Ee daha ne spora yapacaksin utu yapmakta zaten bi sporbu spora nasıl vakit ayırcam ben ya , akşam eve gideyim yapayımdiyorum
hergün bişi çıkıyor mesela dün kv ler bzide çoculara baktıgı için hemen kalkmadılar yemek hazırla toplaçay yap oldu saat 8:30 çocukların ödevine bak , yatır derken oldu 10 sonra çmaşır katla ütü yap oldumu sana 11:30
ee halim kalmadı spora filann
Ee daha ne spora yapacaksin utu yapmakta zaten bi spor
Slmlarr
Sabah yumurtali khv
Midem yaniyor iki gundur...
Masum bu tempoda zor. Yazin belki ama kisin insan toparlnmiyor.
mrrb kac kilo ile basladınız ve kac günde verdinizGünaydın arkadaşlar,netim yoktu giremedim.neyse artık burdayım.akşamları 4.5ta yemek yemeğe devm ediyorum.ama akşam yemeklerini fazla abartıyorum 2gündür yinede fazla bi etki etmedi şükür.bugünden itibaren akşamları hafif geçicek.cumaya 53.5hedefim devam ediyo.umarım görürüm hadi bismillah.sabah 9da kalktım narçiçeği çayımı içtim.şimdide kahvaltımı yapıcam...
leslie inceltiyor ama pek kilo kaybı olmuyor diye duymuştum. bu konuda fikrin var mılesile yapmak istiyorum ya acaip inceltiyor
Evet oyle baya ter atiyosun.. 45 dkk da ben 3 mile den baslamistim yaptigim zaman ..lesile yapmak istiyorum ya acaip inceltiyor
Kiloda kaybettiriyor canim sen yap gor afedersin ama ic camasirin bile terden ıslanıyoleslie inceltiyor ama pek kilo kaybı olmuyor diye duymuştum. bu konuda fikrin var mı
canım benim belim de rahatsızlığım var yapsam sakıncası olur mu acepKiloda kaybettiriyor canim sen yap gor afedersin ama ic camasirin bile terden ıslanıyo
leslie inceltiyor ama pek kilo kaybı olmuyor diye duymuştum. bu konuda fikrin var mı
Sanmiyorum cunku durdugun yerde yuruyosun.. ama yinede dikkat et baktin belin zarar gorecek hareket ettigi yerde o hareketi yapmacanım benim belim de rahatsızlığım var yapsam sakıncası olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?