o saate göre yine iyi zamanla azalir bende öyleydi.. :) ama arada artik yasakli seylerdende yemege basladim kilo azaldikca insan zorlanmaya basliyor :)Benim esimde bogazina duskun gobegi cikmis diyor bende rejime girecem sabah kahvaltida bi yarim ekmek yiyor masallahbenim esim gel ye demez biliyor cunku azimli oldugumu oda istiyor zayiflamami . O beni motive ediyor bi yandanda .. cok guzel gidiyo 2 ci gun olmasina ragmen.
Bugun 4h15 yemegimi yedim daha bisey yemedim ama sanki fazla kacirdim sizce;
Nohut sulusu 10 yemek kasigi kadar
Yarim tavuk budu
Bol yesil salata
3 4 tanede yaprak sarma
Sizce cok mu bana cok geldi .. ilk gunler oldugu icin cok acikiyorum .ama biliyorum ki alisacagim..
Oyle cunku baslarda kendimizi sınırladigimiz icin sonradan bakiyosun kilolar gidiyor yesem ne olacak ki diyosun işte onu yapmamamiz gerekiyor . Dayanmaliyiz .. ben su ilk haftayi atlatsam geri corap sokugu gibi gelir..o saate göre yine iyi zamanla azalir bende öyleydi.. :) ama arada artik yasakli seylerdende yemege basladim kilo azaldikca insan zorlanmaya basliyor :)
9 cu ayin basindan beri devam ediyorum.. yavas yavas kilomu korumaya baslicam.. esim kiziyor artik yeter diyorOyle cunku baslarda kendimizi sınırladigimiz icin sonradan bakiyosun kilolar gidiyor yesem ne olacak ki diyosun işte onu yapmamamiz gerekiyor . Dayanmaliyiz .. ben su ilk haftayi atlatsam geri corap sokugu gibi gelir..
Hoşgeldin canım :)hayırlı akşamlar arkadaşlar
bnde aranıza katılmak istyorum kilo vermeyi çok istiyorum nolur banada yardımcı olun..
bn 10 gündür falan kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum..
her yemekten önce bir bardak sıcak su içiyorum
ekmeği kestim
şekeri azalttım
spor derkende evde ip atlıyorum mekik çekiyorum
yürüyüş derken kursa gidip geliyorum..akşamları az yemeye çalışıyorum ..
bana önerebileceğiniz şeyler varsa sevinirim..konu saibi gibi bnde karar verdim bu günden itibaren akşamları hiç bir şey yemeyeceğim inş banada destek olursanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler.
Evt canım baktım tam gecen hafta 59.5 mişim :)tmm canim 62.8 baslangic yaptim 59.5 gecen haftadan olsun bu hafta 59.10 okeymidir ??
Hos geldin canim ve cok guzel bir ornek olarak geldin:) (yani benim icin)Selam..
Bende 2011de 2.doğumumu yaptıktan 4ay sonra kk ya katılmıştım ve 80 kilodan 56ya kadar grup arkadaşlarım sayesinde inmiştim.yıllardır 2 aşağı 1yukarı aynı kilolarda kaldım almamıştım.hatta geçen yıl 53ü bile görmüştüm okadar iyi hissediyodumki kendimi anlatamam.
Boyum 168 ve ideal kilom 61 olarak görünüyo.ama ben 61lerde mutlu değildim hep aşağılarda kalmayı tercih ettim.2hafta önce kafaya taktım tekrar 53 olmalıydım ve 56.7 le 19 aralıkta başladım bugün tam 2hafta dolmuş.
Dün tartıldım ve 54.0 çıktım 2haftada 2.700 gitmiş oldu bugün tartılamadım..hedefim 53ü görmek.benimde yöntemim oldum olası akşamları erken yemek.ne zaman kilo aldığımı farketsem bu yönteme sarılıyorum çok faydalı.
Bu arada 2haftadır aksatmadan narçiçeği çayı içiyorum çok büyük faydası oldu benim için hiç iştahım kalmadı.kilo vermeyede çok yardımcı oyüzden kullanmaya başladım.
