Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Haydii kizlar kolayyyy gelsimm bende dikkat ediormm gercktn bogazinii tutuncaaaa oluoo hadi bakalimm bende kesin nasliormm bu aksammmm )

Sorma! o etimek tatlısı kaç zamandır benim de aklımda belki bir 10 kilo verince ödül günü yapar çatlayıncaya kadar yerim

Evet ya, 10 kilo verince güzel bir kıyak geçelim kendimize Ben 1 dilim etimek tatlısı, 1 tane de profiterol istiyorum Çikolatalı tatları daha çok seviyorum ben

Evet ya, 10 kilo verince güzel bir kıyak geçelim kendimize Ben 1 dilim etimek tatlısı, 1 tane de profiterol istiyorum Çikolatalı tatları daha çok seviyorum ben

Poyraz!!! reca ederim sabah sabah spordan da geldim şekerim de düşük ...Adamın aklına düşürüyorsun...Profiterol hımmmm bi silkelen kendine gel bakiim...(ekledim onu da listeye )

Derin nerelerde yaa, sabahlari ugrardi hep.
bugun ugramadi :26:

semocum günaydın cumartesi akşamından beri yatıyorum hasta bir şekil de dün işede gidemedim

şu anda iş yerinden yazıyorum ama yine hastayım mecbur geldim

dün yazılarınız okudum 3 günlük fakat inan yazıcak gücü bulamadım .

hastada olsam bırakmış değilim zaten hiç iştahım yok bende zorlamıyorum durum budur yani ....

Günaydın fıstıklar..
Dün rekor kırdım kendimce.. :)
Kahvaltımı geciktirmiştim, öğlen yağsız tuzsuz 1 kase tarhana çorbası içtim, sonra akşama doğru sabahki sandviçimi yedim,
küçük bir parça beyazpeynirli ekmek.. sonra da 1 yeşil elma.. tüm gün bu kadar.. evde de dün poyrazla konuştuğumuz lahana yemeğini yaptım. olmuşmu diye tadına baktım.. idare eder, yanımda getirdim, 16,30-17,00 gibi onu yemeyi planlıyorum..

Dünkü mutsuzluğum geçti ama şu kan grubu meselesine fena kafam takıldı? 0 grubuyum..
Tükettiğim her şey bana zararlıymış.. Ne yiyip ne içcez yaaa.. Neden kalsiyum alcaz?
Çay kahve bile yok, akşam içmedim, tuttum kendimi.. (( ama tiryakiyimdir yani.. (

Semocum, o kadardan bişeycik olmaz, moralini bozma..

Betül, fırsat bulunca sende bi bak noolur 0 grubu yiyeceklerine..

Poyraz, lahana kardeşliği yapcaz senle..

Guleysa, hiiiç kafana takma, çoğumuz haftasonu dikkat etsek bile evde alıyoruz o 1 kiloyu.. yine iyisin sen..

Valentin, seni de çok iddalı ve istikrarlı gördüm.. Gönderdin misafirleri listeler alt üst olacak walla..

Geçmiş olsun derincim.. Geç saat yemesen bile öğlen güzel bir çorba iç en azından..
O kadar hırpalama kendini..

Poyraz!!! reca ederim sabah sabah spordan da geldim şekerim de düşük ...Adamın aklına düşürüyorsun...Profiterol hımmmm bi silkelen kendine gel bakiim...(ekledim onu da listeye )

Tamam tamam sustum :26::26: Konuşunca insanın aklına düşüyo canı çekiyo valla 10 kilo verince görüşelim tatlım

Derin çok geçmiş olsun, kendine iyi bak

Nesilcim, lahana kardeşim, sen şimdi 3 günlük arada mısın?

Nesilcim az kalmış senin hedefine hiç dikkat etmemiştim.3 kilo için o lahana çekilir mi panpacığım? Öğyykkkk bu lahana dietini yapmayan yok sanırım amanin hala aklımda bir 10 yıl önce yapmıştım düşün yani...

