Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar 30 dkk pilates yaptim bittim resmen youtube'de ebru sallinin 2 haftada 2 beden incel onu uyguluyorum hos bende butun malzemeler yok sadece buyuk top var ama yinede yapiyorum.. guzel calistiriyor ...
Aksam yemegi ;
1 kase kadar yogurt
10 duduklu makarna

Merhaba herkese ,

Bugun spor yapamadim icimde rahat etmiyor.sadece 15 dakika plates lastigiyle bacak hareketi yaptim...

Bugun radyoda dinledigim bir arastirmanin sonuclarini sizlerle paylasmak istiyorum. Cok hosuma gitti.
Kisin insanlar usudukce, stresli durumlarda, eski kiyafetleri dar gelince atistirmaya meyilli oluyorlarmis
Topiklerin sessiz olusu bundan heralde
...

Olabilir sınıfci ebru yine yok

ins bizde öyle olmaz..

Karneye kaldi 2 hafta.
Haftaya not islemleri, donem sonu toplantisi, son islemler yofun bir tekrar...
Ins oruc azcik diyet kismetse bunlar var.
Rabbim saglik versin ins.
Ailem gelicek ins tatilde. Kar buz yollari kapatmazsa ins.
Sizin var mi tatilde susundugunuz bi sey.
Masum iznini yazin mi kullaniyon?

oh ne güzel dinlernirsin insallah ... ailenlede hasret giderirsin insallah :)

Canim , bisey soracam oruc iken daha mi kizli kilo verdin yoksa normal diyet yaparak daha mi hizli verdin..ben ramazanda iftarda deli syler yemistim 4 kilo vermistim..
bende yavaslamisti.. tek ögün yedigim icin normal

Ben ipin ucunu kacırdım 62.3 oldum akşamları yemeden duramıyorum herhalde uzun süreli diyet modu zor geldi ve ayrıca haba soğudukça ben yiyorum bir güneş açsa düzeleceğim ama bekliyorum. Arada yürüyüş yapmaya calısıyorum. Herkes kaç kilo verdi daha bakamadım incelme varmı hanımlar?
Valla utandım siteye girmeye dizide olumsuz etkilemeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…