Rüya ile gerçek hayatı karıştırıyor olabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem ilginç hem korkutucu.
Sebebi neydi acaba?
Hıc bılmıyorm yanı tahmınım su . Asırı yorgundum. Uzun suren bır araba yolculugu yapmıstım. Uyukluyordum yolda. Arabada da oglum var. Yanı o yol o kadar uzadı o kadar uzadı kı sankı bana bır omur geldı. Ben ve oglum eve cıktık sabah karsıydı . Esımde arabayı park etmeye esyaları ınmeye ındı. Bende soyle bı uzanayım dedım salona. Bır anda aradan cok zaman gecmıs gıbı kendımı seyretmeye basladım, vucudumda bır tıtreme ıle basladı karıncalanma dıyeyım. Kendımı havadan gordum cok sasırdım kendımı gorunce saatıde gordum. Eve geldıgım saatten 1 saat sonrasıydı, esımın basına bırsey mı geldı dıye camdan bakmaya bıle gıttım o derece. Neyse sonra ruhum bedenımde uyanınca eve geldıkten sonra sadece 7 dk gectıgını gordum.

Sorun belkıde hep cok uykusuz kalmaktı. Sonrakıller daha farklıydı. Esımle konusuyordum ısıgı actırıyordum esıme korkuyorum bak dıyordum. Yatakta esımle sarıldık opustuk uyuduk. Sonra ben bır uyandım ısık acık ben tekım ve esım salondan hıc gelmemıs bıle yatak odasına. Bunun gıbı bır cok kere oldu 2 haftalık surede en sonunda gunduz bıle evde duramamaya baslamıstım.
Cok korkmustum hıc anlatmak ıstemıyorum devamını

Hıc bılmıyorm yanı tahmınım su . Asırı yorgundum. Uzun suren bır araba yolculugu yapmıstım. Uyukluyordum yolda. Arabada da oglum var. Yanı o yol o kadar uzadı o kadar uzadı kı sankı bana bır omur geldı. Ben ve oglum eve cıktık sabah karsıydı . Esımde arabayı park etmeye esyaları ınmeye ındı. Bende soyle bı uzanayım dedım salona. Bır anda aradan cok zaman gecmıs gıbı kendımı seyretmeye basladım, vucudumda bır tıtreme ıle basladı karıncalanma dıyeyım. Kendımı havadan gordum cok sasırdım kendımı gorunce saatıde gordum. Eve geldıgım saatten 1 saat sonrasıydı, esımın basına bırsey mı geldı dıye camdan bakmaya bıle gıttım o derece. Neyse sonra ruhum bedenımde uyanınca eve geldıkten sonra sadece 7 dk gectıgını gordum.

Sorun belkıde hep cok uykusuz kalmaktı. Sonrakıller daha farklıydı. Esımle konusuyordum ısıgı actırıyordum esıme korkuyorum bak dıyordum. Yatakta esımle sarıldık opustuk uyuduk. Sonra ben bır uyandım ısık acık ben tekım ve esım salondan hıc gelmemıs bıle yatak odasına. Bunun gıbı bır cok kere oldu 2 haftalık surede en sonunda gunduz bıle evde duramamaya baslamıstım.
Cok korkmustum hıc anlatmak ıstemıyorum devamını
Anlatma tabi.
Çok şükür kurtulmuşsun.

Evet inançlıyım. Teşekkür ederim :KK200: uyumadan önce kuranı dinlemeyi de düşündüm..
Ben eşim gececiyken korku hissddersem kuranı açıp oyle uyuyorum 10 saatlik versiyonu falan var video sitesinde. İnancımdan dolayı bu beni çok rahatlatıyor. Açmadığım zamanlar kötü ruya görüp korktuysam hemen açıyorum. Kötü ruya görmeme de engel oluyor gibi geliyor bana. Siz de bir deneyin isterseniz.

