Afiyet olsun.Sabah bir simit (gevrek tuzsuz)
Ve peynir.
Ogle 2dilim ekmekle yumurtali khv yaptim.
Aksama yazcm.
Bak burda olmak boyle bi sevaba sebep oldu.Afiyet olsun.
Yani bilip Bilmeden ön yargiyla yaklasiliyor. Bilinmiyorsa sorun önce niye oruc tutuyorsunuz diye sonra yorum yapilmali
Evet banada kalsa belki ertelerdim sizlerin sayesinde birbirimize destek olup borc larimizi hafifletiyoruz ne mutlu bize :)Bak burda olmak boyle bi sevaba sebep oldu.
Benim yillardir birikmisti. Dusun yani.
Birbirimize destek oluyrz devam ediyoruz ne ala
Dilin kemigi yok. Ben bunu velilerle hep yasiyorum...
Aynen cnmEvet banada kalsa belki ertelerdim sizlerin sayesinde birbirimize destek olup borc larimizi hafifletiyoruz ne mutlu bize :)
Herkeae merhabalar.
Regliyim oruca ara verdim. Alismistim.
Bu arada orucla ilgili aciklama yapmistim.
Bunun ustune hala konusulmus.
Olculu ve dudunup tasinarak konusmak elzemdir diyorum...
Ben 1 ay diyet yaptum. Sonra oruca basladim. Yeme disiplinim olustu ben de cesarendim. Cunku yemeyince eli ayagi titreyen biriydim. Diyet icin nefsime hakim oluyorsam borclarim icin ibadetim icin bunu yapabilirim dedim. Ben sabah ezanindan cokk once kalkiyorum ve calisiyorum. Hem orucum hem aksam olunca distedigimi gozum donmus gibi yiyemiyorum.
Bu nefis terbiyesi degil de nedir??
Yiyip iceeken acijtim diye halsiz ve sinirli olan ben simdi sabirli ve daha huzurluyum sukurr...
Yazmamin sebebi insanlari zan altinda birakacak cumlelerden kacinmali herkes. Zaten niyetleri en iyi bilen suphesiz Rabbimdir.Nokta.Lutfen...
Bunu bilecek yastayiz sukur.
Sabah bir simit (gevrek tuzsuz)
Ve peynir.
Ogle 2dilim ekmekle yumurtali khv yaptim.
Aksama yazcm.
kızlar yoğurt kürü yapmak istiyorum ama akşam 5 ten sonra yememekle çelişiyor. sizce yapsam mantıklı olur mu??
Bence yap canim wc cok cikariyormus...kızlar yoğurt kürü yapmak istiyorum ama akşam 5 ten sonra yememekle çelişiyor. sizce yapsam mantıklı olur mu??
canım o değil yatmadan önce pulbiberli yoğurt yemek zayıflamaya yardımcıymış ondan bahsediyordumönemli olan niyet diye düşünüyorum , takılma boşver
afiyet olsunnn
yogurt kürü derken ayran aşı mı ?
ege ronu yapcaksan zaten 2 günlük bi kür ve iki gün 17 den sonra yemiş olursun en fazla
canım o değil yatmadan önce pulbiberli yoğurt yemek zayıflamaya yardımcıymış ondan bahsediyordum
benim mide de sorun çıkarmazsa deneyeyim bakalımhım bunuda biliyorum ben yedim bri kaç günde migdemi bulandırdı sonra
birde acaip yaktı migdemi dene istersen
Ayyy esim gojiberyy bulmus almis bakalim faydasini görürum
tövbe bismillah .. sinirlendim suanda gercekten ... en ramazanda tutamadim malum 7 aylik kizim var borclarimi tutuyorum ... hangi akilsiz kilo vermek icin oruc tutar ??
Simdi kizlar , ben yarin oruc tutmak istiyorum esimde gojiberry aldi ..simdi ondan aksam 5 -6 tane cignesem bol su icsem uyusam acaba yarin beni kotu yapar mi kiiii ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?