Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Vazgecmiyorum ama cok umitsizim dukan yaptim atkins yaptim karbohidrat diyeti elma diyeti kalori diyeti neler neler yaptim iki ileri uc geri anlamadim gitti kafayi yiyecem

Domili mrb istikrar mi yok

Yanı kilo mu veremiyorsun diyete devam ettiğin halde , yoksa bir gün diyet 3 gün niyet mi

Goji berry deniyecem bakalim faydasini gorurum insallah...

Domili mrb istikrar mi yok

Yanı kilo mu veremiyorsun diyete devam ettiğin halde , yoksa bir gün diyet 3 gün niyet mi
Yok canim iki senedir devamli biri tutmazsa øteki tutar o tutamazsa bu tutar diye araliksiz duzenli diyet yaptim zaten buda olmazsa bitti artik ya kendimle barisip bu halimi kabul edecem yada hayata kusup yemege verecem kendimi dua edinde hayırlısı ile işe yarasın lütfen bu diyet bari

Canim istikrarla devam edelimbende kolay kilo veremiyorum destek olalim birbirimizeeee

Kızlar bende yarin glukofene basliycam
Da irim yine insulin artış gösterdi benim hem reglim geçen ay geç geldi, hemde aşırı yeme isteğim var sabah akşam icicem ilavimi yine

İnsuline bakildimi hiç ??

Kızlar biliyomusunuz benim ilk diyete başlama tarihim 5 ocak 2010 yanı tam 5 yıl
Canim olsun ya en azindan saglikli beslendin 5 yildir. Bence bu insanin kendine yapacagi en guzel iyiliklerden biri. Cunku ileriye yonelik yatirim yapmis oluyorsun bir nevi
Ayrica kilo verwmiyo degilsinn ki gayet veriyorsun. Ee daha ne olsun hem saglikli dengeli beslenmis hem kilo vermis oluyorsun. Ayrica iraden de takdire deger:)

Günaydın , iyi haftalar bol eksiler olsun inş
Güzel bi kahvaltı yaptım
Tatiller niye sonsuz degil

günaydın kızlar
kahvaltım ; biraz tulum peyniri
1 bardak süt
herkese afiyet olsun çok güzel ve kilo verilen bir hafta olsun inş.

Dün hiç bildirim göremedim bende kimse yok sanıyorum. Bir sürü konuşma olmuş
Liste işini nasıl yapıcaz şimdi. Ne karar verdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…