Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yavvv ben bugun ne kadar gevezelik etmisim 4 mesafin biri benim, i$ yerinde hicte bir i$ yapmamisim valla....
Neyse aaasam oldu, ben eve gidiyorum. firinda balik yapicam.

he bide kizlar yeni bi diyet buldum, haftaya onu yapabilirim, bana eslik etmek isterseniz mutluluk duyarim :)
Basen eriten diyet :)
baldirlarim bingil bingil onlari biraz sertlestirmeliyim, yoksa yakinda yastik kivamina gelcek zayifladikca
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695235

o neymişki canım ya. maşallah seninde bilmediğin yok semoş

vitaminde diyebiliriz ama krom aslinda bi mineral :)
tarcinda da krom var, ondan doktorlar öneriyor sutun uzerine dökup yenmesini
krom, insulini dengeliyor, bu sayede canin sekerli seyler cekmiyor

Abim diyetisyen oldugu icin, ondan ögrendigim cok sey var canim, abi$im sagolsun yani.

Hadi ben kacar, Hayirli aksamlar cikolatali pastam

SEmooooooo, duuuuuurrr..

bi baktım da benim en sevdiğim her şey bana zararlıymış.. napicam yyaaa..

yarın konuşalım bu konuyu olaaarrmı?

:84:

Sema, bence uzun vadede bu sekilde gidersen cok rahat ve saglikli verecegine inaniyorum. Herhangi bir zaman durma noktan olursa- ki umarim olmaz :) , o zaman degisik bir seyler yaparsin sok etkisi icin.

icimden bir ses, devreye gir semos dedi
nesilcim, ben elma sirkesi ve balli ilik su iciyorum. Tavsiye ederim, hem energi veriyor hemde yag yakiyor

Kesinlikle sana katiliyorum. Arkadaslar her birimizin muhakkak metabolizma hizlandirici bir kür uygulamamiz gerekiyor. Ben simdi lahana kurunu yaptigim icin, bunu yapmiyorum. Lahana kürü bitince sirkeli balli ilik suya gececegim insallah. Yesil cayda faydali ve bir de BIBERIYE cayi pek bilinmeyen bir metobolizma hizlandiricisi. Tavsiye ederim.

Poyraz bu mükemmel bilgi icin tesekkürler. Az cok dogru yolda oldugumuzu bilmek güzel. Cünkü bazen acaba aksam yemiyerek metobilzmayimi yavaslatiyoruz diyordum

Antepli, sen her gün ters yanindan kalk, bize cat, etrafina cat, ama bu menüyü koru, süpermissssssss

Ben sabah dedigim gibi,

3 gibi sarmisakli yogurt + bakla+ bulgur pilavi yedim.
5 gibide yarim elma.

Simdiden sonra cay, su icerim.

Dün ve bugün kendimce basariliydi Yediklerim icin defter tutuyorum ve günün sonunda , "basarili" veya basarisiz not veriyorum. Bu da motive ediyor, deniyebilirsiniz.

Hepinize hayirli geceler

[ındent][/ındent]
offffffff saat 20.30 ve bnm cnm hep bişiler istiyo saolsun eşimde hiç yardımcı olmuyo hep bişiler yiyo kendimi kandırmam lazım

bence de çok başarılısın ben de deneyeyim bunu

[ındent][/ındent]
offffffff saat 20.30 ve bnm cnm hep bişiler istiyo saolsun eşimde hiç yardımcı olmuyo hep bişiler yiyo kendimi kandırmam lazım
oruçluymuşsun gibi düşünebilirsin bence sözünü asla ama asla bozamazmışsın gibi ,

Son düzenleme:
ya ben birazcik kacirdimmm :-(
kucuk kaynim geldi, ekmek arasi hamburger getirmis, onun yarisin yedim (

Günaydın taş hatunlarım :)

Naber, nasılsınız? Ben bu sabah süper enerjikim, tartıda nihayet 70,7 yi gördüm Yani net 1 kilo kızlar Ben bu lahanayı çok tuttum, 1 hafta yapıp 3 gün ara vererekten 3-4 hafta böyle takılabilirim yani.

Dün akşam 1 kase lahana çorbası, 4-5 küçük küp ananas yedim ve 45 dak. eliptik yaptım kızlar, yatarken de sirkeli-ballı su. Sabah da yine önce sirkeli-ballı su, ardına lahana çorbası.

Semo ve Betulina :Yazıyı beğenmenize sevindim kızlar. Ben de okuyunca doğru yoldayız ülenn dedim Sanırım en mantıklısı kuruyemişleri öğlene kadar, meyveyi de akşama kadar tüketmek. Akşam da sadece sebze, bitki çayları ve su tüketmek. Yani akvaryum gibi dolaşmaya devam beybiler

günaydın şekerlerrr
işe başladım paylaşıma devammm
kızlar ben geçen hafta evde olduğumdan ve strestenn yedim içtim
veee 86.20 olmuşum.yani 1 kilo almışım.üzgünümmm
dünde akşam dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam inşşşşş

Günaydın nasıl gidiyor artık iyice alıştınız mı daha az yemeye?

Dün sabah 4 yer elması yedim

öğlen 4 adet kuşbaşı et attım ağzıma

ikindi gibi nevrim döndü biraz koca bir tas yoğurt yedim yarım avuç cevizle iyi geldi soğuk soğuk

akşam lor peyniri yedim yarım avuç ceviz daha.

Dün spora gitmedim canım istemedi.Bu sabah gittim biraz yürüyüş ve karın egzersizleri yaptım azıcıkda dumble ile çalıştım.Bu hafta çooooook uzun zamandır görmediğim bir kiloya düşmek hedefim...66 kilo
Bende ki havadisler bunlar .Kızlar ne güzel bilgiler paylaşmışsınız çok teşekkürler

Hiç problem etme guleysa hemen bugün toparlamaya başla kendini araya daha fazla zaman girmeden ..sıcağı sıcağına hemen geri verebilirsin unutma bu 1 kiloyu

ben mazaretimi bildirdim kusura bakmayın.geçen hafta evdeydim bilgisayar yoktu.kızım 3 yaşında kreş sorunu vardı bakıcı arıyrdm.bugünden itibaren sizinleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…