- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
evet ugrastiriyor gercekten degisik bi cözüm bulmamiz lazim bunaYa liste ugrastiriyo insani her hafta herkes kilo bildirim yapsin hem boyke kimse yorulmaz
ayri bi cözüm bulmamiz gerekiyor buna diger topikte arkadaslar nasil yapiyor acabaTmm
Ben yapym artik. Telden ne kadar olursa...
afiyet olsun _:)Kizlar ben 16h30 da 1 kase yogurt yedim
15 dkk sonrasinda bacak kol hareketi yaptim ..
haftasonu oldugu zaman esimden dolayi egzersiz flan yapamiyorum .
Ben yurtdisinda oldugum icin ve burdada kar olmadigi icin yarin oglumla 1 saatlik yuruyuse cikacaz insallah
Bugunluk boyle hanimlar .
Birazdan 1 bardak maydanoz suyu icecem..
Eskiden herkes kilosunu kendi eklerdi ...soyleki gecen haftanin listesi cumadan guncellenip yayinlanirdi...cumartesi itibari ile her grlen kisi listeye kilosunu yazardi bir sobraki kisi en son kim kilosunu girmisse ondan kopyalayip kilosunu yazip bir sonraki kisiye birakirdi...ama ben denemistim sorumluluk almistim burada eski bilenler disinda diger arkadaslar hep ilk listeye kendi kilolarini ekleyip birakti her gelen hep ilk listeye yazdi birakti boylece duzen bozuldu cookta anlattik kimse dikkat etmedu bende pesssss dedim yani....Tmm
Ben yapym artik. Telden ne kadar olursa...
evet o yüzden zaten ben yaparim demistim :) cünkü alt üst oluyordu liste :SEskiden herkes kilosunu kendi eklerdi ...soyleki gecen haftanin listesi cumadan guncellenip yayinlanirdi...cumartesi itibari ile her grlen kisi listeye kilosunu yazardi bir sobraki kisi en son kim kilosunu girmisse ondan kopyalayip kilosunu yazip bir sonraki kisiye birakirdi...ama ben denemistim sorumluluk almistim burada eski bilenler disinda diger arkadaslar hep ilk listeye kendi kilolarini ekleyip birakti her gelen hep ilk listeye yazdi birakti boylece duzen bozuldu cookta anlattik kimse dikkat etmedu bende pesssss dedim yani....
Hergün yapıyorum sporu bazen yürüyüş bazen pilates bazen airobik ama hepsinide en az 45 dakika yapmaya çalışıyorum iki gündürde saat beşten sonra yememeye gayret ediyorum inşallah bu sefer olurNe kadar surede sonuc verir bilmiyorum ama insallah ise yarar .
Sen hergun mu spor yapiyorsun yoksa bazen mi
Saol canimafiyet olsun _:)
Insallah canim sabirli ol hemen vazgecmeHergün yapıyorum sporu bazen yürüyüş bazen pilates bazen airobik ama hepsinide en az 45 dakika yapmaya çalışıyorum iki gündürde saat beşten sonra yememeye gayret ediyorum inşallah bu sefer olur
Bence herkes cumartesi gunu ilk yaoacaklari sey buraya girip kilolarini yazsinlar.. kac kiloyla basladiklari ve kac kilo verdiklerini bence boyke olur..ayri bi cözüm bulmamiz gerekiyor buna diger topikte arkadaslar nasil yapiyor acaba
Vazgecmiyorum ama cok umitsizim dukan yaptim atkins yaptim karbohidrat diyeti elma diyeti kalori diyeti neler neler yaptim iki ileri uc geri anlamadim gitti kafayi yiyecemInsallah canim sabirli ol hemen vazgecme
Liste olmasin mi yani herkes kisisel mi kilosunuu yazsin...Bence herkes cumartesi gunu ilk yaoacaklari sey buraya girip kilolarini yazsinlar.. kac kiloyla basladiklari ve kac kilo verdiklerini bence boyke olur..
Hic diyetisyene danistin miVazgecmiyorum ama cok umitsizim dukan yaptim atkins yaptim karbohidrat diyeti elma diyeti kalori diyeti neler neler yaptim iki ileri uc geri anlamadim gitti kafayi yiyecem
Evet bence en mantiklisi cunku 1 kisi listeyle ugrasiyor zahmetli is yani.. herkes cumartesi aksamina kadar bildirim yapsin kilosunu eger size uygunsa boyle yapalimListe olmasin mi yani herkes kisisel mi kilosunuu yazsin...
Aynisi benim basimda bende ne deniyecegimi sasirdim...Vazgecmiyorum ama cok umitsizim dukan yaptim atkins yaptim karbohidrat diyeti elma diyeti kalori diyeti neler neler yaptim iki ileri uc geri anlamadim gitti kafayi yiyecem
Kac kilosun canim ?Ada , eskisi gibi olur bencede herkes öğrenir zamanla , goji bery kullanan birçok kişi var inş fayda görürsün
Dream , ben sana cvp yazdım ama kaçırdı sen sanırım ben yarin PC den düzenlerim ancak
Kızlar ben ilk diyet serüvenine 5 ocak 2010 da başlamıştım hala siskoyum ;(((
Cogunluk nederse ben uyarim ....Evet bence en mantiklisi cunku 1 kisi listeyle ugrasiyor zahmetli is yani.. herkes cumartesi aksamina kadar bildirim yapsin kilosunu eger size uygunsa boyle yapalim
Gittim gitmezmiyim kanimi aldilar metabolizmami ølctuler yok yinede faydasi olmadi bide son kez bunu deniycem buda olmazsa yapacak baska bisey kalmiyo artik bøyle kabul edecem kendimiHic diyetisyene danistin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?