- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
ne kadar güzel
2 şekilde yorumlanır ;
1. Ya totoşun açıkta kalmış
yada
çök gırtlağına adamın valla yaşanmaz bunla be....
Ben rüya görmüyorum ya offff
Ben de buna benzer bişey görmüştüm, benimki bariz bilinçaltıydı seninki de öyledir.bilincin reddetse de bilinçaltı uyumaz.
Siz onu bir de eşime sorunSabah kalkıyor bi sinir bi sinir. Tiptip bakmalar falan. Alıştım artık hayırdır diyorum bu defa nasıldı
Ama kendini çözmüş kaybetme korkusundan diyor.
yeminle ideal erkek modeli
kadın dedigin böyle olucak işte
ne öyle ay kocam şunu ettimi falan demeler falan
Ocunuzu aliyorum ehhehee...
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım
Geldin mi kendine rüya güzeli
Ahaha evet geldm :))
Ben de eşimi daha önce böyle durumlarda gördüm pek sallamadım ama kendimi bir zenciyle görünce çok etkisinde kalmıştım
Zenci miii
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım
neden zenci onu da bilmiyorum öyle bir ilgim de yokturbaya etkilenmişim ki yıllar sonra hala hatırlıyorum
Bende görmüştüm ağlayarak uyandım gecenin 12sinde ay çok kötüydü ama yaaa geelemedim kendime nasıl his bilirim hep kıskançlıktan bundanrüyaların tersi çıkarmış şimdiye kadar gördüklerimiz gerçek olsa ohoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?