Yillarca uykudan cok cektim. Her gece ruya, agirlik v.s. yaklasik 10 yildir yayagin yolunu zor buldugim bir yasamim var. Basim yastikla bulustugum an uykudayimdir. Azicik rahata ersem yani zamnim vat yatayim desem deli gibi is yapan bir kadon oluyorum. Ee zaten uyanikken de calisiyorum. O nedenle gunde 4-5 saat uyku iyi geliyir bana. Ben o 5 saat icinde de ruya gorurum. Benim ruyalarim gerceklesirdi de. Aklima gelmisken belki bilen cikar. Ben bir gun uykumda benim bir esyami calan birini gormustum. Kiza ertesi gun aldigin gibibyerine birak demistim. Kiz inkar etti. Ama onun odasindan cimisti aldigi sey. Ruyamda gordugum kisi söylemişti. He bir de ben biriyle kavga etmistim ruyamda. O kişiyi soylemeyeyim sen anla. Ben sirata tukurmustum o da omzima bir vur sen
Ben nasil aciyla uyandiysam yataktan. O yumrik yedigim yer 1 hafta ne agrimisti. Simdi bile o kadar yorgunim ama ruya gormekten biktigim icin ayaktayim 😥

Çok ilginç, görülen rüyaların çıkıyor olması, rüyada aldığın bir darbenin bir hafta boyu ağrıyabilmesi...
Hadi omzun tutulmuştur, onun ağrısı rüyana yansımıştır denebilir belki böyle bir açıklama yapılabilir ağrı için ama çıkan rüyalar nasıl açıklanır bilmiyorum,ortak bilinçten bilgi alma, koparma gibi...
Benim rüyalarla zorum olduğundan (Çok rüya görürüm, hayra yorarım), denk geldikçe okudum bunlarla ilgili, dini kaynaklarda da açıklamaları var. Çok yorum, bilgi, görüş var, işte insan hangisine nasıl inanmak istiyorsa inanıyor, ben altında genelde mantığa dayanır bir açıklama arıyorum ama elbette şu hayatta her şey mantıktan ibaret de değil, rüyalar, insan beyni bir sır.

Benim de çıkan rüyalarım oldu ilginçtir ki. En net olanlardan biri, oğlumu, cinsiyeti belli değilken, henüz ona hamile iken rüyamda görmemdi. Kız bebek olacak diye düşünüyorduk nedense, öyle doğuyordu içimize, hamileliğimin ilk haftaları...
Sonra bir rüya gördüm; rüyamda deniz kenarındayım, denizden çıkıyorum, sahilde bir bebek 2-3 yaşlarında, saçları hafif uzun sarı, arkası dönük, ayakta bekliyor. Ona yaklaşmaya başlayınca yüzünü döndü bana, bir gülümsedi ki mıh gibi yüzü hafızama kazındı, gözler hafif çekik, saçlar sarı işte, güleç bir erkek çocuk, beni bekliyor.

Sonraki haftalarda öğrendik ki bebeğimin cinsiyeti erkekmiş. :)
Bu rüyayı göreli 3 sene oldu, oğlum 3 yaşında ve rüyamda gördüğüm aynı yüz diyebilirim. Gülünce yüzünün aldığı aynı ifade, sarışınlığı, saçlarını da bu sene kestirdik daha, uzundu, gözlerinin çekikliği, bakışı, aynı. :)

Bu rüyayı unutamıyorum, hiç görmediğim, bilmediğim birinin yüzünü net görmem ve o kişinin oğlum olması... Bunu hangi mantıkla açıklayabilirim bilmiyorum.

Sizin yaptığınız şeyin aynısını ben ancak çok küçük yaşlarda yapabiliyorum. Bazı geceler herkes uyuduktan sonra “bu gece de gezsem mi” falan diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ve inanılmaz bir zevk alırdım o gezintilerden. Biraz daha büyüyünce yapamamaya başladım, hafızamın derinliklerine gömdüm ve ancak 30’lu yaşlarımda bu olayları tekrar hatırlamaya başladım. Konudaki hikaye korkunç gibi geliyor ama kontrollü olarak keşke hepimiz becerip de yapabilseydik, muhteşem bir histi benim için.

