Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vejeteryanım yav bunları da yemesem aç kalacağım pahalı da olsa boynumu bükup alıyorum tum sebzelerii

Vejeteryan değilim, et sevmem sebze çok severim. Ancak eskiden fakirlikten alamadığım eti şu an mecburen alıyorum. Sebzeden daha ucuz. Fakirlikten dana eti yiyorum ahsjsjs.

tabiiki oyle ama genel bi algi vardir ya...natashalar olgalar..bizim filmlerde vs hep o sekilde tanittiklari icin o geliyor akla..yoksa tabiiki bu sekilde genellemeler cok yanlis
Amerikan filmlerinde de dikkat ettiyseniz hep ajan rollerindeler.
Görüntüyü süsü pusu bir tarafa bırakırsak yeni nesil Ruslar gerçekten çok eğitimliler.Daha küçücük yaşta başlıyorlar disiplinli çalışmaya.tabi ülke olarakta imkanları var şanslılar.Olimpiyatlarda ki yada Winter sport takı başarıları tartışılmaz.
Kıyas yapılacaksa bunlarla yapılmalı ve olumlu yönleri alınmalı bence..
Onlarda bizim olumlu yönlerimizi alsınlar barışalım;-)

ben de izlemedim çünkü videoyu yükleyen TÜRK BİR ERKEK. hani ne bekleyebilirsin ki ne kadar objektif olabilir? hepsi de ne kadar dolmuş gerçekten seviyenin bu kadar düştüğü bir konu daha hatırlamıyorum. yarın da ben bir video çekip youtubea yükleyeceğim linki paylaşırım beni de zengin edersiniz kdödklks

Yalnız biz burda konuşup duruyoruz da Rusça bilen var mı ? Kerizlenmeyelim bi de

Ya ben biber 13 TL diyorum herkes Ruslar bizim dötümüzü yesin moduna girdi. Biber ya.
Dogru... fakirin bile rahatlikla alabilecegi evinden eksik olmayan di o.. ama artik o da bikti fakirlere eslik etmekten... biraz da ulasilmaz olayim dedi... sogan o sogan

Niye bize sarmışlar ki anlamadım bizim barzolarin bunlara olan özel ilgisi yüzünden herhalde :)

Bence alakasi yok bizim barzolarin birinin uydurmasi bunlar....Alman kadinlari mesela kadin demeye 1000sahit ister, bir kere de Ruslarin bunlar ne bicim kadin dedigini duymadim.

rus ırkı kadınları genellıkle ortanın üstü güzelliğe sahipler bu bir gerçek ama içinde yaşadığımız hayat da bir güzelllık yarışması değil hayatta kalabilme yarışması bu da bir gerçek

ekleme: ayrıca seviyesiz konuşmalara da gerek yok burada ben dahil ırkı rus olan bir sürü insan var.

Saçma bulabilirsiniz elbette, benimde burada bir sürü saçma bulduğum konu var.

İkinizin de söylediği noktayı gözardı etmişim maalesef. Konuyu açarken fevri davrandım biraz kabul ediyorum. Merakıma yenilmeyip açmasaydım daha iyi olurmuş.

Kimse incinsin istemem. S sassyassyy Konuyu art niyetle açmadığımı bilmenizi isterim. Daha önce beni baştan yarat bölümündeki Rus kadınlarının güzellik sırları adlı konuda da aktiftim.

Ay benimde konuyu ilk okuduğumda aklıma gelen duj oldu niyeyse :)

Zorla getirilip çalıştırılan insanlardan özür dileyerek diyorum ama çoğu bu işi kar amacı güttüğü icin yapıyorlar. Shameless dizisinde bile değinmişlerdi duj önemli

Valla panpa Rusya'yi bildim bileli sartlar cok cok zor. Ama Turkiye de artik yarisir duruma geldi yani. Issizlik, enflasyon derken iyice survivor adasina dondu memleket

Konuyu doğru belirle. Böyle gaza getiren, kışkırtan bir konu olmalı. Lazer epilasyona en çok para harcanan ülke Türkiye de mesela ahsjsjs. Çünkü orta doğu insanı kıllı de.

Her milletin başka milletlerle ilgili kalıplaşmış düşünceleri vardır.
Ablalar da kalıplaşmış düşüncelerini burada gördükleriyle harmanlayıp konuşmuşlar.
Bunlar yine az gömmüş. Bana sorsalardı mesela "Türk kadını nasıl" diye, eminim ben daha çok gömerdim. Gayet de Türküm üstelik.

Burada "aman biz de şöyleyiz böyleyiz" diye yarışmanın bir anlamı yok. İyi eğitim almış kadınların bile hayatı zor orada. Kayınvalidesiyle yaşayan abla kel ve göbekli Türk erkeğinin nur yüzü için gelmiyor buralara. Bakım olayını rekabete çevirmiş olmaları bile içine doğdukları ortamı açıklıyor. Fazlasıyla üzücü bir durum bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…