- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Biliyorum canim .. zaten baskalari icin yapmiyorum kendim icin kendi sagligim icin.. kendimi 55 lerde hayal edince oyle seviniyorum ki.. insallah 5 li rakalari girurum bnde ..Âmin canım seninkide ve cümlemizinkinide bağışlasın inş. Boşver öyle başkalarını takma kendi mutluluğun için zayıfla milletin çatlaması için değil kendin için ne yaparsan kardir
azim ve istek olunca kesinlikle olur ömrümde hiç yediklerime dikkat etmemiş olan ben verdiğime göre :))Biliyorum canim .. zaten baskalari icin yapmiyorum kendim icin kendi sagligim icin.. kendimi 55 lerde hayal edince oyle seviniyorum ki.. insallah 5 li rakalari girurum bnde ..
Katiliyorum sana canim haklisin.. bende oyle sadece 16 yasinda hasta olup 54 kiloya inmistim ve kilomu sadece 6 ay gibi bi sure koruyup sonradan tekrar aldim .. ama simdi hepsini kaybedip korumak istiyorum . Insallah amacima varirim .. 2 yil ayni kiloda kalsak tmmdir artik degismez ..A
azim ve istek olunca kesinlikle olur ömrümde hiç yediklerime dikkat etmemiş olan ben verdiğime göre :))
Gunaydin canm dr yine soyluyorum bak dr a gitmeden duzelmez o ses cektiginle kalirsin. Ben iki kez oldum ondan biliyorum.Günaydın kızlar benim ses hala yok
Bugün pirinç lapası diyeti yapacağım
Odemlerim gider inşallah
Ayy Iyilesirsin ins bi an once.Günaydın kızlar benim ses hala yok
Odemlerim gider inşallah
Gecmis olsun canim Allah sifa versin ..Günaydın kızlar benim ses hala yok
Odemlerim gider inşallah
Hosgeldin canim aramiza .. bizimle beraber rahat bi sekilde kilo veririrsin insallah yediklerine dikkat ederek ve spor ile destekleyerek..Meraba kızlar bende size katılmak istiyorum çok mutsuzum hiçbir diyet işe yaramadı bana destek olurmusun gerçekten faydası oluyomu ne kadar Zaman'da kaç kilo verdiniz bende vermek istiyorum ama olmuyo bi türlü neler neler denedimolmuyo ağlıycam ya artık yeter bıktım hüsrana uğrayıp durmaktan
Gunaydin canm dr yine soyluyorum bak dr a gitmeden duzelmez o ses cektiginle kalirsin. Ben iki kez oldum ondan biliyorum.
Cok gecmis olsjn tekrar
Ya ben gittim hiç bişiy vermedi bana
Bugün az düzelmiş gibi
hosbuldum Can'ım cok teşekkür ederim inşallah bu sefer olur depresyona girecem ya yeter artık bu sefer olsun nolur kaç kilo verdiniz neler yaptınız kısaca anlatırmısımız kızlar lütfen çok ihtiyacım var kilo vermeyeHosgeldin canim aramiza .. bizimle beraber rahat bi sekilde kilo veririrsin insallah yediklerine dikkat ederek ve spor ile destekleyerek..
Canim bende dun katildim daha buraya.hosbuldum Can'ım cok teşekkür ederim inşallah bu sefer olur depresyona girecem ya yeter artık bu sefer olsun nolur kaç kilo verdiniz neler yaptınız kısaca anlatırmısımız kızlar lütfen çok ihtiyacım var kilo vermeye
Sende yeniymişin ama kilonda okadar fazla değilmiş Can'ım benim kilo 75,72 olmuştum ama hop geri geldiler haftalarca aylarca diyet yaptım 3 kilo gitti bi hafta normal yedim üç kilo geri geldi anlamıyorum doktorada gittim herşeyin normal diyo spor desen yürüyüş pilates eirobik hepsini denedim yok olmuyo napacağimi şaşırdım iyiceCanim bende dun katildim daha buraya.
Cuma gunu tartildim 69 kiloydum burda her cumartesi gunu kilo bildirimi yapmamiz lazim haftaya kadar bakalim kac kilo gidecek ..
Canim sikma canini once bir rahat olmaya calis cunku psikoloji de onemli. Yediklerine azcik dikkat etmye calis,aksam 5 ten sonra meyve bile yeme, biraz da hareket ohh haftada 1 kilo verirsin. Rahat ol yapacagiz hepimiz.Sende yeniymişin ama kilonda okadar fazla değilmiş Can'ım benim kilo 75,72 olmuştum ama hop geri geldiler haftalarca aylarca diyet yaptım 3 kilo gitti bi hafta normal yedim üç kilo geri geldi anlamıyorum doktorada gittim herşeyin normal diyo spor desen yürüyüş pilates eirobik hepsini denedim yok olmuyo napacağimi şaşırdım iyiceinşallah bu sefer olur saat 17.00 dan sonra yememek mantıklı geldi kaç ayda sonuç veriyoki
Ne kadar surede sonuc verir bilmiyorum ama insallah ise yarar .Sende yeniymişin ama kilonda okadar fazla değilmiş Can'ım benim kilo 75,72 olmuştum ama hop geri geldiler haftalarca aylarca diyet yaptım 3 kilo gitti bi hafta normal yedim üç kilo geri geldi anlamıyorum doktorada gittim herşeyin normal diyo spor desen yürüyüş pilates eirobik hepsini denedim yok olmuyo napacağimi şaşırdım iyiceinşallah bu sefer olur saat 17.00 dan sonra yememek mantıklı geldi kaç ayda sonuç veriyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?