tamda bu gün bu meyveyle ilgili haber vardı kilo verdirme gibi bir atkisi yokmuş..tansiyon ve şeker hastalığı olanlarda dr kontrolünde yemeliymiş. birde kan cıvıltıcı ilaçla alınmaması gerekiyormuş.Simdi kizlar , ben yarin oruc tutmak istiyorum esimde gojiberry aldi ..simdi ondan aksam 5 -6 tane cignesem bol su icsem uyusam acaba yarin beni kotu yapar mi kiiii ??????
Bak korktum simdi aslinda cook bilmedigim seyleride yemem ama bi arkadasim kullanmis ozaman cayini yapayim kucuk bir bardak iceyim sadece...tamda bu gün bu meyveyle ilgili haber vardı kilo verdirme gibi bir atkisi yokmuş..tansiyon ve şeker hastalığı olanlarda dr kontrolünde yemeliymiş. birde kan cıvıltıcı ilaçla alınmaması gerekiyormuş.
bnde aldırmayı düşünmüştümde bu haberi görünce kararsız kaldım açıkçası.. sen bi araştır canım ..arkadaşın kullandıysa ona sorabilirsin faydası olmuşmu.Bak korktum simdi aslinda cook bilmedigim seyleride yemem ama bi arkadasim kullanmis ozaman cayini yapayim kucuk bir bardak iceyim sadece...
Tmm oyle yapalimsonucta liste isi olmuyor canim hep birbirine karisiyor.. kimi basindakini aliyor kimi orta kimi sonu :)) bu sekilde daha mantiklii
Canim ben dun basladim yogurt kurune 2 3 kasik yogurtla hic bisey olmaz daha oncede yaptim ve sonucu harika ama araliksiz 2 hafta yapiyoruzkızlar yoğurt kürü yapmak istiyorum ama akşam 5 ten sonra yememekle çelişiyor. sizce yapsam mantıklı olur mu??
tadı güzel ama benim mide yanmasi oluyorKizlar .
Yogurt limon pul biber karisimi yaptım tadini coook begendimmmm yaparim artik her aksam..
tamam ben de bügün başlıycam ama unatmazsam tabi :))Canim ben dun basladim yogurt kurune 2 3 kasik yogurtla hic bisey olmaz daha oncede yaptim ve sonucu harika ama araliksiz 2 hafta yapiyoruz
Yatmadan 30 dkk once yemen lazim canimKizlar .
Yogurt limon pul biber karisimi yaptım tadini coook begendimmmm yaparim artik her aksam..
2 hafta boyunca hic aksatmadan yapman lazimtamam ben de bügün başlıycam ama unatmazsam tabi :))
Benimde midem cook hassas yesil cay bile midemi yakiyor ama bi deniyecem bakalim...E
tadı güzel ama benim mide yanmasi oluyor
Hadi yaaaa ben yedim bileYatmadan 30 dkk once yemen lazim canim
Evt oyle ben yataga gecene kadar midem kaziniyo yogurt kurunu yiyince rahat rahat uyuyorum..Hadi yaaaa ben yedim bile))) neyse yarin oyle yaparim ..ama istahimida kesti gibi bu saatlerde benim canim biseyler isterdi istemedi...
Burdayim cnm.Sinifcii nerelerdesin canim ??? Yokluğun belli oluyor...
Aslinda bende leslie yapmak istiyorum ama evde bebek olunca hic yapilmiyor o yuzden bebegimi pusete koyuyorum oyke yuruyuse cikiyorum.. bufun 1saatlik yuruyys yaptik oglumla..Her akşam lesile yapcam diyorum kalıyor bi sebepten, acaba sabah 5 yeni kalkıp yapsam
Aslinda bende leslie yapmak istiyorum ama evde bebek olunca hic yapilmiyor o yuzden bebegimi pusete koyuyorum oyke yuruyuse cikiyorum.. bufun 1saatlik yuruyys yaptik oglumla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?