- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 349
- 198
- 41
karar verdim diyet modundan çıkıyorum kızlar...
1 haftadır sıkıyorum kendimi sadece öğle yemek yiyorum diğer öğünleri geçiştiriyorum olmuyor...
öğünlerimi yiyorum bundan sonra...
ender saraç a takılıcam biraz..
ve bal ısmarladım..elma sirkeli ballı suya başlicam...
ve mutlu olucam...
kendimi kısıtlayınca zaman geliyor saldırıyosun yemeklere...dün akşamki gibi..can sıkıntısıyla fena oldum maalesef...
en azından kısıtlama olmazsa kendimi azar azar geri çekebilirim isteyerek...
hem de tüm gıdalardan yiyebilirim..
sonuçta onlar bizim için yaratılmış..bir çok faydaları var...
yemek olmayınca abur cubura yönleniyorum ki bu daha da zararlı..ve vücut yemek yemeden duruyor..
ender saraç günde 7 öğün diyor...
muhakkak vardır uzmanların bir bildiği...
tek öğün yiyince bağırsaklarım da durdu..akşam yiyince sabah direk lavabodaydım..
bakalım bir de böyle denicem..
şişko ve mutsuz olmak istemiyorum...
bırakmak istemiyorum...
dün akşam hareketlerimi yapmadım yapmak istemedim....
sadece 120 dk yürüyüşüm var...
canim ama böyle yaparsan istersen bütün gün ac kal birsey olmaz ki..önce kendin inanacaksin..ben suanda kilo vermedim 70 kiloda kaldim ama takmiyorum cünkü verecem muhahkak istedikten sonra,yavas vermek o kadar güzel birsey ki alimida zor oluyor ben yazin ramazandan önce 10 kilo verdim 80 kiloydum 70 kilo oldum ramazanda insanlar kilo alir hatta o zaman 72 filandim 70 e indim iki haftada 2 kilo,sonrasinda bir türkiye tatili 1 ay yemin ederim yemedigim birsey kalmadi..dikkat etmek istedim ama geziyorsun disarda yemek yenilirken ben almayim olmadi ama kilo aldin mi dersin 1 kilo dahi almadim neden cünkü ben yavas verdim..mesela sporlada etlet iyce skislasti suanda ben sok bir diyetle verseydim bu kadar aaa baya vermissin demezlerdi cünkü daha öncede aynen öle oldu hemen kilo verdim sonra haftasina aldim..
birde elma sirkesi bal herkese iyi olmuyor ben 1 gr veremedim verdigim hafatda 1 kilolardi onlarda diyet ve spordandi yani ac kalacam de yemiyecem de ama veremezsin yada bir anlik verirsin..
ben hayatimda diyetinin 2 ögünden olmadigini gec anladim diyet degilde düzenli beslenme 3+3 ögün öglen karbonhitrad ,aksamlari sebze tüket ya belki aman dersinde ben 2-3 ay hep aksamlari ispanak kavurdum yagsz birsey yani o tür seyler ye ara ögünlerde elmadir,kayisi kurusudur o tür seyler yedin mi hem hazim kolaylaycak hemde vereceksin lütfen öyle kötü düsünüp üzülme hemde ne var ayniyiz ve ben de 1 grm vermedim hic takiyormuyum utandim valla