Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hoşgeldin canım :) yeni yilda daha azimli daha istekli olucaz insallah

Dün hiç bildirim göremedim bende kimse yok sanıyorum. Bir sürü konuşma olmuş
Liste işini nasıl yapıcaz şimdi. Ne karar verdiniz ?
bildirimler cumartesi yapılıyor canım.ama liste nasıl olacak belli bir şey yok sanırım.
ama bence her hafta bir kişi de yapabilir.
bu konuda ortak karar alınır diye düşünüyorum

Gunaydin kizlar
Sabah kalktim 2 bardak su ictim
Az once kahvalti yaptim
1 yemek kasigi bal
1 tatli kasigi kadar tereyagi
Salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
Simdi 1 bardak yesil cay icecem..

Kizlar bence artik liste flan olmasin..
Dun aksamda yazmistim en azindan kimse listeyle ugrasmaz. Cumartesi gunu bildirim gunu olsun herkes kendi kilosunu yazsin kac kiloyla basladi kac kilo kaybetti

Günaydin herkese oruca devam ins.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
:))

Kizlar bence artik liste flan olmasin..
Dun aksamda yazmistim en azindan kimse listeyle ugrasmaz. Cumartesi gunu bildirim gunu olsun herkes kendi kilosunu yazsin kac kiloyla basladi kac kilo kaybetti
Olabilir bu sekilde ama karisirmi bilmem oylamami yapsak :)))

canım yanlış anlama beni ama orocu tuttamadıklarının yerine tutuyosan tammda..eğer kilo verme amaçlı tutuyosan o oruç sayılmıyo bilgin olsun neye niyet edersen o olur..
tövbe bismillah .. sinirlendim suanda gercekten ... en ramazanda tutamadim malum 7 aylik kizim var borclarimi tutuyorum ... hangi akilsiz kilo vermek icin oruc tutar ??

Bilmiyorum ki oylemi yapalim ben evet diyorum herkes kendi kilosunu uazsin her cumartesi gunu..
sonucta liste isi olmuyor canim hep birbirine karisiyor.. kimi basindakini aliyor kimi orta kimi sonu :)) bu sekilde daha mantiklii

Herkeae merhabalar.
Regliyim oruca ara verdim. Alismistim.
Bu arada orucla ilgili aciklama yapmistim.
Bunun ustune hala konusulmus.
Olculu ve dudunup tasinarak konusmak elzemdir diyorum...
Ben 1 ay diyet yaptum. Sonra oruca basladim. Yeme disiplinim olustu ben de cesarendim. Cunku yemeyince eli ayagi titreyen biriydim. Diyet icin nefsime hakim oluyorsam borclarim icin ibadetim icin bunu yapabilirim dedim. Ben sabah ezanindan cokk once kalkiyorum ve calisiyorum. Hem orucum hem aksam olunca distedigimi gozum donmus gibi yiyemiyorum.
Bu nefis terbiyesi degil de nedir??
Yiyip iceeken acijtim diye halsiz ve sinirli olan ben simdi sabirli ve daha huzurluyum sukurr...
Yazmamin sebebi insanlari zan altinda birakacak cumlelerden kacinmali herkes. Zaten niyetleri en iyi bilen suphesiz Rabbimdir.Nokta.Lutfen...
Bunu bilecek yastayiz sukur.

Sabah bir simit (gevrek tuzsuz)
Ve peynir.
Ogle 2dilim ekmekle yumurtali khv yaptim.
Aksama yazcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…