- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Bir de demişler Türk kızları terlik pijama saç baş dağınık bakkala gidiyor. Tabi ki öyle gidicem boşu boşuna bakkalın kafasını karıştırmaya gerek yok
Ayrıca şöyle bir baktım bunların adı var sadece.hepsinden de güzelim ohhhh
youtube sektörü bu, dikkat çekmek için bugün türklere yarın ingilizlere sallar. insanlar iyi veya kötü dedi diye değil izledi diye para kazanıyor onlar.
linke tıklamadım bile.
ekleme: ayrıca seviyesiz konuşmalara da gerek yok burada ben dahil ırkı rus olan bir sürü insan var.
şu yorumun üzerine akşamdan kalma karnabaharımı kaşıklıyorummm bu saatteYemeklik biber 13 TL ve Rus kadınlarının hakkımda ne düşündükleri biber kadar umurumda değil inanın. Popomu değil beynimi geliştirmeye çabaladığım için de pek etkilenmedim bu eleştirilerden.
Doğru yanları var mı diye sormuşsunuz. Farz edelim var. Diyelim ki türk kadınları kendilerine bakmıyor vs. Bu mudur yani? Popo, meme falan mı belirliyor kadının gerçekliğini? Rus kadınları "türk kadınları embesil" dese sinirlenirdim ama bu eleştiriler fazlaca yersiz ve lüzumsuz. Bittabi taş gibi vücudumuz olsun isteriz. Çünkü neden istemeyelim. Ama işte biber 13 TL. Yaşamak için mücadele vermekten popo düşünmeye hal kalmıyor.
tabiiki oyle ama genel bi algi vardir ya...natashalar olgalar..bizim filmlerde vs hep o sekilde tanittiklari icin o geliyor akla..yoksa tabiiki bu sekilde genellemeler cok yanlisCanim ben genellemek yanlis dedim sadece... ruslarin hhepsi o... dur genellemesi yanlis yani... bun demeye calistim... tabiki onlarin dedigi turk kadini boyle soyke genellemeso de yanlis
şu yorumun üzerine akşamdan kalma karnabaharımı kaşıklıyorummm bu saatte
Ya ben biber 13 TL diyorum herkes Ruslar bizim dötümüzü yesin moduna girdi. Biber ya.
vejeteryanım yav bunları da yemesem aç kalacağım pahalı da olsa boynumu bükup alıyorum tum sebzeleriiO da çok pahalı valla. Hepsini bitirme yarına da ısıtır yersin ahsjsjs.
Sen istiyor beraber duj verejek 100 dolar daha
Ay boşver bizleri istedikleri gibi gömsünler isterlerse toprak atsınlar. Hatta çok beğendikleri Türk erkeklerini de başlarına çalsınlar.
He haksızlar mı? Bakımsızımız. Kişisel bakımdan uzağız. Dip boyası geldiği halde uzatır bir de yaglandırır gezeriZ.
Su forumda okuyun bakalım millet tutumlu olmak adı altında utanmasa diş macunu almayacak. Kocalarımız daha güzel tepemize çıksın diye kuaföre gitmez evde sac boyarız. Kibariye’nin anası gibi de dolaşırız.
Evde diz yapan pijamayla kocamızın yanına çıkarız. Spor desen bahanemiz hazır! Ben çocuk doğurdum diye diye götü göbeği salarız. Hiç bahane edecek hakkımız yok. Ucuz parfüm 10 tl lik taytla kendimizi afrodit sanarız. Zaten giyinmeyi bilen bir millet değiliz. Moda diye geyikli tayt giydik yıllarca. Geyik oldu gergedan! Allahtan ortadan kalktı o moda da gözlerimiz kanamaktan kurtuldu
ten point cevap
Bu ablalarımız söyle bir salınsın kocaların %80i pesinde koşar. O yüzden kızamadım ablalara. Saygı duyuyorum
bu videoyu yükleyen kendisine biber tarlası alacak kadar para kaldırdı haberleri yok birbirlerini gazlayıp duruyorlar. seviyorum zeki insanları yahu, bas hepsinin bam teline sonra topla parayı.
Dogru.. sadece film degil bizim erkekler de onlara o gozle baktigi icin iste taslar iste para avcisilar iste ama yatakta cok iyiler.. tum ruslar soyle diyen insana sorsan hayatinda kac rus tanidin da boyke diyorsun hictir... sadece duydugunu yada oylesini gordugu icin oyle dusunuyor... yani mesela su videodaki rus kadinlar turk kadinini ne kadar taniyor da hepsi boyel diye genelleme yapiyor... bizim icimizde de var kendine cok bakan ozen gosteren simdi bunlar boyle dedi diye bitun turk kadinlari da boyledir diye birsey yok...tabiiki oyle ama genel bi algi vardir ya...natashalar olgalar..bizim filmlerde vs hep o sekilde tanittiklari icin o geliyor akla..yoksa tabiiki bu sekilde genellemeler cok yanlis
Ay benimde konuyu ilk okuduğumda aklıma gelen duj oldu niyeyse :)Sen istiyor beraber duj verejek 100 dolar daha
Ay boşver bizleri istedikleri gibi gömsünler isterlerse toprak atsınlar. Hatta çok beğendikleri Türk erkeklerini de başlarına çalsınlar.
He haksızlar mı? Bakımsızımız. Kişisel bakımdan uzağız. Dip boyası geldiği halde uzatır bir de yaglandırır gezeriZ.
Su forumda okuyun bakalım millet tutumlu olmak adı altında utanmasa diş macunu almayacak. Kocalarımız daha güzel tepemize çıksın diye kuaföre gitmez evde sac boyarız. Kibariye’nin anası gibi de dolaşırız.
Evde diz yapan pijamayla kocamızın yanına çıkarız. Spor desen bahanemiz hazır! Ben çocuk doğurdum diye diye götü göbeği salarız. Hiç bahane edecek hakkımız yok. Ucuz parfüm 10 tl lik taytla kendimizi afrodit sanarız. Zaten giyinmeyi bilen bir millet değiliz. Moda diye geyikli tayt giydik yıllarca. Geyik oldu gergedan! Allahtan ortadan kalktı o moda da gözlerimiz kanamaktan kurtuldu
Bu ablalarımız söyle bir salınsın kocaların %80i pesinde koşar. O yüzden kızamadım ablalara. Saygı duyuyorum
Güzel mesajya birakin hanimlar yaa...su bdv bolumun ebakin..turk kadini kadar vefakar cefakar olabilir mi onlar? hee madalya mi takiyorlar bize? yooookkk..
asil bu ruslar gibi olcan iki cilve hop cup hayat onlara guzel..bizim turk erkekleride eglenmek icin rus isterlerde evlenmek icin turk kadini alip, bizim hayatlarimizi karartirlar :)))
Bir de şöyle bir gerçek var bu tespitlerde bulunan sevgili Rus hatunları bizim kel göbekli erkeklerimize de tapıyor ne hikmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?