Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kase olarak mi tane diyim o zaman
Ayy utandim yaa
Ne zamn toparlncm ben.
Sabitleyim diye bi tuhaf oldum.
Regliyim ya evde oyle agzim bos durmuyo.
Kizlarr beni bi silkeleyin yaa
Canim regli donemi oluyor canin biseyler istediginde diyetisyen bana buyuk bit bardak ilik su ic demistiiiii...

slmlar... sabah girdim yazmak icin cikmam gerekti kizim sayesinde :)) daha kilo vermemeyi dusunuyorum ben.. sadece dikkat etmeye calisacagim kilo almamak icin... bugun birde bi alet aldim karin icin.. karin kaslarini calisitiriyor yaptim ve cok yorucu karnim ölcek galiba :)) her gün yarim saat yapmaya calisacagim insallah ise yarar ... türkcede ismi ney bilmiyorum ama cevirince.. karin kas egitci

Resmi var mi canim....

Senin adina sevindim tatlim.
Ins koruma doneminde rahat gecer.
Darisi bize

İyi geceler
Kahvaltı
200 ml süt ile sütlü kahve
1 adet eti form

Öğlen
İki kase sebze çorbası
1 tabak etli nohut
Salata

Akşam
Salata
,3 ceviz

17 ;30 da yedim ..

Sinifci , Sakin o kısır döngüye girme yedikce yersin sistikce sisersin
Bak topwrlayamadim ben hala , ,

Buraya sık gel , kendine kötülük etme

Ebru nerelerde biliyomusun

Bundan canim ins ise yarar :) mekik den beter agirtiyor karin bölgesini
Aynisi bende de var canim binbir hevesle aldim cok zorlandim yspamadim..bu aralar bende onu birilerine satayim diye dusunuyorum))

Günaydın kizim 6 da uyaniyor ayyyyy sinir oluyorum ..tamam aslinda erken kalkmak guzelde ama gun gecmiyoor )) en azindanbir 7,30 uyansa raziyim..

Sinifci , Sakin o kısır döngüye girme yedikce yersin sistikce sisersin
Bak topwrlayamadim ben hala , ,

Buraya sık gel , kendine kötülük etme

Ebru nerelerde biliyomusun
Gunaydinnnn
Yiyip yiyebilcegim regli bitene kadar.
Duzen tutturamadim bu ara
Ebru da yiyo galiba gelmiyor.

Adaa uykuya hasret birakiyo cocuklar.

Brnde regliyim, gecikmedi bu ay gününde oldu ama şuan çok agrim var ,eve gidip yatmak isterdim,

Regli bitince düzene girersin sınıfıci
Birde karbonhidrat yemekten iyidir kuruyemiş yemek ,

Gunaydin kizlar bugunki kahvaltim;
1 haslanmis yumurta
1 bardak süt
7 siyah zeytin
Herkese afiyet olsunn

Günaydın...bende hala yatakta debeleniyorum şimdi uyandım hayret çocuklarımda hala uyuyo bugün noldu bize böylr.benimde hala deli gibi uykum var.dün gece 1e kadar uyku tutmadıanca dalmışım.ama 8 bucuktan beri alar çalıyo ben kapatıyorum.offf.müge anlıda başlamıştır hiç kaçıtmazdım başlama saatini bugün çok kötü uyandım yaa oyy. :-(

Ayyy canim yuregin nasil kaldiriyor o programi hayatta izleyemiyorun o programlari kendime gelemiyorum ben mi cook etkileniyorym neee anlamadim..ben vur calsin oynasin seviyorum )))

Gerci evdeyim sadece aksam uzeri nihat hatipogluyu izliyorum dinliyorun onun disinda evde surekli muzik dinliyorum..arada haberleri dinliyorum oradada kotu haber oldunca dayanamiyorum...

keske benim kuzuda uyusa ben uykuya hasret...

Gunaydinnnn
Yiyip yiyebilcegim regli bitene kadar.
Duzen tutturamadim bu ara
Ebru da yiyo galiba gelmiyor.

Adaa uykuya hasret birakiyo cocuklar.

ayyy hic sorma okula gidecekleri zamanda kalkmazlar duzen boyle )))

canim , regliden dolayi boyle olmystur yilma devam diyete..bende regli olacam ama sanki gecikecek gibu sogan kurude yapmiyorum bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…