Kızlar şu etimek tatlısında gözüm kaldı resmen, dönüp dönüp o sayfaya bakıyom
Sorma! o etimek tatlısı kaç zamandır benim de aklımda belki bir 10 kilo verince ödül günü yapar çatlayıncaya kadar yerim
Evet ya, 10 kilo verince güzel bir kıyak geçelim kendimizeBen 1 dilim etimek tatlısı, 1 tane de profiterol istiyorum Çikolatalı tatları daha çok seviyorum ben
Derin nerelerde yaa, sabahlari ugrardi hep.
bugun ugramadi :26:
semocum günaydın cumartesi akşamından beri yatıyorum hasta bir şekil de dün işede gidemedim
şu anda iş yerinden yazıyorum ama yine hastayım mecbur geldim
dün yazılarınız okudum 3 günlük fakat inan yazıcak gücü bulamadım .
hastada olsam bırakmış değilim zaten hiç iştahım yok bende zorlamıyorum durum budur yani ....
Poyraz!!!reca ederim sabah sabah spordan da geldim şekerim de düşük ...Adamın aklına düşürüyorsun...Profiterol hımmmm bi silkelen kendine gel bakiim...(ekledim onu da listeye )
semocum günaydın cumartesi akşamından beri yatıyorum hasta bir şekil de dün işede gidemedim
şu anda iş yerinden yazıyorum ama yine hastayım mecbur geldim
dün yazılarınız okudum 3 günlük fakat inan yazıcak gücü bulamadım .
hastada olsam bırakmış değilim zaten hiç iştahım yok bende zorlamıyorum durum budur yani ....
Günaydın fıstıklar..
Dün rekor kırdım kendimce.. :)
Kahvaltımı geciktirmiştim, öğlen yağsız tuzsuz 1 kase tarhana çorbası içtim, sonra akşama doğru sabahki sandviçimi yedim,
küçük bir parça beyazpeynirli ekmek.. sonra da 1 yeşil elma.. tüm gün bu kadar.. evde de dün poyrazla konuştuğumuz lahana yemeğini yaptım. olmuşmu diye tadına baktım.. idare eder, yanımda getirdim, 16,30-17,00 gibi onu yemeyi planlıyorum..
Dünkü mutsuzluğum geçti ama şu kan grubu meselesine fena kafam takıldı? 0 grubuyum..
Tükettiğim her şey bana zararlıymış.. Ne yiyip ne içcez yaaa.. Neden kalsiyum alcaz?
Çay kahve bile yok, akşam içmedim, tuttum kendimi..(( ama tiryakiyimdir yani.. (
Semocum, o kadardan bişeycik olmaz, moralini bozma..
Betül, fırsat bulunca sende bi bak noolur 0 grubu yiyeceklerine..
Poyraz, lahana kardeşliği yapcaz senle..
Guleysa, hiiiç kafana takma, çoğumuz haftasonu dikkat etsek bile evde alıyoruz o 1 kiloyu.. yine iyisin sen..
Valentin, seni de çok iddalı ve istikrarlı gördüm.. Gönderdin misafirleri listeler alt üst olacak walla..
Günaydın fıstıklar..
Dün rekor kırdım kendimce.. :)
Kahvaltımı geciktirmiştim, öğlen yağsız tuzsuz 1 kase tarhana çorbası içtim, sonra akşama doğru sabahki sandviçimi yedim,
küçük bir parça beyazpeynirli ekmek.. sonra da 1 yeşil elma.. tüm gün bu kadar.. evde de dün poyrazla konuştuğumuz lahana yemeğini yaptım. olmuşmu diye tadına baktım.. idare eder, yanımda getirdim, 16,30-17,00 gibi onu yemeyi planlıyorum..
Dünkü mutsuzluğum geçti ama şu kan grubu meselesine fena kafam takıldı? 0 grubuyum..
Tükettiğim her şey bana zararlıymış.. Ne yiyip ne içcez yaaa.. Neden kalsiyum alcaz?
Çay kahve bile yok, akşam içmedim, tuttum kendimi..(( ama tiryakiyimdir yani.. (
Semocum, o kadardan bişeycik olmaz, moralini bozma..
Betül, fırsat bulunca sende bi bak noolur 0 grubu yiyeceklerine..
Poyraz, lahana kardeşliği yapcaz senle..
Guleysa, hiiiç kafana takma, çoğumuz haftasonu dikkat etsek bile evde alıyoruz o 1 kiloyu.. yine iyisin sen..
Valentin, seni de çok iddalı ve istikrarlı gördüm.. Gönderdin misafirleri listeler alt üst olacak walla..
Tamam tamam sustum :26::26: Konuşunca insanın aklına düşüyo canı çekiyo valla10 kilo verince görüşelim tatlım
Günaydın taş hatunlarım :)
Naber, nasılsınız? Ben bu sabah süper enerjikim, tartıda nihayet 70,7 yi gördümYani net 1 kilo kızlar Ben bu lahanayı çok tuttum, 1 hafta yapıp 3 gün ara vererekten 3-4 hafta böyle takılabilirim yani.
günaydın şekerlerrr
............ama bugünden itibaren tam gaz devam inşşşşş
Günaydın nasıl gidiyorartık iyice alıştınız mı daha az yemeye?
ya ben birazcik kacirdimmm :-(
kucuk kaynim geldi, ekmek arasi hamburger getirmis, onun yarisin yedim(
teşekkürederim kızlar
tek içebildiğim çorba ve süt yutkunmak son derece zor çünkü sıvı alıyorum
herkesi tek tek okudum çokg üzel paylaşımlar olmul yeni yeni şeyler öğrendik ne güzel
ama sağlık olmayınca insanda ne tat ne tuz kalıyor
Nesilcim, lahana kardeşim, sen şimdi 3 günlük arada mısın?
Yok be tatlımm.. Gece pişirdim, ilk kez bu gün yiycemmm..
Kür gibi değilde, az kalorili bi sebze yemeği niyetine takılcam..
Hayirli sabahlar arkadaslar,
Yagmurlu bir kis gününe merhaba dedik bu sabah. Bu sebeble ancak 45 dk yürüyebildim bugün ve Lahana kürünün ikinci 7 günlük evresine basladim bu sabah.
Ve dünüde basarili kapattim. Bence hepimiz icin en büyük basari, en gec altidan sonra bir sey yememek
Ve bu sabah tartida 84.7 geldim, mutluyummmmYürüyüs arkadasim da bir haftada 109 da 104 de düsmüs. Onunda mutlulugunu yasadik bu sabah :13:
Sabah karbonhidratSIZ kahvaltimi yaptim: sucuklu yumurta, peynir, üc zeytin, bir avuc ceviz+yerfistigi+ bol yesillikkkk ve bir türkkahvesi.
Evet, gercekten ben artik hic aclik hissetmiyorum. Kan sekerim falan zaten hic düsmemisti. Benim tek problemim Allah´in midem icin yarattigi nimetlerini cok cok cokkkkkkk sevmemAma hayatim boyunca kilolu oldugum icin vucüdumu hic sevemedim, artik onu sevmek istiyorum Umarim bu en bu yaza kadar gerceklesir. Kendini seven bir Betül
Ve Valentin, sen böyle bir menü ve sporla devam edersen yakinda 66 olman kacinilmaz diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?