Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tatlımmm, bence durabilirsen ara öğün yapma, akşam da güzelce yemeğini yeee.
susuz, ekmeksik, doycak gibi ye hemde.. makarnanın da sadece tadına bak.. :)

1 bardak süt içtim az önce.ozaman sadece patates yemeğinden yiyim akşam.makarna yok zaten patates yeme derseniz alternatif olsun diye yazdım bizim evde tek çeşit yemek pişerde

1 bardak süt içtim az önce.ozaman sadece patates yemeğinden yiyim akşam.makarna yok zaten patates yeme derseniz alternatif olsun diye yazdım bizim evde tek çeşit yemek pişerde

ne güzel yaa, bizim evde hiç pişmez... şimdi benim de ewimde olsaydı öyle bi yemek..
sıcaaaakkkk, suluuuu... ımmmm... taze ekmeği suyuna batıra batıra ne yerdim yaaaa...

ne çekiyozz biz yaaaa.. pfffff...

:84::95:

Tatlımmm, bence durabilirsen ara öğün yapma, akşam da güzelce yemeğini yeee.
susuz, ekmeksik, doycak gibi ye hemde.. makarnanın da sadece tadına bak.. :)

neden pişmiyo canım anlamadım çalıştığın içinmi yoksa karı koca diyettemisiniz

zeyas bence yemekten 4-5 kasik ye erkenden. Bi sey olmaz

kizlar bugunku menum soyle
sabah: 2 haslanmis yumurta, uzerine zeytinyagi doktum.
ara: YOK
oglen: 2 yumurtali omlet, zeytinyaginda, 5 zeytin ve 1 dilim ekmek
ara: YOK
aksam: balik 200 kalori civarinda. zeytinyaginda kavrulmus mantar. salata ve brokoli corbasi yicem :)))

bugunun toplam kalorisi 900.
fark ettiyseniz bugun hic meyve yemedim, meyve asigi olan ben :)
bakalim 2-3 gun meyvesiz dayanabilecekmiyim. Kilomu daha hizli verebilmek icin bi faydasi olucakmi acaba cok merak ediyorum.

neden pişmiyo canım anlamadım çalıştığın içinmi yoksa karı koca diyettemisiniz

Yok tatlımmm, eşimin kilo sorunu yok.. o her akşam afiyetle bir, bazen birden de fazla ekmek yer..
Çoğunlukla da çay ve kahvaltılık şeyler ister.. Ben de tembelim biraz.. 1-2 haftada 1 sulu bişeyler yapıyorum..
Hafta sonlarıda günlük yenebilecek bişeyler pişirebiliyoruz..

İş güç bahane de, etkisi var tabi.. O bakımdan mutfak düzeni yapamıyorum..

tamam canım saat 4:30 gibi yemeyi planlıyorum bugün tatlı hiç bişey yemedim nescafede dahil oleyyy
ama çalışırken zor be nesil. eve gidip bide yemekle uğraşmak zor ama çocuk olunca mecbur yapacaksın şimdi rahat rahat takılın en güzeli.

Merhaba arkadaslar okuyorum ama cok.yazamiyorum harika gidiyraunuz aklima bir fikir geldi
Mesela her hafta birincisini yaziyoruz.bir de listenin en ustune ayin birincisini ve verdigi kiloyu da yazsakmi hem bize de motivasyon olur.ornegin derin 5 kusur kilo vermis demek verilebiliyormus deyip haftalik diyetten sassak bile ay sonuna kendimizi toplamak icin bi sebep daha olabilir

bir de sicak soguk su meselesini ben arastrmistim buzla dolu su icmek zayiflatiyormus belki.yazin denenebilir ama en sagliklisi vucut isisina yakin su icmekmis.smdi normal soguk su icersek vucud onu isitmak icin enerji.harciyormus ama bu kolumuzu.indirip kaldrmak kadar birseymis
ayrica her gece yatmadan sirkeli limonlu ve tarcinli sicak su icmek de yag yakimini.hizlandriyormus bir diyetisyenin tavsiyesiydi.

