Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Afiyet olsun.
Yani bilip Bilmeden ön yargiyla yaklasiliyor. Bilinmiyorsa sorun önce niye oruc tutuyorsunuz diye sonra yorum yapilmali
Bak burda olmak boyle bi sevaba sebep oldu.
Benim yillardir birikmisti. Dusun yani.
Birbirimize destek oluyrz devam ediyoruz ne ala
Dilin kemigi yok. Ben bunu velilerle hep yasiyorum...

Bak burda olmak boyle bi sevaba sebep oldu.
Benim yillardir birikmisti. Dusun yani.
Birbirimize destek oluyrz devam ediyoruz ne ala
Dilin kemigi yok. Ben bunu velilerle hep yasiyorum...
Evet banada kalsa belki ertelerdim sizlerin sayesinde birbirimize destek olup borc larimizi hafifletiyoruz ne mutlu bize :)

önemli olan niyet diye düşünüyorum , takılma boşver

Sabah bir simit (gevrek tuzsuz)
Ve peynir.
Ogle 2dilim ekmekle yumurtali khv yaptim.
Aksama yazcm.

afiyet olsunnn

kızlar yoğurt kürü yapmak istiyorum ama akşam 5 ten sonra yememekle çelişiyor. sizce yapsam mantıklı olur mu??

yogurt kürü derken ayran aşı mı ?
ege ronu yapcaksan zaten 2 günlük bi kür ve iki gün 17 den sonra yemiş olursun en fazla

Oruc nefsi terbiye etmektir...cok onceden.bir din aliminin yazisini okumustum eger kisi diyete başlamak istiyorsa ilk once 7 gun oruc tutsun nefsini terbiye etsin sonra isi daha kolaylasir diyor kii cok mantikli zaten islam dini mantik işidir..

bende orucla nefsimi terbiye etmistim ...simdi zivanadan ciktim bende tekrar baslayacam oruca ....

Ahhh masummcum , uc gun yaydim kendimi bugun butun gun temizlik yaptim yeni bitii))) dus aldim geldim hrmencik...

önemli olan niyet diye düşünüyorum , takılma boşver

afiyet olsunnn

yogurt kürü derken ayran aşı mı ?
ege ronu yapcaksan zaten 2 günlük bi kür ve iki gün 17 den sonra yemiş olursun en fazla
canım o değil yatmadan önce pulbiberli yoğurt yemek zayıflamaya yardımcıymış ondan bahsediyordum

Yoğurt Kürü Malzemeler:

• Yarım limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
  • 1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir)
Nasıl Yapılır – Hazırlanışı

Yukarıda verdiğim ayrıca resimlerde de göründüğü limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülerle uygun bir kase içerisinde karıştırın.
YAPILIŞI: Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.
şeklinde bahsedilmiş

Ayyy esim gojiberyy bulmus almis bakalim faydasini görürum

1 yumurta
peynir, 8 zeytin
yeşillik
fındık , badem

öglen
1 tabak kıymalı patates yemegi
1 kase şehriye çorbası , yogurt

akşam (17:00)
1 kase yogurt nane ve pul biberli

3lt su

Simdi kizlar , ben yarin oruc tutmak istiyorum esimde gojiberry aldi ..simdi ondan aksam 5 -6 tane cignesem bol su icsem uyusam acaba yarin beni kotu yapar mi kiiii ??????

tövbe bismillah .. sinirlendim suanda gercekten ... en ramazanda tutamadim malum 7 aylik kizim var borclarimi tutuyorum ... hangi akilsiz kilo vermek icin oruc tutar ??

kızdırdıysam kusura bakma kötü niyetle söylemedim..hiç oruç tutuyorum kelimesini görmedim bn .. acaba dedim öylemi düşündü diye aklıma geldi..malesef bu konuda bilgiisi olmayanlar var ..

Simdi kizlar , ben yarin oruc tutmak istiyorum esimde gojiberry aldi ..simdi ondan aksam 5 -6 tane cignesem bol su icsem uyusam acaba yarin beni kotu yapar mi kiiii ??????

yok sanmammm goji berry öle wc ye taşımıyor insanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…