- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım
Her ruyada bir gerceklik payi vardir
Burada ki konular sizi etkilemiş olabilir...
Yakin zamanda sizi etkileyen size anlatilan bir aldatma yasandiysa olabilir..
Ya da bu siralar esinizden sadakat konusunda şüpheye düştüyseniz bu ruyayi görmüş olabilirsiniz...
Bilinçaltı bastırılmış dıygularrr
Takılma canım rüyaya.. bende rüyamda kaç kez eşimi gördüm başkalarıyla ama tamamen psikolojik benim ki çok kıskanç olduğum için oluyo boşver sıkma canını muhtamelen seninde psikolojiktir
Hayır belkide düşünmüştür bu tarz şeyler ya da korkuları vardır direkt olarak rüyasına yansımıştır... İzlediği bi filmin etkisinde bile kalabilirYa bilinçaltmda öyle şeyler yoktu.ki((
hamilemisiniz:44:
Hayır belkide düşünmüştür bu tarz şeyler ya da korkuları vardır direkt olarak rüyasına yansımıştır... İzlediği bi filmin etkisinde bile kalabilir
Of ama sanki gerçekti evet bende kskancım ama ondan mı ki
Ondandır canım. :)) rüyaları takma bu kadar etki altında kalmışsınOf ama sanki gerçekti evet bende kskancım ama ondan mı ki
Yo deglm :--)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?