Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın ,
Regli oldum çok şükür bu ay gecikmedi
Korktum eskisi gibi düzen bozulur diye ama günü gününe geldi

günaydın kızlar kahvaltım ;
1 bardak süt
1kibrit kutusu kadar tulumpeyniri
5 tene zeytin
herkese afiyet olsun

bu spora nasıl vakit ayırcam ben ya , akşam eve gideyim yapayımdiyorum
hergün bişi çıkıyor mesela dün kv ler bzide çoculara baktıgı için hemen kalkmadılar yemek hazırla toplaçay yap oldu saat 8:30 çocukların ödevine bak , yatır derken oldu 10 sonra çmaşır katla ütü yap oldumu sana 11:30

ee halim kalmadı spora filann

Ee daha ne spora yapacaksin utu yapmakta zaten bi spor

Slmlarr
Sabah yumurtali khv
Midem yaniyor iki gundur...
Masum bu tempoda zor. Yazin belki ama kisin insan toparlnmiyor.

Günaydın arkadaşlar,netim yoktu giremedim.neyse artık burdayım.akşamları 4.5ta yemek yemeğe devm ediyorum.ama akşam yemeklerini fazla abartıyorum 2gündür yinede fazla bi etki etmedi şükür.bugünden itibaren akşamları hafif geçicek.cumaya 53.5hedefim devam ediyo.umarım görürüm hadi bismillah.sabah 9da kalktım narçiçeği çayımı içtim.şimdide kahvaltımı yapıcam...

mrrb kac kilo ile basladınız ve kac günde verdiniz

Merhaba kizlar ,

dun gece yogurt limon ve pul biber yaptim...sabaha kadar midem yandi kalktım cigneme tablet ilac aldim oyle uyuya bildim...

ama guzel wc cikariyor gercekten.. sabahta yesil cay ictim yine midem yanmaya basladi tekrar ilac aldim..

Gece midem kotu olunca oructan vazgectim.
gojiberry daha denemedim ayyy güzel yorumlarda var kotu yorumlarda karar veremedim...esimede heeee heee yiyorum diyorum yoksa başka bisey istesem almayacak cunku artik bunları kullanma ev doldu bitki hicbirinide duzenli kullanmiyorsun diye söyleniyor hakli mii evet hakli aliyorun kullanmaktan vazgeçiyorum...

sabah

klasik kahvalti yaptim..

Ogle
3 kasik yogurt ve yulaf ekleyecem içine

aksam
canim kisir istedi boool sebzeli kisir yapacam cok az yag gezdirecem.

bir saat spor yapmayı planliyorum

E="masumm, post: 44455655, member: 77364"]sabah 5 te mi kalkıp yapsam dedim yaa , yapabilirmiyimm kii[/QUOTE]

Masum calisan bayan icin spor cook zir ancak hafta sonlari bir gun kendine 1 saat ayir ..bunu duzenli yaparsan bu bile sana yeter hafta ici kosturuyorsun hafta sonu bir saar spor iyi gelecektir...

ben calisirken sadece haftanin bir gunu 1,5 saat yapiyordum o bile insana yetiyordu form tutmaya faydasi var..her pazar kendine zamanayir hic yapmamaktan iyidir bir gun bile olsa faydasini gorursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…