Evet, kontrollü olunca keyifli oluyor.
Ya rüyamda yaşadığım şeyler, okuduğum astral seyahat olayına çok uyuyor ondan işte acaba diyorum ama bir yandan inanasım gelmiyor. Önceden uzaklaşamazdım mesela, benim de gençlikte başladı diyeyim; yükselir gibi hisseder kendime gelir gelmez şak uyanırdım. Yatakta yavaşça doğrulduğumu görür, hala yatağa sergin koluma bakar uyanırdım. Kalkıp gezmeye çalıştığımda sürekli geri çekilirdim, kolumu çevirip arkamdan, kafamdan beni ne çekiyor diye ellemeye filan çalışırdım. Her seferinde daha uzağa gitmeye çalıştıkça kademe kademe uzaklaştım yattığım yerden mesela. Bunların hepsi rüyaydı.

Sonra bir ara durdu bu olay, 20li yaşlarımın sonlarına doğru yeniden başladı ve o zaman netten arattığımda astral seyahat karşıma çıktı ve okuduklarım beni çok şaşırttı. Ruh ile beden arası bir kordon olduğu filan tasvir ediliyor, hatta "Gümüş kordon" deniliyormuş, kulak çınlaması, irkilme ile bedene geri dönüş-çıkış filan oluyormuş bu bağ çekiyormuş falan filan. İnsan hem merak ediyor, hem inanası gelmiyor. :)

Korkmayın ampül patlar. Çok normal. Bizim de çok olur. Voltaj yükselir, düşer. O kadar takılmayın ama yarın konuya yazın lütfen. Belki bu işleri çok daha iyi bilen birileri gelir yazar ya da biz daha sağlıklı değerlendiririz.
Çok ilginç, görülen rüyaların çıkıyor olması, rüyada aldığın bir darbenin bir hafta boyu ağrıyabilmesi...
Hadi omzun tutulmuştur, onun ağrısı rüyana yansımıştır denebilir belki böyle bir açıklama yapılabilir ağrı için ama çıkan rüyalar nasıl açıklanır bilmiyorum,ortak bilinçten bilgi alma, koparma gibi...
Benim rüyalarla zorum olduğundan (Çok rüya görürüm, hayra yorarım), denk geldikçe okudum bunlarla ilgili, dini kaynaklarda da açıklamaları var. Çok yorum, bilgi, görüş var, işte insan hangisine nasıl inanmak istiyorsa inanıyor, ben altında genelde mantığa dayanır bir açıklama arıyorum ama elbette şu hayatta her şey mantıktan ibaret de değil, rüyalar, insan beyni bir sır.

Benim de çıkan rüyalarım oldu ilginçtir ki. En net olanlardan biri, oğlumu, cinsiyeti belli değilken, henüz ona hamile iken rüyamda görmemdi. Kız bebek olacak diye düşünüyorduk nedense, öyle doğuyordu içimize, hamileliğimin ilk haftaları...
Sonra bir rüya gördüm; rüyamda deniz kenarındayım, denizden çıkıyorum, sahilde bir bebek 2-3 yaşlarında, saçları hafif uzun sarı, arkası dönük, ayakta bekliyor. Ona yaklaşmaya başlayınca yüzünü döndü bana, bir gülümsedi ki mıh gibi yüzü hafızama kazındı, gözler hafif çekik, saçlar sarı işte, güleç bir erkek çocuk, beni bekliyor.

Sonraki haftalarda öğrendik ki bebeğimin cinsiyeti erkekmiş. :)
Bu rüyayı göreli 3 sene oldu, oğlum 3 yaşında ve rüyamda gördüğüm aynı yüz diyebilirim. Gülünce yüzünün aldığı aynı ifade, sarışınlığı, saçlarını da bu sene kestirdik daha, uzundu, gözlerinin çekikliği, bakışı, aynı. :)

Bu rüyayı unutamıyorum, hiç görmediğim, bilmediğim birinin yüzünü net görmem ve o kişinin oğlum olması... Bunu hangi mantıkla açıklayabilirim bilmiyorum.
Newtonun görelilik kuramıyla açıklayabiliriz. Zaman doğru bir şekilde ilerlemiyor. Paralel evrenler var.

