- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Kim hazirlicak.. ?Kizlar kilo takip listesi haxirlaniyomu ? Ben bu hafta göremedimde
Massallah sana:)1 haftada 4 kilo cok guzel darisi basima. Ne yaptin ne yiyip ictin 1 haftada paylasirsan sevinirjm28 aralikta basladim 80 kg ile
2 ocak ta 76 kg yi gördum
Yataktan kalkar kalkmaz form çayimi içerim limonluMassallah sana:)1 haftada 4 kilo cok guzel darisi basima. Ne yaptin ne yiyip ictin 1 haftada paylasirsan sevinirjm
anladım canım devamı da gelir inşallah hep beraber :)Yataktan kalkar kalkmaz form çayimi içerim limonlu
Kahvalti 2 haşlanmiş yumurta ve az peynir
Ögle yok saa 4 yada 5 gibi evde ne varsa ondan bir porsiyon ve yoğurt aralarda bol su ve yeşil çay içtim ve haftanin 5 günü zumba dansi yaptim zevkle ve isteyerek böyle çok şükür
tşk ederim liste içinbenden bukadar son listem isteyen arkadaslar varsa devrediyorum .. :))
5 kilo mu verdin 6 gunde cok guzelll ????28 aralikta basladim 80 kg ile
2 ocak ta 76 kg yi gördum
Bu listeyi nasil yapiyosun senbenden bukadar son listem isteyen arkadaslar varsa devrediyorum .. :))
bizim listemiz böyle basit.. tabela seklinde degil.. word a ekli oluyor günceliyordum.. ama artik son :)Bu listeyi nasil yapiyosun sen
Ellerine saglik.bizim listemiz böyle basit.. tabela seklinde degil.. word a ekli oluyor günceliyordum.. ama artik son :)
yok canim gitmiyorum ama listeye paydos diyorum artik :)Ellerine saglik.
Ama gitme
Ya liste ugrastiriyo insani her hafta herkes kilo bildirim yapsin hem boyke kimse yorulmazbizim listemiz böyle basit.. tabela seklinde degil.. word a ekli oluyor günceliyordum.. ama artik son :)
Tmmyok canim gitmiyorum ama listeye paydos diyorum artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?