- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Başladığından beri takığım ben bu programa çoğu konu dikkatimi çekiyo.bazılarına elbette yürek dayanmıyo ama kimsenin kanıda yerde kalmıyo,en güzel yanıda yıllarca görmeyenler kavuşuyolarya işte o mutluluk pahapiçilemez.onlarla aynı duyguları yaşıyorum ağlıyorum gülüyorum bağınlılık bakmazsam kaçırdım diye üzülmüyo değilim.neyseki bugünde sadece ilk yarım saatini kaçırmışım olsun :)Ayyy canim yuregin nasil kaldiriyor o programi hayatta izleyemiyorun o programlari kendime gelemiyorum ben mi cook etkileniyorym neee anlamadim..ben vur calsin oynasin seviyorum)))
Gerci evdeyim sadece aksam uzeri nihat hatipogluyu izliyorum dinliyorun onun disinda evde surekli muzik dinliyorum..arada haberleri dinliyorum oradada kotu haber oldunca dayanamiyorum...
keske benim kuzuda uyusa ben uykuya hasret...
Dogru valla ben olmayinca bi bakiyorun herkes yazmis bende mi ugursuzluk hahahahaevet ada bende girip girip bakıyorum , bir ben hep ben
Dogru valla ben olmayinca bi bakiyorun herkes yazmis bende mi ugursuzluk hahahaha)))))
Amanda bensiz buranin tadi yokmusevet ada bende girip girip bakıyorum , bir ben hep ben
Hava bi kapali ben oruc sonrasi bayram modu ama ruh hali bi garipKız vallahi yok ya, çok girerdin sen eskiden şimdi yoksun, ebruda yokkk
Bende 1 kase yoğurt yedim sadece acta değilim günü kapattimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?