Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kusura bakmayın ama ben kibledim konunuzu. düzgün konuşulacak bir ortam olsa ne güzel konuşurduk ama reklam ve para için yapıldığı belli olan bir şeye karşı kendini canhıraş savunurken başka bir ırka hakaret etmek bana göre doğru değil.

Aynen....madem Turkler tipsiz, begenmiyorsaniz almayin kardesim derim. Tip falan bahane, cuzdan var mi o sahane.
Turk kadinlarina kulp takacaklarina Turk erkeklerini elestirsinler bir de mesela??
Ya birde biraz bakımlı olduğumuz güzel bir elbise giydiğimiz zaman yaşadığı tacizleri anlatsın buradaki kadınlar
Rahatlık yok bizde
İyide zaten videoya başlar başlamaz fiziksel özellik üstüne vurmaya başlıyorlar
kadınlarda bu yönde cevap veriyor
Kalkıp Türk kadını Dostovyeski okumuyor diye başlamamışlar
Onlar yapınca ne var burada yapılınca hakir görmek

Bizi çekemeyen anten taktırsın
ревнивые русские женщины (kıskanç rus kadınları)

fizikleri uygun cunku..birde ajanlar kadin olanlar, guzellerse guzelliklerini kullaniyorlar bazen islerini yaparken

Vejeteryan değilim, et sevmem sebze çok severim. Ancak eskiden fakirlikten alamadığım eti şu an mecburen alıyorum. Sebzeden daha ucuz. Fakirlikten dana eti yiyorum ahsjsjs.
Öyle valla bir ara ıspanak almak için markete girdim. Kilosu 10 lira. Girdiğim gibi geri çıktım. Tavuk mu aldım et mi aldım hatırlamıyorum. Bütün sebzeler çok pahaliydi. Bu duruma en çok eşim sevindi gerçi. Halinden memnun 7/24 et yemeği pişirsem bıkmaz.

Aynen....madem Turkler tipsiz, begenmiyorsaniz almayin kardesim derim. Tip falan bahane, cuzdan var mi o sahane.
Turk kadinlarina kulp takacaklarina Turk erkeklerini elestirsinler bir de mesela??
Konuşmasını bilmeyen, kaba saba her kıronun arkasında mutlaka bir rus kadın vardır

ya simdi buyuk kalca ince bel buyuk meme bebegim..boyleysen kiloluda olabilirsin :))
Basen var da meme için aynısını söyleyemem. Çocuğu sütten kestim. Kilo da verince söndüler. Önceden bir heybetleri merhaba vardı ben halimden memnunum minyon bir çıtır oldum eşim bence kıskanıyor

videoyu izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum yayınlanma amacı belli çünkü.

Valla panpa Rusya'yi bildim bileli sartlar cok cok zor. Ama Turkiye de artik yarisir duruma geldi yani. Issizlik, enflasyon derken iyice survivor adasina dondu memleket
rus kadınlar otelde öğle yemeğine sıradan akşam yemeğine bile giyinip makyajlı portföy çantalı geliyorlar çocukları bile şık yav.biz de ayakta parmak arası terlik askılı şort saclar söyle bir toplanmış oradayız ıtiraf edin.ayrıca biz ler aaa otele çok para odedık bari ne var ne yoksa yıyelimde masrafımız çıksın modundayızdır ama o kadınların elınde mınık tabaklar var.bir tek alkol tuketırler fazlaca.otelde 1 hafta kalıp 4 5 kılo alırız bizde eve dönerkenn

Ben geçen çok da sevmediğimiz kabak yemeğini yapmak için 25 TL harcadım markette. Ertesi gün o paraya kıyma alıp köfte yaptım. En azından burun kıvırmadı kimse yemeğe. Hayatım boyunca tüketmediğim kadar et tüketiyorum. Krizin güzelliğine bak. Çok şükür ahsjsjs.

ya birde adin cikacagina canin ciksin derler ya :)) ruslar bi sekilde bu sekildeymis gibi, oyle kalmis bizim toplumumuzdaki hafizalarda. gencken en azindan guzel olduklari icin bizim erkeklerde tercih ediyorlar. birde kapris yok, turk kizlarinin cogu nazli kaprisli..bu yuzden belkide

olsun yaa cocuk isini bitirince yaptirirsin insaallah takma kafana..vucudu cok dert etseydik anne olmayi secmezdik, tabii rabbim secti bizi bizden once..ama artik herseyin caresi var

Kabaga el suremiyorum. :S ben hariç kimse severek yemiyor. Şimdi kara kara düşünüyorum yarın ne pişirsem diye.

fizikleri uygun cunku..birde ajanlar kadin olanlar, guzellerse guzelliklerini kullaniyorlar bazen islerini yaparken
Yok sadece fiziksel uygunluk değil disiplin ve eğitim var işin içinde.Ayrica insanın yaptığı spora göre de vücut şekil alabiliyor.Cok basketbol oynamak veta yüzmek boyu uzatıyor mesele bu bilimsel bir gerçek.Halter kaldıranlar da kısa kalıyorlar.
Ajan kadınlar evet güzelliklerini kullanıyorlardır mutlaka..olsun o kadar genetik bir güzellik var iste bizde de Izmır kızları meşhurdur mesela güzellikleri gerçekten olay..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…