- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
ondandır canım rahat ol.. ben öyle rüyalar görünce birde kocamla kavga ediyodum sana sarkan mı var takılan mı var bak rüyamda gördüm malum mu oldu yoksa bana diyeyazık adam yok felan diyo ama ben hala ağlıyodum Allah biliyo eşimede güvenirim şükürler olsun hiç görmedim kafasını kaldırıp başkasına baktığını gözüm sürekli üzerinde çünkü
Bu ara sizin konularınızı bir derdim varda fazlaca görmeye başladım ,zamanınızın çoğu burda geçiyor ,vakit geçirecek başka uğraşlar bulursanız bilinç altınızda buradaki konulardan etkilenmemiş olur.
Haha :)bende öyle yapyrum:)
Bende eşme kendmdn çok gwenirim ama bu rüya olunca bütün günüm bitiyor
güldüğüne göre neşen yerine geldi bende dahil takılmıyoruz artık öyle şeylere
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım
Braz geldi:)
Ama işte ben uyandgmdan beri aglydum çok kötydüm valla sizde de görünce okuduklarımdan hemde kskanclgmdan olmştur düşünym takmyrum yani:))
Bende birkaç kez öyle rüyalar görmüştüm başkasıyla evlenmesi yada üstüme kuma getirmesiİnsan ne kötü oluyor hakikaten. En çok ta rüyadaki kızları parçalayamadan uyanmak insana koyuyor
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım
Benim herzaman rüyalarım çıkar. Ben eşini bi takibe al derim: rüyalar gerçeklerin aynasıdır malesef.
Benim herzaman rüyalarım çıkar. Ben eşini bi takibe al derim: rüyalar gerçeklerin aynasıdır malesef.
Ya madem rüyaların çıkıyor nolur hayrına bi gencecik benim yerime istihare yat nolurrrrr
Konu sahibi rüyanın bilincaltimi yoksa hismi olduğu önemli burda
Bende görmüştüm hemde baska bi kadibla künefe yerken. Gece 3 te poposuna tekme atmisim farkinda olmadan
Adam noluyo bebe kabus mu gördün digor garibim :) bende sen nasil benden baska biriyle künefe yersin diyorum :))
Buradaki hikayeleri cok okumussunuz anlasilan
Evet çok okuydum aklma girmiş
Aynen öyle olmus bilinc alti meselesi .. hemde bir rüyanin kesin gercek olduguna inanmaniz icin abdestli yatmaniz gerekirdi..
Eşimin rüyalarında onu sürekli aldatıyorumNe fenayım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?