öncelikle konunuzu saptırmadan uyur gezer olduğunuzu düşündüm çünkü aynısı eşimde yapıyor o aslında rüya sanıyor ama kalkıyor yürüyor gidiyor falan sonrada etrafa boş boş bakıyor ben biliyorumki bu uyanık değil ama bir süre sonrasında ayılabiliyor geri yatıyor ama sabah hatırlamıyor rüyasını anlatıyor :) ama gözlemlediğime göre cok yorgun ve gerginken yapıyor..
gelelim rüya konusuna
konu rüya olunca hemen atlayıverdim cevap yazma ihtiyacı hissettim biran.Çok rüya görürüm hemde fazlaca geneldede rüyalarım mesaj içeriklidir. bir rüya görüyorsam mutlaka bir sebebi vardır.İçinde gördüğüm ufak bir ayrıntı aslında hayatımda olacak birşeyin habercisidir.Hamileydim 7 haftalıktı sanırım rüyamda bir hastaneye gidiyorum eşimle benden kan alıyolar tahlil yapıyolar sonra bi banko var önündeyim bebeğinizi şimdi vereceğiz diyolar ya olmaz benim bebğim çok küçük diyorum ısrarla veriyorlar sonra bebeğe bakıyorum bebek ölü aradan 2/3 gün geçti sabah bir lekelenme basladı hafta sonu normalde ben özele gidiyorum mecburen doğumhastanesine gitmek zorunda kaldım ve hayatımda hiç gitmediğim bir yer kapıdan bir girdim aman Allahım benim rüyamdaki yer tamam dedim olacakları biliyorum.. sonra kan aldılar ultronda falan derken bebeğiniz düştü...ölü brbrklr döndüm iştee.
daha çok çok var böle rüyalarım hatta suan konu açasım geldi bunlarla ilgili :)

Evet, kontrollü olunca keyifli oluyor.
Ya rüyamda yaşadığım şeyler, okuduğum astral seyahat olayına çok uyuyor ondan işte acaba diyorum ama bir yandan inanasım gelmiyor. Önceden uzaklaşamazdım mesela, benim de gençlikte başladı diyeyim; yükselir gibi hisseder kendime gelir gelmez şak uyanırdım. Yatakta yavaşça doğrulduğumu görür, hala yatağa sergin koluma bakar uyanırdım. Kalkıp gezmeye çalıştığımda sürekli geri çekilirdim, kolumu çevirip arkamdan, kafamdan beni ne çekiyor diye ellemeye filan çalışırdım. Her seferinde daha uzağa gitmeye çalıştıkça kademe kademe uzaklaştım yattığım yerden mesela. Bunların hepsi rüyaydı.

Sonra bir ara durdu bu olay, 20li yaşlarımın sonlarına doğru yeniden başladı ve o zaman netten arattığımda astral seyahat karşıma çıktı ve okuduklarım beni çok şaşırttı. Ruh ile beden arası bir kordon olduğu filan tasvir ediliyor, hatta "Gümüş kordon" deniliyormuş, kulak çınlaması, irkilme ile bedene geri dönüş-çıkış filan oluyormuş bu bağ çekiyormuş falan filan. İnsan hem merak ediyor, hem inanası gelmiyor. :)
Ben de astral seyahati çok sonradan duydum. Bunları ilk anımsadığımda o dönem herhalde psikolojik bir rahatsızlığım vardı diye düşünmüştüm. Çocukların zihni çok farklı tabii, henüz koşullanmalar, önyargılarla kısıtlanmadıkları için bazı konularda kapasiteleri yetişkinlere göre çok üstün.

