Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Simdi kizlar , ben yarin oruc tutmak istiyorum esimde gojiberry aldi ..simdi ondan aksam 5 -6 tane cignesem bol su icsem uyusam acaba yarin beni kotu yapar mi kiiii ??????
tamda bu gün bu meyveyle ilgili haber vardı kilo verdirme gibi bir atkisi yokmuş..tansiyon ve şeker hastalığı olanlarda dr kontrolünde yemeliymiş. birde kan cıvıltıcı ilaçla alınmaması gerekiyormuş.

tamda bu gün bu meyveyle ilgili haber vardı kilo verdirme gibi bir atkisi yokmuş..tansiyon ve şeker hastalığı olanlarda dr kontrolünde yemeliymiş. birde kan cıvıltıcı ilaçla alınmaması gerekiyormuş.
Bak korktum simdi aslinda cook bilmedigim seyleride yemem ama bi arkadasim kullanmis ozaman cayini yapayim kucuk bir bardak iceyim sadece...

Bak korktum simdi aslinda cook bilmedigim seyleride yemem ama bi arkadasim kullanmis ozaman cayini yapayim kucuk bir bardak iceyim sadece...
bnde aldırmayı düşünmüştümde bu haberi görünce kararsız kaldım açıkçası.. sen bi araştır canım ..arkadaşın kullandıysa ona sorabilirsin faydası olmuşmu.

[QUOTeninAnnesi, post: 44445665, member: 196574"]bnde aldırmayı düşünmüştümde bu haberi görünce kararsız kaldım açıkçası.. sen bi araştır canım ..arkadaşın kullandıysa ona sorabilirsin faydası olmuşmu.[/QUOTE]
Evet faydasi olmus 3,5 kilo vermis bir ayda tabii diyet yapmis ama bu gohiberrynin faydasi istah kesiyotmus tokluk hissi veriyormus bundan dolayi daha az yemis icmis..

kızlar yoğurt kürü yapmak istiyorum ama akşam 5 ten sonra yememekle çelişiyor. sizce yapsam mantıklı olur mu??
Canim ben dun basladim yogurt kurune 2 3 kasik yogurtla hic bisey olmaz daha oncede yaptim ve sonucu harika ama araliksiz 2 hafta yapiyoruz

Iyi aksamlar kizlar
Bugun ogle;
1 elma
1 bardak yesil cay

Aksam 16h30 ;
1 kase mercimek corbasi
1 kabak mucveri.
Bol bol su ictim..
Sabah 1 saatlik yuruyus yaptim .
Dun bacak hareketleri yapmistim bacaklarim oyle agriyo ki anlatamam .. ama yeter ki kilolar gitsin agrilar gecer

Sinifcii nerelerdesin canim ??? Yokluğun belli oluyor...

Hadi yaaaa ben yedim bile ))) neyse yarin oyle yaparim ..ama istahimida kesti gibi bu saatlerde benim canim biseyler isterdi istemedi...
Evt oyle ben yataga gecene kadar midem kaziniyo yogurt kurunu yiyince rahat rahat uyuyorum..

Her akşam lesile yapcam diyorum kalıyor bi sebepten, acaba sabah 5 yeni kalkıp yapsam
Aslinda bende leslie yapmak istiyorum ama evde bebek olunca hic yapilmiyor o yuzden bebegimi pusete koyuyorum oyke yuruyuse cikiyorum.. bufun 1saatlik yuruyys yaptik oglumla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…