bir iyi, bir kötü haberim var.
inamayacaksınız ama saç dökülmesi durmuş hihoyyyt
kötü olan saç dökülmesi durunca sarı kantoronu kullanmayı bırakmışlmaz:
gel bi öpeeemmmm seniiii:1hug:zemuszemus
sabah sabah daha güzel habermi olur kız.:dance:
kocamla beraber başlamıştık onunda tepe yanlardan açılmaaya başlamıştı.
benneyaptımkisaç çıkmışmı acepp bi sorsaydınna.s.
bizde devamlı kullanırız napalım.
Bunu ne kadar kullanmamız gerekiyor ay bazında?
canım,demir eksikliğin varsa o tedaviyi önemse bence...ha onun yanında bu ilacıda kullanabilirsin ama sendeki sorun demirden kaynaklanan saç dökülmesi...peki bende bişey sorayım.
bende demir eksikliğine bağlı bi dökülme var.
onunda tedevisini görüyorum.
bu sarı kantaron bende de işe yararmı.
canım ben üç ay oldu kullanalı ve sinir sistemim düzeldi diyebilirim...bu aynı zamanda çok uykuya yada hiç uyuyamamaya karşı etkili bir bitki...ama ilk başlarda her bünye farklıdır bilirsin sende uyku yapmış olabilir.bir ilaç için karar verebilme süresi üç aydır,bunu doktorlarda söylüyor...daha sen çok yeni kullanıyorsun bir ay bekle bakalım etkiler ne yönde seyredecek...Bende kullaniyorum kantaron hap seklinde ve bazen cayinida iciyorum 1 hafta once basladim strese iyi geldigi icin kullanmaya baslamistim umarim saclarada gercekten faydasi olur. Peki seabeel sinir sistemine gercekten etkisi oldumu acaba? Ben pek bi etkisini gormedim bir haftada sadece uyku yapti.
evet merak etmiştim o arkadaşının durumunu...bir iyi, bir kötü haberim var.
inamayacaksınız ama saç dökülmesi durmuş hihoyyyt
kötü olan saç dökülmesi durunca sarı kantoronu kullanmayı bırakmışlmaz:
canım,ben kullanan olarak sana cevap vereyim evet saçlar çıkıyor,dökülme duruyor (tabii,her zaman söylerim şak diye hiç bir dökülme durmaz yalnızca çokça azalır)saçlar hacim kazanıyor ve kabus bitiyor a.sgel bi öpeeemmmm seniiii:1hug:zemuszemus
sabah sabah daha güzel habermi olur kız.:dance:
kocamla beraber başlamıştık onunda tepe yanlardan açılmaaya başlamıştı.
benneyaptımkisaç çıkmışmı acepp bi sorsaydınna.s.
bizde devamlı kullanırız napalım.
üç ay düzenli kullanmak gerek...yalnız burda da yazmıştım tekrar yineliyorum...Bunu ne kadar kullanmamız gerekiyor ay bazında?
çok çeşitli markalar var...adı pek duyulmamış bazı markaların güvenliği açısından garantisi nedir bilmiyorum sizde bu konuda iyi araştırma yapın arkadaşlar,her markaya güven olmaz bence,sonuçta pazardan pay almakmı gayeleri yoksa insan sağlığına katkıda bulunmakmı bilmek gerek?...fiyatlar farklı markalar aynı mı acep?? :ecrin_bebek:
canım,sitede üç içilebilir deniliyor haklısın ama tavsiye eden doktor ve eczaneden alırken eczacımda aynı şeyi söyledi bana...günde bir tane yeterli diye.Bugün aldım ben de sabah.Dün sipariş vermişlerdi...Benimki so...r firmasının.34 tl...Faydası olsun da....Hatta alınca bir tane de içtim...Ben günde iki tane içmeyi düşünüyorum...Yeterli olur heralde...3 içilebilir yazıyor sanırım sitesinde.......
bende pantogar kullandım üç ay boyunca,haklısın ilaç çok pahalı...ya benimde saçlarım çok kötü dökülüyor iyce azaldı dr.pantogar verdi oda çok pahalı alamadım.sarı kantoran kullanıpta memnun olan varsa bana özelden msj atablrmi bn sürekli giremiyorumda foruma.ilgilenirseniz çok sevnicem eşim çok üzülüyor.ikimiz beraber kullanalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?