iimiş walla.. Ben bi bakiim buna..
haha nesil ben kendimi deneme tahtasi olarak hissediyorum artik , herseyi deniyorum birmadan usanmadan
yumurta diyeti denendi onaylandi :)
elma sirkesi balli ilik suda denendi onaylandi :)
5-6 gun ekmeksiz gecirmekte, kilo kaybinda cok etkili denendi onaylandi :)
1.5 litre su ve 3 kupa yesil cayda denendi onaylandi :)
kan grubuna göre diyette denendi onaylandi :)
bu haftada bol zeytinyagli beslenmeyi, ara ögunsuz beslenmeyi ve az veya hic meyve yi deniyorum bakalim cumartesi neler olucak
buda karatay diyetine benzedi biraz
canım ballı elma sirkeli suyu bi ayrıntılı anlatıver bakıyım bende içeyim nekadar koyuyosun suya.bide yeşil çay aldırcam bugün eşie sallama olanlardam hangi marka iyidir.doğadan aldırmayı düşünüyorum ama:44:
haha nesil ben kendimi deneme tahtasi olarak hissediyorum artik , herseyi deniyorum birmadan usanmadan :d
yumurta diyeti denendi onaylandi :)
elma sirkesi balli ilik suda denendi onaylandi :)
5-6 gun ekmeksiz gecirmekte, kilo kaybinda cok etkili denendi onaylandi :)
1.5 litre su ve 3 kupa yesil cayda denendi onaylandi :)
kan grubuna göre diyette denendi onaylandi :)
bu haftada bol zeytinyagli beslenmeyi, ara ögunsuz beslenmeyi ve az veya hic meyve yi deniyorum bakalim cumartesi neler olucak
Buda karatay diyetine benzedi biraz
poyraz: guzel paylasim icin tesekkur ederiz canim, cok yararli bilgiler bunlar. Ellerine saglik, ellerin dert görmesin
anteplim: eneee gelmis antepliiii, niye huzunlendin kiz cimcime?
forest: menu gayet iyi bence canim, bundan iyiside samda kaysi
hastasıyım karatayın.. Onu dinleyince bi gaza geliom, sonra geçio ama..
Kuzum, kan grubu olayı bana pek bi saçma geldi yaa. Bi baktımda, sarmadı hiç, mantıklı da gelmedi..
0 grubuyum ben, önerilen şeylerin çoğunu tanımıom bile..
Hahaa semoo cok tatlisinbilmiyom ya ters tarafimdan kalktim galiba herkeze cattim durdum birzdan menumu yazcam semo bak naptim
Eveet bugun depresyonlu bi gün gecirdimama iym simdi
Sabah 11:30 da uyandim 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim.
13;30 da 2 domates dogradim üstüne limon sktm
14 30 - 15 arasi biraz etimek yedim ...
16 30 yagsiz tuzsuz patlamis misir
1 brday yesil cay ve 3 litre su birazdsn horon tepcem halay cekcem oryantal falanmaksat eglence bkalim nolcek
Sabah: 11:30 da uyandim 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim. (antepli bu super ötesi olmus masallah)
oglen: 13;30 da 2 domates dogradim üstüne limon sktm (buda super olmusta limona anlam veremedimneyse)
ara: 14 30 - 15 arasi biraz etimek yedim ... (etimek neymis ki? )
aksam: 16 30 yagsiz tuzsuz patlamis misir (bu neeeeee???? bide yagsiz tuzsuz yazmis, o nasi oluo bize bi anlat)
1 brday yesil cay ve 3 litre su birazdan horon tepcem halay cekcem oryantal falanmaksat eglence bkalim nolcek
bardaga, 2 yemek kasigi elma sirkesi, 1 kahve kasigi bal (bali kesin kullanin, sirkenin mideye verebilecegi zarari engelliyor)
sonra bardagin yarisini önce oda sicakligi su, sonrada diger yarisini sicak kaynar su ile doldur. (ama dikkat önce soguk suyu dolduruyoruz, direk kaynar suyu balin üzerine dökmek yok, balin icindeki yararli vitamin ve mineralleri yok ediyor)
* dilerseniz, tamamen sogukta icebilirsiniz ama ilik icmenizi tavsiye ederim, cunku ilik su mideyi 80 dakikada terk ediyor. soguk su ise mideyi 30 dakikada terk ediyor. bu sayede tokluk hissi daha uzun suruyor
--------------------------------------------------------------------------------------------
yesil cay dogadan guzel canim, liptonda guzel.
Ben genellikle, degisik tatlar deniyorum. Bu ara nanali yesil caya dadandim :)
Bir ara limonlu yesil cay iciyordum. bunuda hazirlama püf noktasi var canim.
*suyu ketelde kaynat, sonra bardagina dök 5dakika bekle, su 80 dereceye kadar sogusun, sonra yesil cayi icine salla 3-5 dakika. daha (poseti fazla bekletme cayin icinde yoksa aci oluyor)
(asiri sicak suda ise cayin icindeki bazi yararli seylerde yok oluyor)
Semoooocuuum etimek internetten baksan nasil anlatim bilemedmpatlamid misirida makinem var bitane o patlatiyo
anteplim aferim kız çok güzel menün sen bu işi başarcanEveet bugun depresyonlu bi gün gecirdimama iym simdi
Sabah 11:30 da uyandim 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim.
13;30 da 2 domates dogradim üstüne limon sktm
14 30 - 15 arasi biraz etimek yedim ...
16 30 yagsiz tuzsuz patlamis misir
1 brday yesil cay ve 3 litre su birazdsn horon tepcem halay cekcem oryantal falanmaksat eglence bkalim nolcek
ah bu tatlinin adi etimekmiiii, esimin teyzesi guzel yapiyor bunu :)))
Eki Görüntüle 994326
Ama antepisch etimek yersen boyle olamazsin be gulum
Eki Görüntüle 994329
teşekkürler semo bugünü şekersiz geçirdim içimden bir ses şeke rşeker diye seslendi durdu ama irademi ortaya koydum yemedim.
Cok etkili nesilcim ya oyle deme, Ben A grubuyum, iyi gelmeyen seyler gercektende iyi gelmiyor bana.
* Et bana iyi gelmiyor ki, bunu ben zaten kendim kesfetmistim 1-2 sene önce. et yedigim zaman cok fena siskinlik oluyor, ve ertesi gun 1 kilo fazla cikiyorum.
* Hele sütü iciyim, tum gun ac geziyim ustune spor yapiyim, ertesi gune 1gram bile veremiyorum. onuda gecen sene kesfettim.
* Portakal ve domateste bana iyi gelmiyor, onuda fark etmistim kac senedir, Portakal suyu ictigim zaman yemek borum asitleniyor. ve domateste ayni, arti domates salcasi.
ben tekrarmı baksam listeye yawww..
bi iki baktım, bi sürü acayip deniz hayvanı vardı faydalılarda.. yiycek bişey bulamadıydım..
ya bi de notrlerden bişey oluyomu.. seçenekler artsın..
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?