Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya bu ülke bakkalın şeker verip çocuk yaştaki kızları taciz etmeye çalışanların olduğu bir ülke. bizim ülke onlarınki gibi seks devrimi yapılmış değil ki? sevgilimleyken laf yiyordum ben süslü püslüyken bir gün yanlış bir muhite uğramamız gerekti baya süslüydüm oraya uğrıcağımızı tahmin edemedim sevgilimle yürüyoruz arkamızdan adamlar yürümeye başladılar 10 kişi oldular farklı farklı tipler. şu yaşadığım olayı ruslar yaşamadıkça çok konuşmasınlar.

ben de avmye fileli çorap mini etekle spor salonuna popomda şortla gitmek istiyorum ama bekarken bunu yapsam başımdaki sapıklardan kurtulamam biz bilmiyoruz sanki dişiliği. rüküş ruslardan moda dersi almak da ne bileyim komik olur.

Ya ben biber 13 TL diyorum herkes Ruslar bizim dötümüzü yesin moduna girdi. Biber ya.

şu yorumun üzerine akşamdan kalma karnabaharımı kaşıklıyorummm bu saatte

Canim ben genellemek yanlis dedim sadece... ruslarin hhepsi o... dur genellemesi yanlis yani... bun demeye calistim... tabiki onlarin dedigi turk kadini boyle soyke genellemeso de yanlis
tabiiki oyle ama genel bi algi vardir ya...natashalar olgalar..bizim filmlerde vs hep o sekilde tanittiklari icin o geliyor akla..yoksa tabiiki bu sekilde genellemeler cok yanlis

Sen istiyor beraber duj verejek 100 dolar daha

Ay boşver bizleri istedikleri gibi gömsünler isterlerse toprak atsınlar. Hatta çok beğendikleri Türk erkeklerini de başlarına çalsınlar.

He haksızlar mı? Bakımsızımız. Kişisel bakımdan uzağız. Dip boyası geldiği halde uzatır bir de yaglandırır gezeriZ.
Su forumda okuyun bakalım millet tutumlu olmak adı altında utanmasa diş macunu almayacak. Kocalarımız daha güzel tepemize çıksın diye kuaföre gitmez evde sac boyarız. Kibariye’nin anası gibi de dolaşırız.
Evde diz yapan pijamayla kocamızın yanına çıkarız. Spor desen bahanemiz hazır! Ben çocuk doğurdum diye diye götü göbeği salarız. Hiç bahane edecek hakkımız yok. Ucuz parfüm 10 tl lik taytla kendimizi afrodit sanarız. Zaten giyinmeyi bilen bir millet değiliz. Moda diye geyikli tayt giydik yıllarca. Geyik oldu gergedan! Allahtan ortadan kalktı o moda da gözlerimiz kanamaktan kurtuldu

Bu ablalarımız söyle bir salınsın kocaların %80i pesinde koşar. O yüzden kızamadım ablalara. Saygı duyuyorum

Ya ben biber 13 TL diyorum herkes Ruslar bizim dötümüzü yesin moduna girdi. Biber ya.

bu videoyu yükleyen kendisine biber tarlası alacak kadar para kaldırdı haberleri yok birbirlerini gazlayıp duruyorlar. seviyorum zeki insanları yahu, bas hepsinin bam teline sonra topla parayı.

Asıl olay ülkelerindeki erkeklerin alkolik olmaları ve onların dikkatlerini sürekli çekmeye çalışmaları. Bizim ülkemizde erkeklerin dikkatini çekmek için süslenmeye püslenmeye gerek yok. Kadın olman yeterli oluyor. Ergenliğinde göğüsleri çıktığında kimse görmesin diye utancından kambur duran kızlarız biz öyle yetiştirildik.çok katılıyorum söylediklerinize

bu videoyu yükleyen kendisine biber tarlası alacak kadar para kaldırdı haberleri yok birbirlerini gazlayıp duruyorlar. seviyorum zeki insanları yahu, bas hepsinin bam teline sonra topla parayı.

Konudaki yorumlar süper yalnız. Kan davasına döndü olay ahsjsjs. Dış görünüşü eleştiren Rus kadınlarına kızıp dış görünüşlerini eleştirmek. Ve hatta gömmek. Neyse ben bir şey demiyorum. Ben videoyu izlemedim bilmiyorum içeriği de konuda yazılanlara cevap verdim.

tabiiki oyle ama genel bi algi vardir ya...natashalar olgalar..bizim filmlerde vs hep o sekilde tanittiklari icin o geliyor akla..yoksa tabiiki bu sekilde genellemeler cok yanlis
Dogru.. sadece film degil bizim erkekler de onlara o gozle baktigi icin iste taslar iste para avcisilar iste ama yatakta cok iyiler.. tum ruslar soyle diyen insana sorsan hayatinda kac rus tanidin da boyke diyorsun hictir... sadece duydugunu yada oylesini gordugu icin oyle dusunuyor... yani mesela su videodaki rus kadinlar turk kadinini ne kadar taniyor da hepsi boyel diye genelleme yapiyor... bizim icimizde de var kendine cok bakan ozen gosteren simdi bunlar boyle dedi diye bitun turk kadinlari da boyledir diye birsey yok...

Ay benimde konuyu ilk okuduğumda aklıma gelen duj oldu niyeyse :)

Güzel mesaj
Kaynanasının alt katında yaşayıp misafir gelince üst kata temizliğe çıkan Rus kadın görmedim

Bir de şöyle bir gerçek var bu tespitlerde bulunan sevgili Rus hatunları bizim kel göbekli erkeklerimize de tapıyor ne hikmetse

Aynen....madem Turkler tipsiz, begenmiyorsaniz almayin kardesim derim. Tip falan bahane, cuzdan var mi o sahane.
Turk kadinlarina kulp takacaklarina Turk erkeklerini elestirsinler bir de mesela??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…