Vazgecmiyorum ama cok umitsizim dukan yaptim atkins yaptim karbohidrat diyeti elma diyeti kalori diyeti neler neler yaptim iki ileri uc geri anlamadim gitti kafayi yiyecem
Goji berry deniyecem bakalim faydasini gorurum insallah...Ada , eskisi gibi olur bencede herkes öğrenir zamanla , goji bery kullanan birçok kişi var inş fayda görürsün
Dream , ben sana cvp yazdım ama kaçırdı sen sanırım ben yarin PC den düzenlerim ancak
Kızlar ben ilk diyet serüvenine 5 ocak 2010 da başlamıştım hala siskoyum ;(((
Sıkma canini takma kafana gider insallahGittim gitmezmiyim kanimi aldilar metabolizmami ølctuler yok yinede faydasi olmadi bide son kez bunu deniycem buda olmazsa yapacak baska bisey kalmiyo artik bøyle kabul edecem kendimi
Peki buraya kac kiloyla katildin72.5 kilom @jtime
Yok canim iki senedir devamli biri tutmazsa øteki tutar o tutamazsa bu tutar diye araliksiz duzenli diyet yaptim zaten buda olmazsa bitti artik ya kendimle barisip bu halimi kabul edecem yada hayata kusup yemege verecem kendimi dua edinde hayırlısı ile işe yarasın lütfen bu diyet bariDomili mrb istikrar mi yok
Yanı kilo mu veremiyorsun diyete devam ettiğin halde , yoksa bir gün diyet 3 gün niyet mi
Canim istikrarla devam edelimbende kolay kilo veremiyorum destek olalim birbirimizeeeeYok canim iki senedir devamli biri tutmazsa øteki tutar o tutamazsa bu tutar diye araliksiz duzenli diyet yaptim zaten buda olmazsa bitti artik ya kendimle barisip bu halimi kabul edecem yada hayata kusup yemege verecem kendimi dua edinde hayırlısı ile işe yarasın lütfen bu diyet bari
Yok canim iki senedir devamli biri tutmazsa øteki tutar o tutamazsa bu tutar diye araliksiz duzenli diyet yaptim zaten buda olmazsa bitti artik ya kendimle barisip bu halimi kabul edecem yada hayata kusup yemege verecem kendimi dua edinde hayırlısı ile işe yarasın lütfen bu diyet bari
Canim olsun ya en azindan saglikli beslendin 5 yildir. Bence bu insanin kendine yapacagi en guzel iyiliklerden biri. Cunku ileriye yonelik yatirim yapmis oluyorsun bir neviKızlar biliyomusunuz benim ilk diyete başlama tarihim 5 ocak 2010 yanı tam 5 yıl
Doktorda bakiliyo degilmi kan sekeri degerimi yoksa daha farkli biseymiİnsuline bakildimi hiç ??
Doktorda bakiliyo degilmi kan sekeri degerimi yoksa daha farkli biseymi
Günaydın kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?