Ohh ne guzel bende esim ve oglumla disardayim 30 dkk dir yuruyoruz..45 dakika yürüs , 15 dakika eliptik , 15 dakika uzay yuryus yaptim .....simdi su iciyorum yaninda bir adet hurma yiyorum..hac hurmasindan
Ohhh disarda yurumek daha guzel biz kardan buzdan asfalti goremiyoruz mecbur evde yapiyoruz sporu....Ohh ne guzel bende esim ve oglumla disardayim 30 dkk dir yuruyoruz..eve gidince de bacak basen hareketleri yapacam ..
Faydasini girdun mu canim nasil yaptin ogun olarak mi yaptin ara ogun olarak mi ?kız adaa hutrma diyince hurma ve yogurt diyeti geldi aklıma,
bende ögle çok yemişim
Oyle turkiye kar altinda kaldi .. burda hic bisey yok..Ohhh disarda yurumek daha guzel biz kardan buzdan asfalti goremiyoruz mecbur evde yapiyoruz sporu....
56.7 le başlamıştım 19aralıkta...mrrb kac kilo ile basladınız ve kac günde verdiniz
Insallah dusersin o kiloya56.7 le başlamıştım 19aralıkta...
54.0 çıktım 1 ocakta.13günde 2.700 vermiş oldum hedef bu cuma 53.5 nasipse :)
aa azmıs sizin kolaylıklar dilerim :)56.7 le başlamıştım 19aralıkta...
54.0 çıktım 1 ocakta.13günde 2.700 vermiş oldum hedef bu cuma 53.5 nasipse :)
Sinifci eve kuruyemisi depoladi; (sınıfçı , ebru artık hiç gelmiyorsunuz
Kuruyemis tane ile yenilince iyide avucla yiyince insani sisiriyor..ama vucud bazen istiyor ...Sinifci eve kuruyemisi depoladi; (
Sonrasini sorma
Ogunler iyi aralar kuruyemis bombardimani. Sistim
Kase olarak mi tane diyim o zamanKuruyemis tane ile yenilince iyide avucla yiyince insani sisiriyor..ama vucud bazen istiyor ...
Kiz o kadar kuruyemisi yersen kilo alirsin.. yeme şişman biri mi olmak istiyosun.. yoksa fit bir vucuda mi sahip olmak istiyorsun.. gerci bide reglisin olur olmaz seyler istiyor insanin regl doneminde kendimden biliyorumKase olarak mi tane diyim o zaman
Ayy utandim yaa
Ne zamn toparlncm ben.
Sabitleyim diye bi tuhaf oldum.
Regliyim ya evde oyle agzim bos durmuyo.
Kizlarr beni bi silkeleyin yaa
SagolasinKiz o kadar kuruyemisi yersen kilo alirsin.. yeme şişman biri mi olmak istiyosun.. yoksa fit bir vucuda mi sahip olmak istiyorsun.. gerci bide reglisin olur olmaz seyler istiyor insanin regl doneminde kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?