semocum günaydın cumartesi akşamından beri yatıyorum hasta bir şekil de dün işede gidemedim
Günaydın fıstıklar..
Dün rekor kırdım kendimce.. :)
Dünkü mutsuzluğum geçti ama şu kan grubu meselesine fena kafam takıldı? 0 grubuyum..
Betül, fırsat bulunca sende bi bak noolur 0 grubu yiyeceklerine..
Tamam tamam sustum :26::26: Konuşunca insanın aklına düşüyo canı çekiyo valla10 kilo verince görüşelim tatlım
Nesilcim, lahana kardeşim, sen şimdi 3 günlük arada mısın?
günaydın şekerlerrr
veee 86.20 olmuşum.yani 1 kilo almışım.üzgünümmm
Geçmiş olsun Derin
Kızlar günaydın.dük akşam hiç giremedim oğlumu acile götürdük bronşit olmuş akşam 6dan 11e kadar hastanedeydik.okadar tempoya rağmen sadece 200 gr gitmiş bendenben uzun zamandır yapıyorum dmiştim bu diyeti 83 lerde başlamıştım.çok güzel verdim bu zamana kadar ama artık çok zor gidiyor.6 lı rakamları bi görsem ah ahhh. Geçmişe bakıyım bakalım neler kaynatmışsınız.bağımlılık yaptınız resmen bende
hepinize günaydın hanımlar ,harika bir gün geçirisiniz umarım
sabah sporumu yaptım,şimdi kahvaltı yapacağım çok acıkmışım.böyle aç bir şekilde uyanmak harika bir şey unutmuşum ne rahat ediyor insan
canııım sakın motivasyonunu kaybetme hemen gider o 1 kilo...günaydın şekerlerrr
işe başladım paylaşıma devammm
kızlar ben geçen hafta evde olduğumdan ve strestenn yedim içtim
veee 86.20 olmuşum.yani 1 kilo almışım.üzgünümmm
dünde akşam dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam inşşşşş
ben senin 66 ları göreceğine eminim canım yer elması yazmıştın geçenkerde araştırdım metobalizmayı hızlandırıyormuş bende aldım yemeye başladım hiç yememiştim daha önce tadıda güzelmişGünaydın nasıl gidiyorartık iyice alıştınız mı daha az yemeye?
Dün sabah 4 yer elması yedim
öğlen 4 adet kuşbaşı et attım ağzıma
ikindi gibi nevrim döndü biraz koca bir tas yoğurt yedim yarım avuç cevizle iyi geldi soğuk soğuk
akşam lor peyniri yedim yarım avuç ceviz daha.
Dün spora gitmedim canım istemedi.Bu sabah gittim biraz yürüyüş ve karın egzersizleri yaptım azıcıkda dumble ile çalıştım.Bu hafta çooooook uzun zamandır görmediğim bir kiloya düşmek hedefim...66 kilo
Bende ki havadisler bunlar .Kızlar ne güzel bilgiler paylaşmışsınız çok teşekkürler
teşekkürederim kızlar
tek içebildiğim çorba ve süt yutkunmak son derece zor çünkü sıvı alıyorum
herkesi tek tek okudum çokg üzel paylaşımlar olmul yeni yeni şeyler öğrendik ne güzel
ama sağlık olmayınca insanda ne tat ne tuz kalıyor
Semo nerde .. Onun haricinde kimse cevap vermiyo bana ..küstüm
daha zinde uyanıyorsun sanki ,üzerinde tarifsiz bir hafiflik oluyor benceGünaydın tatlımmm.. aynen.. aç yatıp aç kalkmak benimde hoşuma gidiyor.. ama yıldızlar uçuşuyo bazen..