Bugun kocis rapor aldi iki gun evde bebegim ve kocam hasta olduklarindan pestilim cikiyor habire bitki caylari terleyince ust degstrmeler ( bu hafta yemekten cok kisamadgm icin gunluk 200 mekik plani yaptim kebdm icin sabah 100 aksam 100 duzensi yaptgm halde dogum gobegim bu ay 5 cm gitmis

Hatunum, süpermisin yaaaa.. birincilik yine sende kalcak böyle devam edersen.. :13:
Yarın ben de tekrar yumurta olayına giricem sanırım.. bir kaç gündür daha güzel doyup daha zinde oluyodum.

Ha bir de soguk su.icmek yaglari donduruyormus sicak su ise acarak.yakima hazir ve hizli.hale getiriyormus diye okumustum dusununce de mantikli sanki

Geçmiş olsun tatlım, işin zor.. beyler hasta olunca çocuktan daha çocuk oluyorlar..
yatmadan tarif ettiğin gibi sıcak su olayı mantıklı geldi ama hem sirke, hem limon.. aç karnına mideleri delmeyelim...
sadece elma sirkesi ve tarçınla denerim bu akşam..

Tatlım, 10 yaşında oğlum var benim, ama onu da kendimize benzettik..
bi de allah annemden razı olsun, okul çıkışı ananesine gidiyor, eve tok geliyor..
yoksa tabiki bu kadar rahat davranamazdım..

Hatunum, süpermisin yaaaa.. birincilik yine sende kalcak böyle devam edersen.. :13:
Yarın ben de tekrar yumurta olayına giricem sanırım.. bir kaç gündür daha güzel doyup daha zinde oluyodum.

birinciliginde degilim aslinda canim, sadece boyle devam etmek istiyorum, baslamisken birakmak istemiyorum...
yumurta bana iyi geliyor yaa, cok doyuruyor. Alim Allah, yumurta dayanmiyor kiz, bitti yine, isten sonra gidip alicam
eve tavukmu assam napsam

icimden bir ses, devreye gir semos dedi
nesilcim, ben elma sirkesi ve balli ilik su iciyorum. Tavsiye ederim, hem energi veriyor hemde yag yakiyor

Arkadaslar selamlar

sizler aksam yememenin yani sira ayrica dikkat ediyormusunuz yada bir programa sadik kaliyormusunuz yada herhangi bir kür uyguluyor musunuz.

ben sadece tatliyi kestim ekmegi zaten pek yemezdim (gunde toplam 3 dilimi gecmez)birde duzenli spora basladim o kadar 10gun gibi bir surede 2kilodan biraz fazla verdim ve oglenleri de istedigimi yiyorum.aksam da az yiyorum ve 6dan sonra bisey yemiuorum bu kadar.

Derin nerelerde yaa, sabahlari ugrardi hep.
bugun ugramadi :26:

selam sema,
5 ten sonra yememeye ozen gosteriyoruz. Tabi hergun mumkun olmasada elimizden geldigi kadariyla.
gun icinde dikkat ediyoruz hepimiz, herkes kendi bildigi gibi bi diyet uyguluyor veya kür uyguluyor.
hm tebrikler, guzel kilo vermissin

semacım, ilk hafta ben de senin gibi davranmıştım, aynen çok güzel sonuç aldım..
Ama fazlalıklar gidince ya da azalınca kalanlar daha inatçı oluyor.
Bence seninde daha sonra dewamını sağlamak için biraz daha dikkat etmen gerekebilir.
Ama yine de her bünye farklı tabii..

semo, gece mi içion sabah mı?

Günde 2-3 dega icmeye calisiyorum canim. sabah uyaninca, hem aksam yemeginden önce, hemde gece yatarken

Internette surf yap bak istersen, hem cok saglikli hemde sindirimi kolaylastiriyor, hem energi veriyor, cilde iyi geliyor, kemikleri besliyor guclendiriyor, hem yag yakiyor.... vs vs vs .

iimiş walla.. Ben bi bakiim buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…