ben de dahil olamaz mıyım :)) kurallarınıza uyabilirim ,çok mantıklı :) menülerimizi mi paylaşıyoruz hergün
kiz sen ne alemsin nesil, gecen akvaryum gibi oldum dedin ben koptum, simdide tazmanya mi oldun
evet tatlim bencede bu hafta cok buyuk bi hedef belirleme, ulasamazsan motivasyonun bozulur 67.5 guzel hedef
bakalim bende tam 67 dusunuyorum hayirlisi, bu haftada hirsli olup birinci mi olam ne
oleyyy, birinci olcam dedim oldum vallabende kendime sastim acikcasi hehe hicte fena degildin valla canim, sanada kocaman tebrikler supersin
Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 kupa yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde de 3 kepçe lahana çorbası içtimBu hafta hepinize gına gelecek benim lahanamdan
Kizlar kbakmayin yazamiyorum .. Gercekten canimda cok skkn kendimi topladigim zaman dönücem söz.. Bikac gundur evdede degildim o yuzden necbur biseyler oldu kacirdimama birakmadim 17den sonra yemeyo evdeyim ve ugrasiyorum smdi kusuruma bakmayn
Lahana çorbasını anlatırmısın? daha önce ben denemiştim ama yok böyle bi eziyet.. yağsız tuzsuz bir sürü sey ekleyip robottan geçirilip yapılıyordu ama aman allahım, lif lif pelte gibi acayip bişey oluyo, açlıktan ölen ben kaşığı ağzıma götüremiyodum..
Ben kapuska çok severim, bende öyle bişey hazırlama niyetindeyim, az ayçiçek yağlı, orta karar salça, az tuz, az pirinç, bol pul biber, karabiber.. sınırsız yenebilir gibi düşünüyorm.. ne dersiniz?
Saol bitanem, sizler bana iyi geliyorsunuz walla..
Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 kupa yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde de 3 kepçe lahana çorbası içtimBu hafta hepinize gına gelecek benim lahanamdan
Kizlar kbakmayin yazamiyorum .. Gercekten canimda cok skkn kendimi topladigim zaman dönücem söz.. Bikac gundur evdede degildim o yuzden necbur biseyler oldu kacirdimama birakmadim 17den sonra yemeyo evdeyim ve ugrasiyorum smdi kusuruma bakmayn
Nesilcim ben 1/5 beyaz lahana, 1 soğan, 1 domates, 2 yeşil biber ve 1 tavuk bulyonla 40-50 dakika iyice pişirip rondodan geçirdim. Tuz, karabiber ve bolca acı pulbiber attım içine. Tadı fena değil, dün akşam başladım içmeye. Bu hafta 3 öğün yalnızca bundan içicem, aralarda da ananas yiyecem 1 parça. Ama sürekli içince bıktırabilir
Az yağlı, az pirinçli kapuska da iyi fikir. Görüntü olarak o bulamaçlıktan çıkıp adam akıllı bir yemeğe benzer hem de
sende bize iyi geliyorsun panpa
bizi bosverde, sana gelmesin gina, kolay gelsin canim lahana corbasindan bana cok gina gelmisti bi aralar:26:
yalniz bu kendini toplamak uzun sürmesin ha bak karismam :)))
Herneyse her nedense sikma canini, kim veya ney bilmiyorum ama salla gitsin
Semo haklısın vallaAma o kurbağayı yerinden zıplatmam lazım artık, baksana en kötü yeni benim :18::18:
Kızzllaaaarrr bi şey sorcam..
Siz tüm gün içtiğiniz suları ne sıcaklıkta içiyorsunuz..
ben dişlerim üşümesindiye bi tık ılık içiyodum ama öyle bi işe yaramıyomuş diye duydum..
normal ya da soğuğa yakın olunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş..
Doğrusu ne sizce, siz napionusss??? :82:
sende bize iyi geliyorsun panpa
bizi bosverde, sana gelmesin gina, kolay gelsin canim lahana corbasindan bana cok gina gelmisti bi aralar:26:
yalniz bu kendini toplamak uzun sürmesin ha bak karismam :)))
Herneyse her nedense sikma canini, kim veya ney bilmiyorum ama salla gitsin
Semo haklısın vallaAma o kurbağayı yerinden zıplatmam lazım artık, baksana en kötü yeni benim :18::18:
Canım benim, ne kusuru, aşk olsun.. ama ne olursa olsun canını hiçbirşey için sıkma sakın..
anlatırsan dinleriz, sen moralini yüksek tut.. çok ta boşlama bizi..
canlar bana yardımmmmm. sabah yediklerimi yazmıştım yumurtalı domatesli klasik ekmeksiz ve şekersiz bir kahvaltı yaptım.şimdi akşama ne yiyimkıymalı bezelyeli patates yemeği yaptım azönce abartmadan 3-4 kaşık ondanmı yiyim yoksa 2-3 kaşık yoğurtlu makarnamı yoksa ikisinede hayırmı diyosunuz
Evet bende sadece kahvaltıya duruyordum şimdi elma ve cevizimi yedim. Akşama kadar tutar artık beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?