- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Insan etksinde kalıyor gerçek gbydi çok mralm bozulduBilinçalti gün içinde karsılaşilan olaylar, sen kafaya takmamis gibi hissetsen de etraftan okuduğun gördügün kisiler , ya da eşine karşi bunun gibi bir düşüncen olmuşsa rüyana yansir bu. Bazen insana maglum oluyor tamam anladik da her ruyayi ciddiye alip can sikmak seni üzer ya da ümit bağlarsin. Esim de beni görmüstü bir kere
ki ben yolda babam gecse yanimdan tanimam bakar körüm elaleme mi bakacam ☺ olur boyle seyler neden ağliyorsun üzme kendini yok yere ya
Evet ya bende agladm.çok kötüydü.bide eşm bna güle güle bay bay yapıyodu((
Insan etksinde kalıyor gerçek gbydi çok mralm bozuldu
Çok sinir bozucuyeter bu kadar ağladığın nasılsa rüyaa :)
Kendini boşuna üzüyorsun bence tabi etkilenir insan normal olarak ama birşey yok bunda
Ay o kızı dövemdm ya.söyle bi yumruk ataydm suratnın oqgtasna
Şu bir derdim vara ne saçma konular açılıyor artık ya açmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamadım dert bunun neresinde biz ne yorum yapalım yardım edelim buna alt tarafı bir rüya ohooo her rüyayı gerçeğe yorsak işimiz var herkes boşanırdı eee şimdi eşim gerçekten aldatıyor mudur diye mi dertlendiniz hiç sağlıklı değil ve burası rüya tabiri bölümü değil her canınız istediğinde muhabbet etmek için konu açmayın artık valla baydı.
Rüya da görmüş olduğunuz bekarlığa veda partisi gibi geldi bana..
Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım
bilinçaltı değilse bile rüyada uzaklaşması iyi. daha çok yakınlaşıcaksınız demek. zaten tekneyle gitmiş başka biri olmaz hayatında,rüya kötü değilki bence güzel bir rüya :))
ben yıllardır rüyamda tanımadığım erkeklerle evleniyorum her hafta
kaç tane kocam oldu sayamadım..
Kız neresi iyi.( aaaa
rüya olarak iyi değil ama anlamı güzel demek istemiştim :)
Hee e iyi ozman madem herüf dahada yakınlaşck iyi iyi tamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?