Newtonun görelilik kuramıyla açıklayabiliriz. Zaman doğru bir şekilde ilerlemiyor. Paralel evrenler var.
Aklım başka yerde oldugu için yanlış yazmışım einstain demek istedim☺

Anladım, çok da yanlış bir şey demedin aslında Newton'un yer çekimi keşfi ile başladı zaten. Bildiğim kadarı ile yer çekimi hiçbir şeye yenilmiyor, zaman da bu yüzden bizim için tek yöne ilerliyor, ilk patlamadan itibaren, yer çekimi ile evren, kendi hafızasını tutuyor. Daha neleri yorumladılar ne yaptılar bilmiyorum baya geride kaldım uzay-fizik üzerine. (Yanlış biliyorsam da düzeltsinler beni) Galaksimiz ortasındaki karadeliğin ispatlandığını bile geçen sene öğrendim sanırım :)))

Bilmiyorum, paralel evren üzerine bir şeyler olabilir, dini olarak kalu bela var mesela açıklamalarda, aslında hepimiz ruhlar aileminde tanışığız, birbirimizi tanıyoruz ama dünyaya gelince unutuyoruz vb. Çok şey var. İlgi çekici.

Bu konu gittikçe ilginç bir hal almaya başlıyor, konu sahibi haline şükredecek birazdan. :KK48:
Uyku felci çok geçirdim, artık ona alışkınım. Uyanıyorum ama hareket edemiyorum. Yanımda yatanı görüyorum ama seslenemiyorum, dokunamıyorum, felç geçirmiş gibi sadece zihnim açık oluyor. Sonra büyük bir çınlama sesinden sonra vücudum yavaş yavaş açılıyor.

Anladım, çok da yanlış bir şey demedin aslında Newton'un yer çekimi keşfi ile başladı zaten. Bildiğim kadarı ile yer çekimi hiçbir şeye yenilmiyor, zaman da bu yüzden bizim için tek yöne ilerliyor, ilk patlamadan itibaren, yer çekimi ile evren, kendi hafızasını tutuyor. Daha neleri yorumladılar ne yaptılar bilmiyorum baya geride kaldım uzay-fizik üzerine. (Yanlış biliyorsam da düzeltsinler beni) Galaksimiz ortasındaki karadeliğin ispatlandığını bile geçen sene öğrendim sanırım :)))

Bilmiyorum, paralel evren üzerine bir şeyler olabilir, dini olarak kalu bela var mesela açıklamalarda, aslında hepimiz ruhlar aileminde tanışığız, birbirimizi tanıyoruz ama dünyaya gelince unutuyoruz vb. Çok şey var. İlgi çekici.
Kalu belaya inanmam paralel evrenlere inanmama engel değil. Kurandaki bazı ayetleri bu şekilde yorumlayanlar var. Güneşin batmakta oldugu yerdeki kavimle ilgili olan ayetler hala gizemini korumakta. Bilim önümüze yeni veriler koydugunda bunlar da daha net anlaşılacaktır. Karadelikleri ben de geçen sene öğrendim. Bilimin ışığı bizim aklımız ve kitabımız olmazsa olmaz üç saç ayağı. Neyse dini yorum diye şimdi banlanmayayım. Bu deneyimi yaşamak istermidim ondan emin de değilim. Aklımı yitirebilirdim ben. Biraz tırsak bir insanımdır da. Siz iyi başaçıkabiliyorsunuz bu durumla.

Bende birkeresinde akşam saat 11 12 gibi tv karşısında uyuya kalmıştım sonra istemsizce bir anda uyandım ama nerede olduğumu sanki kim olduğumu unuttum gerçek hayattamıyım gibi bi düşünce içindeydim değişik birşeydi

Kalu belaya inanmam paralel evrenlere inanmama engel değil. Kurandaki bazı ayetleri bu şekilde yorumlayanlar var. Güneşin batmakta oldugu yerdeki kavimle ilgili olan ayetler hala gizemini korumakta. Bilim önümüze yeni veriler koydugunda bunlar da daha net anlaşılacaktır. Karadelikleri ben de geçen sene öğrendim. Bilimin ışığı bizim aklımız ve kitabımız olmazsa olmaz üç saç ayağı. Neyse dini yorum diye şimdi banlanmayayım. Bu deneyimi yaşamak istermidim ondan emin de değilim. Aklımı yitirebilirdim ben. Biraz tırsak bir insanımdır da. Siz iyi başaçıkabiliyorsunuz bu durumla.

