Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Âmin canım seninkide ve cümlemizinkinide bağışlasın inş. Boşver öyle başkalarını takma kendi mutluluğun için zayıfla milletin çatlaması için değil kendin için ne yaparsan kardir
Biliyorum canim .. zaten baskalari icin yapmiyorum kendim icin kendi sagligim icin.. kendimi 55 lerde hayal edince oyle seviniyorum ki.. insallah 5 li rakalari girurum bnde ..

A
Biliyorum canim .. zaten baskalari icin yapmiyorum kendim icin kendi sagligim icin.. kendimi 55 lerde hayal edince oyle seviniyorum ki.. insallah 5 li rakalari girurum bnde ..
azim ve istek olunca kesinlikle olur ömrümde hiç yediklerime dikkat etmemiş olan ben verdiğime göre :))

A

azim ve istek olunca kesinlikle olur ömrümde hiç yediklerime dikkat etmemiş olan ben verdiğime göre :))
Katiliyorum sana canim haklisin.. bende oyle sadece 16 yasinda hasta olup 54 kiloya inmistim ve kilomu sadece 6 ay gibi bi sure koruyup sonradan tekrar aldim .. ama simdi hepsini kaybedip korumak istiyorum . Insallah amacima varirim .. 2 yil ayni kiloda kalsak tmmdir artik degismez ..

Meraba kızlar bende size katılmak istiyorum çok mutsuzum hiçbir diyet işe yaramadı bana destek olurmusun gerçekten faydası oluyomu ne kadar Zaman'da kaç kilo verdiniz bende vermek istiyorum ama olmuyo bi türlü neler neler denedim olmuyo ağlıycam ya artık yeter bıktım hüsrana uğrayıp durmaktan

Hosgeldin canim aramiza .. bizimle beraber rahat bi sekilde kilo veririrsin insallah yediklerine dikkat ederek ve spor ile destekleyerek..

Merhaba kizlar bol eksili gunler hepimize..

Sabah kalktim guzelce 3 bardak su ictim sonrasinda yesil cay demleyip onu ictim.
Bugun kahvaltida;
Yarim domates
1 salatalik
2 parmak kadar ekmek
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigidan az tereyagi

Kahvaltidan sonra 1 bardak limonlu maydanoz suyu ictim bol bol ödem attirdigi icin..
Simdi kalkip evimin isini yapacam spor amacli .
Simdilik boyle hanimlar sizler ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz..

Ya ben gittim hiç bişiy vermedi bana
Bugün az düzelmiş gibi
Hosgeldin canim aramiza .. bizimle beraber rahat bi sekilde kilo veririrsin insallah yediklerine dikkat ederek ve spor ile destekleyerek..
hosbuldum Can'ım cok teşekkür ederim inşallah bu sefer olur depresyona girecem ya yeter artık bu sefer olsun nolur kaç kilo verdiniz neler yaptınız kısaca anlatırmısımız kızlar lütfen çok ihtiyacım var kilo vermeye

Canim bende dun katildim daha buraya.
Cuma gunu tartildim 69 kiloydum burda her cumartesi gunu kilo bildirimi yapmamiz lazim haftaya kadar bakalim kac kilo gidecek ..

Canim bende dun katildim daha buraya.
Cuma gunu tartildim 69 kiloydum burda her cumartesi gunu kilo bildirimi yapmamiz lazim haftaya kadar bakalim kac kilo gidecek ..
Sende yeniymişin ama kilonda okadar fazla değilmiş Can'ım benim kilo 75,72 olmuştum ama hop geri geldiler haftalarca aylarca diyet yaptım 3 kilo gitti bi hafta normal yedim üç kilo geri geldi anlamıyorum doktorada gittim herşeyin normal diyo spor desen yürüyüş pilates eirobik hepsini denedim yok olmuyo napacağimi şaşırdım iyice inşallah bu sefer olur saat 17.00 dan sonra yememek mantıklı geldi kaç ayda sonuç veriyoki

Canim sikma canini once bir rahat olmaya calis cunku psikoloji de onemli. Yediklerine azcik dikkat etmye calis,aksam 5 ten sonra meyve bile yeme, biraz da hareket ohh haftada 1 kilo verirsin. Rahat ol yapacagiz hepimiz.

Ne kadar surede sonuc verir bilmiyorum ama insallah ise yarar .
Sen hergun mu spor yapiyorsun yoksa bazen mi

çerez yiyomusunuz arkadaşlar
atlı falan .bn kabak tatlısı yedim suçlu hissediyorum kendimi..ve sabahta dün çerek yapmıştım çocuklara ondan yedim.

Kahvaltım
2 yumurtayla kabaklı omlet
3-4 zeytin
Biraz peynir
Dereotu maydanoz
Şekersiz çay

Aralarda
Cennet meyvesi
Yatım kivi
Bitki çayı

Akşam
Ispanaklı yumurta
3 kaşık yoğurt
Salata

Cennet meyvesinin kalorisi ve karbonhidrat değeri çok fazlaymış. Dikkatli yemek lazım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…