Inception diyorsun yani....
Yaşasan emin ol istemezsin ilk başta insan tedirgin olmuyor hatta babamı istediğimde görüyorum kokusunu falan alabiliyorum diye sevinmiştim ama sonra iş çığırından çıktı. Rüyamı yönlendirebilmek yine çok kötü gelmiyor ve o her zaman olmuyor zaten ama rüyada rüya görmek gerçekten tedirgin edici ve asıl bunun hergün olması ve bazen günde 2-3 sefer olması çok kötüAstal seyahat gibi mi?
Ne güzelll ben de istiyorum yaa
Gördüklerimde mana aramıyorum ama çok sık olmaya başladığı için tedirginim acaba kafayı mı kırdım diyorumKorkutmasın rüya içinde rüyaya batıl rüya derler hiçbir anlamı yok yani gördüklerinin altında mana arama yani
Kabus gördüğüm zaman kendi kendime korkma bu bir rüya diyip uyandığım çok olmuştur. nasıl adlandırılıyor bu durum bilmiyorum.
Geçenlerde de rüya görürken uyandım ağlamaya başladım ama sonra farkettim ki uyanmamışım. rüya içinde uyandığım rüyasını gördüm resmen. çok can sıkıcı oluyor.
Ben de bir rüyamı kontrol ettim ve anında uyandırıldım bak uyandım demiyorum uyandırıldım. Bir daha da denemedim.Durumum bana da o filmi hatırlatıyor ama artık korkmaya başladım çözüm arıyorum. İnternette araştırdım pek bi sonuç çıkmadı false awakening (sahte uyanış) diye bişey çıkıyor ama pek fazla detay yok.
Araştırıyım bu şekilde teşekkür ederimbuna kontrollü rüya mı deniyor
bu başlık altında bir araştır istersen
kontrollü rüya evet bencedeLucid dream deniyor buna.
Tam anlayamadım ne demek istediğini uyandırıldım derken birileriyle beraber bu tip bişey denedin ve seni uyandırdılar mı yoksa doğa üstü şeylerden mi bahsediyorsun uyandırıldım derken. Eğer öyleyse o tip şeylerden çok korkarım ben.Ben de bir rüyamı kontrol ettim ve anında uyandırıldım bak uyandım demiyorum uyandırıldım. Bir daha da denemedim.
Tam anlayamadım ne demek istediğini uyandırıldım derken birileriyle beraber bu tip bişey denedin ve seni uyandırdılar mı yoksa doğa üstü şeylerden mi bahsediyorsun uyandırıldım derken. Eğer öyleyse o tip şeylerden çok korkarım ben.Ben de bir rüyamı kontrol ettim ve anında uyandırıldım bak uyandım demiyorum uyandırıldım. Bir daha da denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?