Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bakiyorum cikiyorum kimse olmuyor .. sonrada bu yok su yok oluyor :)))
ben gecen alisveris yaptim kendime cokta mutlu oldum dolabi düzenledim.. sanki yenilendim :))
birde karar verdikmi liste nasil olacak... karar verildiyse kacirdimmi ben orayi :))

Ayy bende habire elbise siparisi verdim netten
Geldi..ayyy bi elbiseyi Xl siparis verdim geldikiii duduk gibi resmen xs ama ustunde xl yaziyor anlamadim...gerci likrali kumasi artik geri gondermeyede usendik..ablama hediye edecem )) ablam 52 kilo ona guzel olur....

Buzdolabimi bi temizlesem.
Yarina bisey dusunsem.
Ne pisirsem acep??
Bu ne pisirecem derdi beni olduruyor...artik bi cozum bulduk bi arkafasimdan ogrendim haftalik liste yapiyorlar dolaba yapistiriyorlar ona gire malzeme aliyotlarmis ..bu hafta bende uyguladim super oldu...

bende kumasa göre ya xs yada s aldim gönlüm acildi :))

Bu ne pisirecem derdi beni olduruyor...artik bi cozum bulduk bi arkafasimdan ogrendim haftalik liste yapiyorlar dolaba yapistiriyorlar ona gire malzeme aliyotlarmis ..bu hafta bende uyguladim super oldu...
uygulama güzel isterim uygulamak ama esim sagolsun aniden istekleri oluyor :S

Eve gel ders yap ve geldim çok agrim var, sınıfı çok indirim vardı brnde makyaj malzemesi filan aldım kıyafette almak isterdim ama içime sinmedi.

Kızlar bugün patronun 19 mayıs için bilet istedi THY bilet alırken 27 nişana opsiyon verdi bende oo çok uzun dedim hatta ki bayanda , olur mu masum hanım 3.5 ay göz açıp kapayana kadar geçer bir Bakmışsın ki yaz gelmiş 1 msyis diyince ben honk oldum takvime baktım ve kendime 30 nişan için hedef koydum 10 kilo . Diger hedefletimde başarılı olamadım bunda olurum inşallah

insallah hedefine ulasirsin.. :)

59 .. ben hamileligimdede hamile kiyafetlerinde s giydim.. minyom tipliyim :))
Oo iyiymis senin . ben doguma tam 86 ile girdim.dogumdan sonra 82 oldum ..hic emziremedim sut olmadi..sonra 75 indim bi ara diyetle 71 oldum simdi yine 75 oldum..;((kizim 2,5 yasina geldi ben kilo veremedim halaaaa

Oo iyiymis senin . ben doguma tam 86 ile girdim.dogumdan sonra 82 oldum ..hic emziremedim sut olmadi..sonra 75 indim bi ara diyetle 71 oldum simdi yine 75 oldum..;((kizim 2,5 yasina geldi ben kilo veremedim halaaaa
bende 12 kilo aldim hamileligimde ama fazlasini verdim.. bide su hafif karin gitse benden mutlusu olmaz herhalde.. ins hepimiz istedigimiz gibi fit vucutlara sahip oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…