İşte inançlar şahsi olduğu için bir şey diyemiyorum; girmeyelim bence de banlanırız. :))
Ben eskiden beridir uzaya meraklıyım, karadelikler teorik olarak vardı hep ancak görüntülenmesi son yıllarda gerçekleşti (Görüntülendi dememe de bakma, görüntülenmeleri ancak çevrelerindeki enerji alanı, diğer yıldızların çekilmesi anı, diğer yıldız hareketleri ile mümkün oluyor, yoksa karadelik görünmez), bu da gözleri Einstein'ın teorilerine geri çevirdi çünkü teorik olarak ilk keşfeden ancak keşfettiği şeyden korkup kendi teorisine inanmak istemeyen kişidir de; nitekim yer çekiminin alt üst olduğu, çekiminin bildiğimiz fizik kuralları ile açıklanamadığı tek yer kara delikler (Yanlış bilmiyorsam) Bu yüzden paralel evren, solucan deliği vb. kara deliklerin varlığı üzerinden geliştirildi diye biliyorum "Zamanı bile durduran, ışığı bile yutan, hiçbir şeyin çekiminden kaçamadığı karadelikler, acaba başka yerlere bir kapı mı?" fikri de aldı yürüdü, evdendeki bir yırtık mı, buraya akınca ne oluyor vs vs... Daha neler var açıklanmayı bekleyen...

Konuya teleskop diktik gibi oldu biraz. :D Rüyalarımız hayra çıksın diyelim toparlayalım. :)

Modern psikoloji rüyayı, bilinçaltının ve gün içerisinde yaşadığımız olayların dışavurumu olarak görmektedir ve beynin faaliyeti ile ilişkilendirerek incelemeye aldıkları rüyanın bilimin inceleme ve araştırma konusu olduğunu söylemektedirler. Rüya yüzyıllardır çözülmeye çalışılan bir sır gibidir. Örneğin, Yunanlılar rüyanın insanın uykusunda tanrıları ziyaret etmesidir demişlerdir. Ancak bilim her şeyi açıklamaya yeter mi veya yetiyor mu? Bilimin bugün kabul ettiği görüş yarın çürütülmüyor mu? Rüya, eğer bizim dünyada bildiğimiz beş duyu organımızla algıladığımız bir şey ise, biz rüyada iken neden yanımızdaki uyanık insanlar bizim gördüğümüzü görmüyor, duyduğumuzu duymuyor? O zaman biz rüya sırasında farklı bir alemin farklı duyularına mı sahip oluyoruz? Meşşai filozofları insanın enfüsi dünyasının iç duyuları olduğunu ve rüya sırasında ruhun bu duyularla farklı bir algılama boyutunda olduğunu söylemişlerdir mesela. Aksi takdirde bana görünen şeyler yanımdakine de görülmeli değil mi?.. vs. Rüya hala gizemini koruyor ve cevaplanması beklenen bir sürü soru var.

Daha once yasadım. Hemde ust uste . O zaman burayada konu acmıstım sanırım konumu gızledıler sonradan.
Kendımı hocalarda buldum . Kendımı bıle seyredıyordum cok korkunc. Hatta ılk oldugunda yıne kendımı yukarıdan gorerken odaya baktım, yenı bırsey gordum a dedım bu ne kı fılan neyse hersey bıtınce uyanınca bedenımde , kalkıp o yenı hedıyeyı orada gorunce dıbım dusmustu cunku gercekten hedıyeydı ben yenı tatılden donmustum esım almıs bana veremeden ben onu gormustum :KK57: Hocalara gıtmek zorunda kaldım tabı bu durumdan kurtulmak ıcın
Ya demekki kimi kalkinca hatirliyor kimi de hTirlamiyor anladigim kadariyla cunki bende ruyamda ucarim veya birden yataga duserim hep yorgunken tam.yeni dalmisken demekki benim astral maceram baslamadan bitiyo cok heyecanli bir durum keske hatirlasak ,biraz urkutucu evet ama.bir bag var ise ruh ile beden arasinda ne kadar uzaklasabilirki ruh off icinden cikamadim fena seyler ogrendim yani bilirdim de hic icerigini okumamistim,sabaha karsi salyam aka aka uyumusum bedeniminde ruhumunda heryerinde pireler ucusmus cocuklar hastaydi sabahladim bana uykuda bilem seyahat yok :))

