- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
bildirimler cumartesi yapılıyor canım.ama liste nasıl olacak belli bir şey yok sanırım.Dün hiç bildirim göremedim bende kimse yok sanıyorum. Bir sürü konuşma olmuş
Liste işini nasıl yapıcaz şimdi. Ne karar verdiniz ?
amiiinnnn :)İnşallah bu hafta güxel kilo veririz canım :)
hoş geldin aramıza :)Günaydın bende geldim, bugün kb kısarak zayıflamaya başlıyorum. 63.8 kg yımbol zayıflamalı, sürekli bir liste dilerim. hedef 53
Olabilir bu sekilde ama karisirmi bilmem oylamami yapsak :)))Kizlar bence artik liste flan olmasin..
Dun aksamda yazmistim en azindan kimse listeyle ugrasmaz. Cumartesi gunu bildirim gunu olsun herkes kendi kilosunu yazsin kac kiloyla basladi kac kilo kaybetti
canım yanlış anlama beni ama orocu tuttamadıklarının yerine tutuyosan tammda..eğer kilo verme amaçlı tutuyosan o oruç sayılmıyo bilgin olsun neye niyet edersen o olur..Günaydin herkese oruca devam ins.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
:))
Bilmiyorum ki oylemi yapalim ben evet diyorum herkes kendi kilosunu uazsin her cumartesi gunu..Olabilir bu sekilde ama karisirmi bilmem oylamami yapsak :)))
tövbe bismillah .. sinirlendim suanda gercekten ... en ramazanda tutamadim malum 7 aylik kizim var borclarimi tutuyorum ... hangi akilsiz kilo vermek icin oruc tutar ??canım yanlış anlama beni ama orocu tuttamadıklarının yerine tutuyosan tammda..eğer kilo verme amaçlı tutuyosan o oruç sayılmıyo bilgin olsun neye niyet edersen o olur..
sonucta liste isi olmuyor canim hep birbirine karisiyor.. kimi basindakini aliyor kimi orta kimi sonu :)) bu sekilde daha mantikliiBilmiyorum ki oylemi yapalim ben evet diyorum herkes kendi kilosunu uazsin her cumartesi gunu..
biliyorsun basta öyleydi ama hep karisiyordu ama cogunluk ne isterse ona uyariz tabikiliste yapılsın eskisi gibi herkes kendi kilosunu ekleisn
biliyorsun basta öyleydi ama hep karisiyordu ama cogunluk ne isterse ona uyariz tabiki
orasi öyle tabikihiçç fark etmez benim içinde kilo verelim yeterr
ebru, sınıfçııııı ,ada nerdesiniz
Tmm o zaman liste yapilsin herkes kendi eklesin oy veriyorumbiliyorsun basta öyleydi ama hep karisiyordu ama cogunluk ne isterse ona uyariz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?