rüyamda eşimi bir kadınla?

Haha :)bende öyle yapyrum:)
Bende eşme kendmdn çok gwenirim ama bu rüya olunca bütün günüm bitiyor

Haklısınız.burda birçok konu okuyup aklmda kalyr.

güldüğüne göre neşen yerine geldi bende dahil takılmıyoruz artık öyle şeylere

Braz geldi:)
Ama işte ben uyandgmdan beri aglydum çok kötydüm valla sizde de görünce okuduklarımdan hemde kskanclgmdan olmştur düşünym takmyrum yani:))

Bende birkaç kez öyle rüyalar görmüştüm başkasıyla evlenmesi yada üstüme kuma getirmesi İnsan ne kötü oluyor hakikaten. En çok ta rüyadaki kızları parçalayamadan uyanmak insana koyuyor

Bende birkaç kez öyle rüyalar görmüştüm başkasıyla evlenmesi yada üstüme kuma getirmesi İnsan ne kötü oluyor hakikaten. En çok ta rüyadaki kızları parçalayamadan uyanmak insana koyuyor

Haha dogru:)
Ah ah şöyle elime geçirecektm kafasını kaldrm taşlarna yapıştrcktm kan içnde brakcaktm ki ah ah:)

Benim herzaman rüyalarım çıkar. Ben eşini bi takibe al derim: rüyalar gerçeklerin aynasıdır malesef.

Son düzenleme:
Benim herzaman rüyalarım çıkar. Ben eşini bi takibe al derim: rüyalar gerçeklerin aynasıdır malesef.

Ya madem rüyaların çıkıyor nolur hayrına bi gencecik benim yerime istihare yat nolurrrrr
Konu sahibi rüyanın bilincaltimi yoksa hismi olduğu önemli burda

Ya madem rüyaların çıkıyor nolur hayrına bi gencecik benim yerime istihare yat nolurrrrr
Konu sahibi rüyanın bilincaltimi yoksa hismi olduğu önemli burda

Öyle bir hissim yok ki işte.:)
Bilinâltı olabilir çünkü yatmadan önce okuyrum burdan bikaç olay(aldatlma)
Galba ondan

Bende görmüştüm hemde baska bi kadibla künefe yerken. Gece 3 te poposuna tekme atmisim farkinda olmadan
Adam noluyo bebe kabus mu gördün digor garibim :) bende sen nasil benden baska biriyle künefe yersin diyorum :))

Bende görmüştüm hemde baska bi kadibla künefe yerken. Gece 3 te poposuna tekme atmisim farkinda olmadan
Adam noluyo bebe kabus mu gördün digor garibim :) bende sen nasil benden baska biriyle künefe yersin diyorum :))

Ahaha koptm yaben olsam künefeye de düşman olur bidaha ne yerim ne yedirttirrdim

Eşimin rüyalarında onu sürekli aldatıyorum Ne fenayım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…