Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

o saate göre yine iyi zamanla azalir bende öyleydi.. :) ama arada artik yasakli seylerdende yemege basladim kilo azaldikca insan zorlanmaya basliyor :)

o saate göre yine iyi zamanla azalir bende öyleydi.. :) ama arada artik yasakli seylerdende yemege basladim kilo azaldikca insan zorlanmaya basliyor :)
Oyle cunku baslarda kendimizi sınırladigimiz icin sonradan bakiyosun kilolar gidiyor yesem ne olacak ki diyosun işte onu yapmamamiz gerekiyor . Dayanmaliyiz .. ben su ilk haftayi atlatsam geri corap sokugu gibi gelir..

Oyle cunku baslarda kendimizi sınırladigimiz icin sonradan bakiyosun kilolar gidiyor yesem ne olacak ki diyosun işte onu yapmamamiz gerekiyor . Dayanmaliyiz .. ben su ilk haftayi atlatsam geri corap sokugu gibi gelir..
9 cu ayin basindan beri devam ediyorum.. yavas yavas kilomu korumaya baslicam.. esim kiziyor artik yeter diyor

Hoşgeldin canım :)
tmm canim 62.8 baslangic yaptim 59.5 gecen haftadan olsun bu hafta 59.10 okeymidir ??
Evt canım baktım tam gecen hafta 59.5 mişim :)

Yeni gelenlere hg diyorum.
Bu liste isi karismis.
Ilk gunden listeye girme olmasa daha iyi. Bi hafta menu paylasip, duzenli kilo bildirimi yapilmali.
Bildirirlen de gecen hafta
Bu hafta
Giden kilo ve toplam seklinde yazarsak iyi olur.
Kim kac kiloydu kac gr verdi tek tek karismis. Listeyi yapan arkadasi bunalima sokmayalim

Listeyi eski sistem gibi herkes kendi kilosunu eklesin birde

1 hafta paylaşımdan sonra 2. Hafta listeye alalimm

Hos geldin canim ve cok guzel bir ornek olarak geldin:) (yani benim icin)

Canim ip aldim ben de birkac gun atladim biraktim:)ama devam edicem de gunde kac tane atlarsam isimi gorur sence? Fazla atlayinca bacak kemiklerim agriyo resmen

Canim ip aldim ben de birkac gun atladim biraktim:)ama devam edicem de gunde kac tane atlarsam isimi gorur sence? Fazla atlayinca bacak kemiklerim agriyo resmen
Baslarda 500 defa atlardim günde simdilerde atladimmi 200-250 fazla degil

Seni sonsuzz tebrik ediyorumm.
Idolum sesnsinn
Hos geldin.
Ne yiyip ne ictin yazarsan sevinirim. Tuyolari da tabii:)
Tşkr ederm cnm hoşbuldum.ne yiyip ne içtiğimi şöyle kısadan bahsetmek gerekirse.hiç bişeyi hayatımdan çıkarmadım şeker tuz hamurişi tatlı.hepsini gündüzleri yerdim o kilo verdiğim yıllarda.akşam erken yerdim.tabi eşim vardiyalıydı gündüze gittiği zamanlar akşam yemeğini birlikte yediğimiz için sıkıntıydı.geç yerdik ve abartılı yerdim ama bi hafta gündüze gidiyosa bi hafta paşaya yani 15te gidip gece 1de gelirdi.işte o hafta benim için bulunmaz anlardı ve akşam yemeğini hem hafif hemde erken yiyerek geçirir diğer hafta abarttıklarımı fazlasıyla dengelerdim.
Artı olarak çok kür denedim en etkilisi lahana çorbasıydı ve nesfit iki haftaydı.ha bide yoğurt kürü vardı tabi.bunlarda deatek aldığım bikaç şeydi işte.5i biyerde çayda içerdim ozamanlar aksatmadan.bazen yeşil çay içerdim sadece.ama şimdi okadar katı olamıyorum.çok zayıfım farkındayım ama bu beni tatmin etmiyo.istediğim kiloya inmedende bırakmıycam yakasını bu işin :)
Benim işim zor biliyorum alt sınırları oynuyorum şuanda farkındayımda ama hedefime ulaşmalıyım 53.0 görmeliyim.bunun için 1kilo vermem lazım evet gülünç bi rakam hah ne varki bi kilo vermekte diyenler oluyo.ama inanın bu sınır altı olduğu için okadar zorki aslında.ama başarıcam...

Dogum nedeniyle basladim kilo vermeye. 65 le hamile kalmistim 77 yle doguma girdim 69 kiloyla basladim dikkat wtmeye suan 59.20 kiloyum
Ne zaman dogum yaptin canim.
Cunku bende 1 yil olacak dogum yapali.
Hamileligim boyunca hic kilo almadim 74 kiloydum hamileligimin basinda verdim sonra yine 74 le bitirdim.. sonra baktim olmuyorum temmuz ayinda kilo vermeye karar verdim ve 1.5 ayda 11 kilo verdim eylul ayinda turkiyeye gidince 5 kilo alarak geldim .. 64 ile gittim 69 ile geldim .. suan halen oyleyim insallah 57 flan dusmeyi dusunuyorum ..

7 ay önce dogum yaptim bende baslarda kilo kaybetmistim. Bidefa yaptiysan yine yaparsin azim var demekki :) hedeflere ulasmaya az kaldi ins

ben ip atlıyomda size göre çok az 100 atlıyom 50 60 mekik çekiyom
yemeklerimi azaltım her yemekten önce su içiyorum hiç ekmemk yemiyorum
her şey yiyorum şekeri kıstım.
ve kayısılı diyet çay içiyorum faydası olurmu bilmem ama bn denemeye kararlıyım..
ve akşam üstü kabak atlısı yedim tatlılar ne derece olmalı.
5 ten sonra hiç bişey yenmeyecek derken çerez ler falandamı yok elma turunç falan..

7 ay önce dogum yaptim bende baslarda kilo kaybetmistim. Bidefa yaptiysan yine yaparsin azim var demekki :) hedeflere ulasmaya az kaldi ins
Insallah canim .. Allah bagislasin bebegini Allahim anali babali buyutsun insallah saglikli bi sekilde benimde bi oglum var 10 aylik olacak inssllah evet 3 ay sonra bi akrabamizin dugunu var beni bayadir gormeyen insanlar var onlar beni gorduklerinde catlasinlar istiyorum insallah

Zamanla azar azar fazlalaştırırsın ip atlamayı bende kayısı cayı içiyorum bide yeşil çay. Meyve yi gec saatte bırakmazsan daha iyi. 5 ten sonra çay su içsen daha iyi

Âmin canım seninkide ve cümlemizinkinide bağışlasın inş. Boşver öyle başkalarını takma kendi mutluluğun için zayıfla milletin çatlaması için değil kendin için ne yaparsan kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…