Canim regli donemi oluyor canin biseyler istediginde diyetisyen bana buyuk bit bardak ilik su ic demistiiiii...Kase olarak mi tane diyim o zaman
Ayy utandim yaa
Ne zamn toparlncm ben.
Sabitleyim diye bi tuhaf oldum.
Regliyim ya evde oyle agzim bos durmuyo.
Kizlarr beni bi silkeleyin yaa
Resmi var mi canim....slmlar... sabah girdim yazmak icin cikmam gerekti kizim sayesinde :)) daha kilo vermemeyi dusunuyorum ben.. sadece dikkat etmeye calisacagim kilo almamak icin... bugun birde bi alet aldim karin icin.. karin kaslarini calisitiriyor yaptim ve cok yorucu karnim ölcek galiba :)) her gün yarim saat yapmaya calisacagim insallah ise yarar ... türkcede ismi ney bilmiyorum ama cevirince.. karin kas egitci
Senin adina sevindim tatlim.slmlar... sabah girdim yazmak icin cikmam gerekti kizim sayesinde :)) daha kilo vermemeyi dusunuyorum ben.. sadece dikkat etmeye calisacagim kilo almamak icin... bugun birde bi alet aldim karin icin.. karin kaslarini calisitiriyor yaptim ve cok yorucu karnim ölcek galiba :)) her gün yarim saat yapmaya calisacagim insallah ise yarar ... türkcede ismi ney bilmiyorum ama cevirince.. karin kas egitci
Bundan canim ins ise yarar :) mekik den beter agirtiyor karin bölgesiniResmi var mi canim....
Ins bakalim nasil olcak bide su göbek gitse tamamdir :)Senin adina sevindim tatlim.
Ins koruma doneminde rahat gecer.
Darisi bize
Aynisi bende de var canim binbir hevesle aldim cok zorlandim yspamadim..bu aralar bende onu birilerine satayim diye dusunuyorumBundan canim ins ise yarar :) mekik den beter agirtiyor karin bölgesini
GunaydinnnnSinifci , Sakin o kısır döngüye girme yedikce yersin sistikce sisersin
Bak topwrlayamadim ben hala , ,
Buraya sık gel , kendine kötülük etme
Ebru nerelerde biliyomusun
Ayyy canim yuregin nasil kaldiriyor o programi hayatta izleyemiyorun o programlari kendime gelemiyorum ben mi cook etkileniyorym neee anlamadim..ben vur calsin oynasin seviyorumGünaydın...bende hala yatakta debeleniyorum şimdi uyandım hayret çocuklarımda hala uyuyo bugün noldu bize böylr.benimde hala deli gibi uykum var.dün gece 1e kadar uyku tutmadıanca dalmışım.ama 8 bucuktan beri alar çalıyo ben kapatıyorum.offf.müge anlıda başlamıştır hiç kaçıtmazdım başlama saatini bugün çok kötü uyandım yaa oyy. :-(
Gunaydinnnn
Yiyip yiyebilcegim regli bitene kadar.
Duzen tutturamadim bu ara
Ebru da yiyo galiba gelmiyor.
Adaa uykuya hasret birakiyo cocuklar.
Ben yapiyorumda á ins azimle devam ederim :)Aynisi bende de var canim binbir hevesle aldim cok zorlandim yspamadim..bu aralar bende onu birilerine satayim diye dusunuyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?