Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Saol bitanem, sizler bana iyi geliyorsunuz walla..

Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 kupa yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde de 3 kepçe lahana çorbası içtim Bu hafta hepinize gına gelecek benim lahanamdan

Kizlar kbakmayin yazamiyorum .. Gercekten canimda cok skkn kendimi topladigim zaman dönücem söz.. Bikac gundur evdede degildim o yuzden necbur biseyler oldu kacirdim ama birakmadim 17den sonra yemeyo evdeyim ve ugrasiyorum smdi kusuruma bakmayn

Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 kupa yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde de 3 kepçe lahana çorbası içtim Bu hafta hepinize gına gelecek benim lahanamdan

Lahana çorbasını anlatırmısın? daha önce ben denemiştim ama yok böyle bi eziyet.. yağsız tuzsuz bir sürü sey ekleyip robottan geçirilip yapılıyordu ama aman allahım, lif lif pelte gibi acayip bişey oluyo, açlıktan ölen ben kaşığı ağzıma götüremiyodum..

Ben kapuska çok severim, bende öyle bişey hazırlama niyetindeyim, az ayçiçek yağlı, orta karar salça, az tuz, az pirinç, bol pul biber, karabiber.. sınırsız yenebilir gibi düşünüyorm.. ne dersiniz?

Canım benim, ne kusuru, aşk olsun.. ama ne olursa olsun canını hiçbirşey için sıkma sakın..
anlatırsan dinleriz, sen moralini yüksek tut.. çok ta boşlama bizi..

Nesilcim ben 1/5 beyaz lahana, 1 soğan, 1 domates, 2 yeşil biber ve 1 tavuk bulyonla 40-50 dakika iyice pişirip rondodan geçirdim. Tuz, karabiber ve bolca acı pulbiber attım içine. Tadı fena değil, dün akşam başladım içmeye. Bu hafta 3 öğün yalnızca bundan içicem, aralarda da ananas yiyecem 1 parça. Ama sürekli içince bıktırabilir

Az yağlı, az pirinçli kapuska da iyi fikir. Görüntü olarak o bulamaçlıktan çıkıp adam akıllı bir yemeğe benzer hem de

Saol bitanem, sizler bana iyi geliyorsunuz walla..

sende bize iyi geliyorsun panpa

bizi bosverde, sana gelmesin gina, kolay gelsin canim lahana corbasindan bana cok gina gelmisti bi aralar :26:

yalniz bu kendini toplamak uzun sürmesin ha bak karismam :)))
Herneyse her nedense sikma canini, kim veya ney bilmiyorum ama salla gitsin

Bu benim tarifimi andırıyor haklısın.. Kapuska fikri daha iştah açıcı geliyor.. Iıımmm olsa da yesek şimdi..
Çok acıktım ben ama...

Semo haklısın valla Ama o kurbağayı yerinden zıplatmam lazım artık, baksana en kötü yeni benim :18::18:

Kızzllaaaarrr bi şey sorcam..

Siz tüm gün içtiğiniz suları ne sıcaklıkta içiyorsunuz..

ben dişlerim üşümesin diye bi tık ılık içiyodum ama öyle bi işe yaramıyomuş diye duydum..

normal ya da soğuğa yakın olunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş..

Doğrusu ne sizce, siz napionusss??? :82:

canlar bana yardımmmmm. sabah yediklerimi yazmıştım yumurtalı domatesli klasik ekmeksiz ve şekersiz bir kahvaltı yaptım.şimdi akşama ne yiyim kıymalı bezelyeli patates yemeği yaptım azönce abartmadan 3-4 kaşık ondanmı yiyim yoksa 2-3 kaşık yoğurtlu makarnamı yoksa ikisinede hayırmı diyosunuz

valla canım ben normal oda sıcaklığında içiyorum.bence bişi olmaz sıcaklık farkından ama bilen arkadaşlar varsa tabi bizi aydınlatsın.

Kesinlikle hayir fazla sürmicek bi bakarsin aksam yaninizdayim yine :)

Canım benim, ne kusuru, aşk olsun.. ama ne olursa olsun canını hiçbirşey için sıkma sakın..
anlatırsan dinleriz, sen moralini yüksek tut.. çok ta boşlama bizi..

Tamam cncazim cok sagol boslamam tabi takip edyorim ❤️❤️

Tatlımmm, bence durabilirsen ara öğün yapma, akşam da güzelce yemeğini yeee.
susuz, ekmeksik, doycak gibi ye hemde.. makarnanın da sadece tadına bak.. :)

Evet bende sadece kahvaltıya duruyordum şimdi elma ve cevizimi yedim. Akşama kadar tutar artık beni:)

Evet bende sadece kahvaltıya duruyordum şimdi elma ve cevizimi yedim. Akşama kadar tutar artık beni:)

Ben de kendimden haftasonunun intikamını almak için sabah yemek için getirdiğim sandviçimi yememiştim.. şimdi 1 kase yağsız tuzsuz tarhana çorbamı içtim.. doymadım tabiki.. birazdan da sandviçimi yerim, akşamda 1 elma 1-2 ceviz.. kapatırım günü diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…