- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Afiyet olsun. Allah kabul etsin cnm.Hayaletim ben sanirim Masumm a göre hic cvp alamiyorum kendisinden :)))
Az sonra iftarimi acicam
Firinda tavuk
Pilav
Yogurt yada salata yerim
Devaminda su cay
Bugun radyoda dinledigim bir arastirmanin sonuclarini sizlerle paylasmak istiyorum. Cok hosuma gitti.
Kisin insanlar usudukce, stresli durumlarda, eski kiyafetleri dar gelince atistirmaya meyilli oluyorlarmis
Topiklerin sessiz olusu bundan heralde
...
sagol.. bi aksilik olmazsa haftaya carsamba son orucum ins. :)Afiyet olsun. Allah kabul etsin cnm.
ins bizde öyle olmaz..Bugun radyoda dinledigim bir arastirmanin sonuclarini sizlerle paylasmak istiyorum. Cok hosuma gitti.
Kisin insanlar usudukce, stresli durumlarda, eski kiyafetleri dar gelince atistirmaya meyilli oluyorlarmis
Topiklerin sessiz olusu bundan heralde
...
Kiz ne cabuk bitiyo masallahsagol.. bi aksilik olmazsa haftaya carsamba son orucum ins. :)
oh ne güzel dinlernirsin insallah ... ailenlede hasret giderirsin insallah :)Karneye kaldi 2 hafta.
Haftaya not islemleri, donem sonu toplantisi, son islemler yofun bir tekrar...
Ins oruc azcik diyet kismetse bunlar var.
Rabbim saglik versin ins.
Ailem gelicek ins tatilde. Kar buz yollari kapatmazsa ins.
Sizin var mi tatilde susundugunuz bi sey.
Masum iznini yazin mi kullaniyon?
evet allahima sükürler olsun.. bidahaki ramazana borcsuz girmek cok güzel olacak :)Kiz ne cabuk bitiyo masallah
Ins rabbim kismet ederse sag salim.oh ne güzel dinlernirsin insallah ... ailenlede hasret giderirsin insallah :)
Canim , bisey soracam oruc iken daha mi kizli kilo verdin yoksa normal diyet yaparak daha mi hizli verdin..ben ramazanda iftarda deli syler yemistim 4 kilo vermistim..evet allahima sükürler olsun.. bidahaki ramazana borcsuz girmek cok güzel olacak :)
Ayy sukur geldinn ozledik yaaKızlaaaar ne yapıyorsunuz bakimmmm
bende yavaslamisti.. tek ögün yedigim icin normalCanim , bisey soracam oruc iken daha mi kizli kilo verdin yoksa normal diyet yaparak daha mi hizli verdin..ben ramazanda iftarda deli syler yemistim 4 kilo vermistim..
aynen devam sen ne yapiyorsun.. yemiyorsun dimi :))Kızlaaaar ne yapıyorsunuz bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?