çok geçmiş olsun , bence yılmayın hedefinize yaklaştıkca daha zor oluyor gerçekten de ama biraz daha sabredin ve 6 lı rakamları gördüğünüzde hissedeceğiniz mutluluğu düşününKızlar günaydın.dük akşam hiç giremedim oğlumu acile götürdük bronşit olmuş akşam 6dan 11e kadar hastanedeydik.okadar tempoya rağmen sadece 200 gr gitmiş bendenben uzun zamandır yapıyorum dmiştim bu diyeti 83 lerde başlamıştım.çok güzel verdim bu zamana kadar ama artık çok zor gidiyor.6 lı rakamları bi görsem ah ahhh. Geçmişe bakıyım bakalım neler kaynatmışsınız.bağımlılık yaptınız resmen bende
geçmiş olsunsabah kahvaltımı ancak ve zorla yapıyorum
az lor peyniriyle zeytınlı tavada 2 yumurta yaptım ve yarım dilim tahıllı ekmek ve çay
kuvvetle muhtemel gün içinde de ıhlamura dayanıcam bol limonlu
günaydın :)) ben de öyle hafif uyanınca mutlu oluyorum hem daha iştahlı daha keyifli kahvaltı yapıyorsun , sen de güzel bir kahvaltı yapmışsın ,afiyet olsungünaydın kızlar bende bugün yediklerimi yazmaya başlıyorum. Sabah ilk 1 bardak su içtim. Uyandığımda çok acıkmıştım çok mutlu oluyorum aç uyanınca. Sonra 2 dilim ekmek peynir ve 4 zeytin yedim şekersiz çay içtim. Şimdi hala su içiyorum.
Günaaaaaaaaaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaardaha kahvaltı yapmadım tartılacamm birazdan siz napıyonzzzz
daha zinde uyanıyorsun sanki ,üzerinde tarifsiz bir hafiflik oluyor bence
çok geçmiş olsun , bence yılmayın hedefinize yaklaştıkca daha zor oluyor gerçekten de ama biraz daha sabredin ve 6 lı rakamları gördüğünüzde hissedeceğiniz mutluluğu düşünün
geçmiş olsun
günaydın :)) ben de öyle hafif uyanınca mutlu oluyorum hem daha iştahlı daha keyifli kahvaltı yapıyorsun , sen de güzel bir kahvaltı yapmışsın ,afiyet olsun
Kızlar günaydın.dük akşam hiç giremedim oğlumu acile götürdük bronşit olmuş
bu diyeti 83 lerde başlamıştım.çok güzel verdim bu zamana kadar ama artık çok zor gidiyor.6 lı rakamları bi görsem ah ahhh.
anteplimmm aşk olsun yaaaabazen banada kimse cevap vermiyo olsun napalım.gözden kaçabiliyor bazen canım benim..
evet evet,bazen aynı kiloda takılıp kalmak insanı yıldırabiliyor ama sonra birden farkediyor zaten ,önemli olan sebat diyorumkızlar aclıktan mutluluk duyan tek grup bizizdir herhalde baksanıza kızlar kilolar verildikçe zamanla azalıyor her hafta 1,5 2 kilo veremıyorsunuz
hatta ben 2 hafta sadece 200 gr verebildim ama şim iyiyim kilo vermeye yine devam ediyorum cumartesi kilomun 3 gr altındayım
bazen bir yerde takılıp kalıyorsunuz sakıl pes etmeyin ben etmedim ve yola devam diyorum
Zeyas, gecmis olsun canim. Canim 83 ten 73 e inmek koca bir BASARIBundan sonrasinda iki üc günlük sok diyetler yapmak lazim. SImdi ne kadar zamandir durakladin bilmiyorum, ama dilersen mevsimlerdenroma diye bir site var. Orda da bir bayan esliginde 10larca bayan zayifliyor. Orada zayiflamasi duraksiyanlara farkli tüyolar veriyor bu bayan. Dilersen orayi bir incele derim. AMA SAKIN OLA BIZI BIRAKI ORAYA GITME Sensiz olmaz bu grup
Antepli, küsmeeeeeeeee... Sen aklimdasin hep, az ok kilomuz birbirine yakin ya, o yuzden siki takipteyim seni
Canııımm, olurmu öyle şey hiç... Kaçamak bakiyom işten güçten..
Bu gün nasılsın, geçtimi depresyonun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?