rüyamda eşimi bir kadınla?

2 şekilde yorumlanır ;
1. Ya totoşun açıkta kalmış
yada
çök gırtlağına adamın valla yaşanmaz bunla be....
Ben rüya görmüyorum ya offff

Son düzenleme:
Ben de buna benzer bişey görmüştüm, benimki bariz bilinçaltıydı seninki de öyledir.bilincin reddetse de bilinçaltı uyumaz.

Ruyalara anlam yuklemeyin. Bilincaltimizin bize oynadigi oyunlar sadece. Oyle aglamaya falan da gerek yok.

bende dün ve ondan onceki gun ruya gordum esim beni aldatyrdu ben cok kiskancm esime anlattm bana senin ki deli ruyasi dedi :))))

Siz onu bir de eşime sorun Sabah kalkıyor bi sinir bi sinir. Tiptip bakmalar falan. Alıştım artık hayırdır diyorum bu defa nasıldı

Ama kendini çözmüş kaybetme korkusundan diyor.

yeminle ideal erkek modeli
kadın dedigin böyle olucak işte
ne öyle ay kocam şunu ettimi falan demeler falan

Benim ruyalarimi görseniz ohoo.
Evlenirim ikiz çocuk dogururum ucarim..
Çok mana yuklememek gerek rüyalara..

Geldin mi kendine rüya güzeli

Ben de eşimi daha önce böyle durumlarda gördüm pek sallamadım ama kendimi bir zenciyle görünce çok etkisinde kalmıştım

Bilinçalti gün içinde karsılaşilan olaylar, sen kafaya takmamis gibi hissetsen de etraftan okuduğun gördügün kisiler , ya da eşine karşi bunun gibi bir düşüncen olmuşsa rüyana yansir bu. Bazen insana maglum oluyor tamam anladik da her ruyayi ciddiye alip can sikmak seni üzer ya da ümit bağlarsin. Esim de beni görmüstü bir kere
ki ben yolda babam gecse yanimdan tanimam bakar körüm elaleme mi bakacam ☺ olur boyle seyler neden ağliyorsun üzme kendini yok yere ya

Evet ya bende agladm.çok kötüydü.bide eşm bna güle güle bay bay yapıyodu((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…