rüyamda eşimi bir kadınla?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım

bende geçen aldatıldığımı gördüm canım..
heycanla bekliyorum yorumları :))

Burada ki konular sizi etkilemiş olabilir...

Yakin zamanda sizi etkileyen size anlatilan bir aldatma yasandiysa olabilir..

Ya da bu siralar esinizden sadakat konusunda şüpheye düştüyseniz bu ruyayi görmüş olabilirsiniz...

Buradaki konular olabilir.

Takılma canım rüyaya.. bende rüyamda kaç kez eşimi gördüm başkalarıyla ama tamamen psikolojik benim ki çok kıskanç olduğum için oluyo boşver sıkma canını muhtamelen seninde psikolojiktir

Buradaki konular etkilemiştir aynen..Bende geçenlerde aldatıldığımı gördüm çok kötü bir kabus tu...çok gerçekçiyidi :95:

Takılma canım rüyaya.. bende rüyamda kaç kez eşimi gördüm başkalarıyla ama tamamen psikolojik benim ki çok kıskanç olduğum için oluyo boşver sıkma canını muhtamelen seninde psikolojiktir

Of ama sanki gerçekti evet bende kskancım ama ondan mı ki

Bu ara sizin konularınızı bir derdim varda fazlaca görmeye başladım ,zamanınızın çoğu burda geçiyor ,vakit geçirecek başka uğraşlar bulursanız bilinç altınızda buradaki konulardan etkilenmemiş olur.

Of ama sanki gerçekti evet bende kskancım ama ondan mı ki

ondandır canım rahat ol.. ben öyle rüyalar görünce birde kocamla kavga ediyodum sana sarkan mı var takılan mı var bak rüyamda gördüm malum mu oldu yoksa bana diye yazık adam yok felan diyo ama ben hala ağlıyodum Allah biliyo eşimede güvenirim şükürler olsun hiç görmedim kafasını kaldırıp başkasına baktığını gözüm sürekli üzerinde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…