Başlangıç 56.7 (19.12.2015)cumartesi
Geçen hafta 55.1 (26.12.2015)cumartesi
Bu hafta 54.0 (01.01.2016)cuma
Toplam giden:2.700
Canim ip aldim ben de birkac gun atladim biraktim:)ama devam edicem de gunde kac tane atlarsam isimi gorur sence? Fazla atlayinca bacak kemiklerim agriyo resmenkahvaltini abartmadan doyacak sekilde yapmani tavsiye ederim.. gerisinide abartmadan yiyebilirsin.. tabi makarna hamur isi tatli türü abur cubur bunlari yemesen daha iyi ekmegide aksam yememek lazim bol su yesil cay sporda eklendimi özellikle ip atlamak cok ise yariyor dayanabilene.. aklima simdilik bunlar geldi.. bayadir yaptigim icin daha kafam almiyor :))
Cogumuz bu dertten muzdarip anlasilaanliyorum seni bende baslarda cok mücadele verdim esimle :)) bogazina duskundur baya.. dikkat ettigimi bildigi halde gel ye gel ye sinir olurdum.. simdide öyle ama azaldi gel ye demesi
Basta kac kiloydun simdi kac kilosun9 cu ayin basindan beri devam ediyorum.. yavas yavas kilomu korumaya baslicam.. esim kiziyor artik yeter diyor
Aynen canim oyleCogumuz bu dertten muzdarip anlasila
Baslarda 500 defa atlardim günde simdilerde atladimmi 200-250 fazla degilCanim ip aldim ben de birkac gun atladim biraktim:)ama devam edicem de gunde kac tane atlarsam isimi gorur sence? Fazla atlayinca bacak kemiklerim agriyo resmen
Dogum nedeniyle basladim kilo vermeye. 65 le hamile kalmistim 77 yle doguma girdim 69 kiloyla basladim dikkat wtmeye suan 59.20 kiloyumBasta kac kiloydun simdi kac kilosun
Tşkr ederm cnm hoşbuldum.ne yiyip ne içtiğimi şöyle kısadan bahsetmek gerekirse.hiç bişeyi hayatımdan çıkarmadım şeker tuz hamurişi tatlı.hepsini gündüzleri yerdim o kilo verdiğim yıllarda.akşam erken yerdim.tabi eşim vardiyalıydı gündüze gittiği zamanlar akşam yemeğini birlikte yediğimiz için sıkıntıydı.geç yerdik ve abartılı yerdim ama bi hafta gündüze gidiyosa bi hafta paşaya yani 15te gidip gece 1de gelirdi.işte o hafta benim için bulunmaz anlardı ve akşam yemeğini hem hafif hemde erken yiyerek geçirir diğer hafta abarttıklarımı fazlasıyla dengelerdim.Seni sonsuzz tebrik ediyorumm.
Idolum sesnsinn
Hos geldin.
Ne yiyip ne ictin yazarsan sevinirim. Tuyolari da tabii:)
Ne zaman dogum yaptin canim.Dogum nedeniyle basladim kilo vermeye. 65 le hamile kalmistim 77 yle doguma girdim 69 kiloyla basladim dikkat wtmeye suan 59.20 kiloyum
7 ay önce dogum yaptim bende baslarda kilo kaybetmistim. Bidefa yaptiysan yine yaparsin azim var demekki :) hedeflere ulasmaya az kaldi insNe zaman dogum yaptin canim.
Cunku bende 1 yil olacak dogum yapali.
Hamileligim boyunca hic kilo almadim 74 kiloydum hamileligimin basinda verdim sonra yine 74 le bitirdim.. sonra baktim olmuyorum temmuz ayinda kilo vermeye karar verdim ve 1.5 ayda 11 kilo verdim eylul ayinda turkiyeye gidince 5 kilo alarak geldim .. 64 ile gittim 69 ile geldim .. suan halen oyleyim insallah 57 flan dusmeyi dusunuyorum ..
kahvaltini abartmadan doyacak sekilde yapmani tavsiye ederim.. gerisinide abartmadan yiyebilirsin.. tabi makarna hamur isi tatli türü abur cubur bunlari yemesen daha iyi ekmegide aksam yememek lazim bol su yesil cay sporda eklendimi özellikle ip atlamak cok ise yariyor dayanabilene.. aklima simdilik bunlar geldi.. bayadir yaptigim icin daha kafam almiyor :))
Insallah canim .. Allah bagislasin bebegini Allahim anali babali buyutsun insallah saglikli bi sekilde benimde bi oglum var 10 aylik olacak inssllah7 ay önce dogum yaptim bende baslarda kilo kaybetmistim. Bidefa yaptiysan yine yaparsin azim var demekki :) hedeflere ulasmaya az kaldi ins
Zamanla azar azar fazlalaştırırsın ip atlamayı bende kayısı cayı içiyorum bide yeşil çay. Meyve yi gec saatte bırakmazsan daha iyi. 5 ten sonra çay su içsen daha iyiben ip atlıyomda size göre çok az 100 atlıyom 50 60 mekik çekiyom
yemeklerimi azaltım her yemekten önce su içiyorum hiç ekmemk yemiyorum
her şey yiyorum şekeri kıstım.
ve kayısılı diyet çay içiyorum faydası olurmu bilmem ama bn denemeye kararlıyım..
ve akşam üstü kabak atlısı yedim tatlılar ne derece olmalı.
5 ten sonra hiç bişey yenmeyecek derken çerez ler falandamı yok elma turunç falan..
Âmin canım seninkide ve cümlemizinkinide bağışlasın inş. Boşver öyle başkalarını takma kendi mutluluğun için zayıfla milletin çatlaması için değil kendin için ne yaparsan kardirInsallah canim .. Allah bagislasin bebegini Allahim anali babali buyutsun insallah saglikli bi sekilde benimde bi oglum var 10 aylik olacak inssllahevet 3 ay sonra bi akrabamizin dugunu var beni bayadir gormeyen insanlar var onlar beni gorduklerinde catlasinlar istiyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?