini ucurmak... bi o keyfimiz vardi o da gittiSogan da artik ulasilmaz erkek pozlarinda
ben de izlemedim çünkü videoyu yükleyen TÜRK BİR ERKEK. hani ne bekleyebilirsin ki ne kadar objektif olabilir? hepsi de ne kadar dolmuş gerçekten seviyenin bu kadar düştüğü bir konu daha hatırlamıyorum. yarın da ben bir video çekip youtubea yükleyeceğim linki paylaşırım beni de zengin edersiniz kdödklks
ya simdi buyuk kalca ince bel buyuk meme bebegim..boyleysen kiloluda olabilirsin :))Herkesin kilosuna kimse karışamaz. Hem yemeğin salcalisi kadının kalcalisio degil de kilo verdim diye eşim eleştiriyor ya. Memnun değil bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?