Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar ben 16h30 da 1 kase yogurt yedim
15 dkk sonrasinda bacak kol hareketi yaptim ..
haftasonu oldugu zaman esimden dolayi egzersiz flan yapamiyorum .
Ben yurtdisinda oldugum icin ve burdada kar olmadigi icin yarin oglumla 1 saatlik yuruyuse cikacaz insallah
Bugunluk boyle hanimlar .
Birazdan 1 bardak maydanoz suyu icecem..

afiyet olsun _:)

Tmm
Ben yapym artik. Telden ne kadar olursa...
Eskiden herkes kilosunu kendi eklerdi ...soyleki gecen haftanin listesi cumadan guncellenip yayinlanirdi...cumartesi itibari ile her grlen kisi listeye kilosunu yazardi bir sobraki kisi en son kim kilosunu girmisse ondan kopyalayip kilosunu yazip bir sonraki kisiye birakirdi...ama ben denemistim sorumluluk almistim burada eski bilenler disinda diger arkadaslar hep ilk listeye kendi kilolarini ekleyip birakti her gelen hep ilk listeye yazdi birakti boylece duzen bozuldu cookta anlattik kimse dikkat etmedu bende pesssss dedim yani....

Bu arada kizlar gojiberyy cok arastirdim zayiflama kurleri bolumunde yorumlarida okudum hafta sonu alacam inşallah....

evet o yüzden zaten ben yaparim demistim :) cünkü alt üst oluyordu liste :S

Ne kadar surede sonuc verir bilmiyorum ama insallah ise yarar .
Sen hergun mu spor yapiyorsun yoksa bazen mi
Hergün yapıyorum sporu bazen yürüyüş bazen pilates bazen airobik ama hepsinide en az 45 dakika yapmaya çalışıyorum iki gündürde saat beşten sonra yememeye gayret ediyorum inşallah bu sefer olur

Hergün yapıyorum sporu bazen yürüyüş bazen pilates bazen airobik ama hepsinide en az 45 dakika yapmaya çalışıyorum iki gündürde saat beşten sonra yememeye gayret ediyorum inşallah bu sefer olur
Insallah canim sabirli ol hemen vazgecme

ayri bi cözüm bulmamiz gerekiyor buna diger topikte arkadaslar nasil yapiyor acaba
Bence herkes cumartesi gunu ilk yaoacaklari sey buraya girip kilolarini yazsinlar.. kac kiloyla basladiklari ve kac kilo verdiklerini bence boyke olur..

Ada , eskisi gibi olur bencede herkes öğrenir zamanla , goji bery kullanan birçok kişi var inş fayda görürsün

Dream , ben sana cvp yazdım ama kaçırdı sen sanırım ben yarin PC den düzenlerim ancak

Kızlar ben ilk diyet serüvenine 5 ocak 2010 da başlamıştım hala siskoyum ;(((

Vazgecmiyorum ama cok umitsizim dukan yaptim atkins yaptim karbohidrat diyeti elma diyeti kalori diyeti neler neler yaptim iki ileri uc geri anlamadim gitti kafayi yiyecem
Aynisi benim basimda bende ne deniyecegimi sasirdim...

Kac kilosun canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…