Daha once yasadım. Hemde ust uste . O zaman burayada konu acmıstım sanırım konumu gızledıler sonradan.
Kendımı hocalarda buldum . Kendımı bıle seyredıyordum cok korkunc. Hatta ılk oldugunda yıne kendımı yukarıdan gorerken odaya baktım, yenı bırsey gordum a dedım bu ne kı fılan neyse hersey bıtınce uyanınca bedenımde , kalkıp o yenı hedıyeyı orada gorunce dıbım dusmustu cunku gercekten hedıyeydı ben yenı tatılden donmustum esım almıs bana veremeden ben onu gormustum :KK57: Hocalara gıtmek zorunda kaldım tabı bu durumdan kurtulmak ıcın
Ya demekki kimi kalkinca hatirliyor kimi de hTirlamiyor anladigim kadariyla cunki bende ruyamda ucarim veya birden yataga duserim hep yorgunken tam.yeni dalmisken demekki benim astral maceram baslamadan bitiyo cok heyecanli bir durum keske hatirlasak ,biraz urkutucu evet ama.bir bag var ise ruh ile beden arasinda ne kadar uzaklasabilirki ruh off icinden cikamadim fena seyler ogrendim yani bilirdim de hic icerigini okumamistim,sabaha karsi salyam aka aka uyumusum bedeniminde ruhumunda heryerinde pireler ucusmus cocuklar hastaydi sabahladim bana uykuda bilem seyahat yok :))

Bu astral seyahat olayı gerçekten var mıdır ki? Bir ara okumuştum, sürekli bedenimi yatakta bırakıp gezdiğimi görürdüm evin içinde. Rüya olmazdı, yani rüya yani illaki, çünkü vücudum yatıyor olurdu ama ben bildiğin gezerdim, hatta "Nasıl olsa rüya, bi deneyeyim" diye gittim balkondan atladım. İlk atlayışımda uçtum, sonraki birkaç seferde düştüm ve yatakta kalktım, onda da atlarken düşsem ne olur ki diye düşünüyordum da düştüm. Çok garip. Hatta uyku uyanıklık arası, tam uykuya dalmak üzereyken kulak çınlaması gibi bir uğultu ile ayrılacak hissi geliyor "Aha gezeceksin bu gece de" diyorum. Ne zaman biraz ürkek hissetsem, acayip eciş bücüş tipler de görüyorum evin duvar köşelerinde.
Ne kadar uzağa gidebileceğimi deniyorum, camdan geçip geçmeyeceğimi, bazen geçiyorum bazen takılıyorum. Bir kere apartmanın dış kapısına kadar indim, dışarı çıktım, bir iki adım attım devam edemedim geri çekilir gibi oldum vb.

Okuduğumda astral seyahat olarak çıktı karşıma ama inanamadım, mantıklı başka bir açıklaması olmalı bunun diyorum.

Konu sahibi ne desem bilemedim. Bana da oluyor ara ara, ben alıştım gerçi. Baya baya geziyorum.
Gündüz vakti korkudan altına edeceğim şu an sanırım. Çok ürkütücü geldi bunlar bana.
Ben bazen rüya görürken uykuda olduğumu fark ederim korkmana gerek yok nasılsa uyanacaksın falan derim kendime o bile garip gelir ama seninkiler çok fazlaymış🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X