Tebiiii ...Semoyu koltuğundan indireceğim bu hafta tadını aldı yeter ona...Bu boğalar hırs yapmadan ne neticeye ne haticeye ulaşırlar

bu forumu sıfırcılar ve boğalar basmış Nesil ,yeteri kadar bilimsel çalışma yok ...çok da kasma birebir uygulayacağım diye kan grubu dietini ..Ben de sıfırım akşama kadar fırsat buldukça kahve içerim aburcuburdan uzak tutuyor meşgul ediyor beni.Ha ben biraz aşırıya kaçıyorum ama vücudunun sesini dnle derim her zaman

Tamam tamam sustum :26::26: Konuşunca insanın aklına düşüyo canı çekiyo valla 10 kilo verince görüşelim tatlım

Tamam Poyraz,yazdım not defterime aklımıza geldikçe ekleyelim :)

Son düzenleme:
Hayirli sabahlar arkadaslar,

Yagmurlu bir kis gününe merhaba dedik bu sabah. Bu sebeble ancak 45 dk yürüyebildim bugün ve Lahana kürünün ikinci 7 günlük evresine basladim bu sabah.
Ve dünüde basarili kapattim. Bence hepimiz icin en büyük basari, en gec altidan sonra bir sey yememek

Ve bu sabah tartida 84.7 geldim, mutluyummmm Yürüyüs arkadasim da bir haftada 109 da 104 de düsmüs. Onunda mutlulugunu yasadik bu sabah :13:

Sabah karbonhidratSIZ kahvaltimi yaptim: sucuklu yumurta, peynir, üc zeytin, bir avuc ceviz+yerfistigi+ bol yesillikkkk ve bir türkkahvesi.

Umarim bugün istanbulun havasi gibi, nefsimiz heyecansiz bir gün gecirir. Söyle canimiz yemek noktasinda hic bir sey cekmezzzzzz,

Aaaa mailimi size yollayamiyorum, elektrik gitmis

Poyraz, 70,7 icin seni tebrik ederim, lahana motivasyonun hic eksilmesin, artsin

günaydın şekerlerrr
............ama bugünden itibaren tam gaz devam inşşşşş

Güleysa tamda alinti yaptigim yer önemli, simdiden sonrasi yani; tam gaz ileri

Günaydın nasıl gidiyor artık iyice alıştınız mı daha az yemeye?

Evet, gercekten ben artik hic aclik hissetmiyorum. Kan sekerim falan zaten hic düsmemisti. Benim tek problemim Allah´in midem icin yarattigi nimetlerini cok cok cokkkkkkk sevmem Ama hayatim boyunca kilolu oldugum icin vucüdumu hic sevemedim, artik onu sevmek istiyorum Umarim bu en bu yaza kadar gerceklesir. Kendini seven bir Betül

Ve Valentin, sen böyle bir menü ve sporla devam edersen yakinda 66 olman kacinilmaz diye düsünüyorum

teşekkürederim kızlar
tek içebildiğim çorba ve süt yutkunmak son derece zor çünkü sıvı alıyorum

herkesi tek tek okudum çokg üzel paylaşımlar olmul yeni yeni şeyler öğrendik ne güzel

ama sağlık olmayınca insanda ne tat ne tuz kalıyor

ya ben birazcik kacirdimmm :-(
kucuk kaynim geldi, ekmek arasi hamburger getirmis, onun yarisin yedim (

ekmek arası hamburger nasıl bir şey semocan? yarısını yemişssin zaten dert etme bak kendini tutup tamamını hüpletmemişsin.İradeli hatunum benim he

16-17 kişiyiz listede forumu götüren 5-6 kişi....Semo mazeretsiz düzenli paylaşım yapmayanları silelim diye düşünüyorum.onlarca kişi olmasına gerek yok bizbize yeteriz .Foruma girip bir cümle yazmak 1 dakikasını alıyor insanın.Sabah ya da akşam girersin yazarsın yediklerini ..ki bilelim çaba gösteriyorsun.interneti olmaz bilgisayarı olmaz destekleriz ama yok çok yoğunum demek ve sadece tavayı sıcak tutmak için hafta içinde bir hadi bilemedin 2 defa giripte cumartesi bildirim yapmak da ne demek oluyor?bizim bir listemiz yok zaten amaç birbirini motive ederek kişinin salıp koyvermesine engel olmak...

Benim dün çok canım sıkıldı girmek istemedim foruma

hepinize günaydın hanımlar ,harika bir gün geçirisiniz umarım
sabah sporumu yaptım,şimdi kahvaltı yapacağım çok acıkmışım.böyle aç bir şekilde uyanmak harika bir şey unutmuşum ne rahat ediyor insan

Akşamları yatana kadar yemek yemek ya da atıştırmak bizlerin ortak noktası...Yemeyince insan sabahları daha zinde kalkıyor.Fazla kaçırdığını düşünerek üzülmüyorsun...Ne güzel kahvaltın Betül...Devam şekerim yılmadan devam bu yaz herşey farklı olacak..Çok sıkılıyorum spor yaparken bırakıp erken kaçıyorum bazen :26: İnşallah 66 yı görürüm..Arkadaşına da sana da tebrikler

Günaaaaaaaaaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaar daha kahvaltı yapmadım tartılacamm birazdan siz napıyonzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…