Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semocum günaydın cumartesi akşamından beri yatıyorum hasta bir şekil de dün işede gidemedim

Gecmis olsun! Evet bol hafif sivi seyler tüketmende fayda var. Biim bildigimizin aksine, hastalik hafif seyler, az yiyerek daha iyi atlatilir diye duymustum. (Karatay veya Aidin Salihten :)

Tamam, ben de merak ettim gercekten, inceliyecegim. Ama yine de sen bunu cok kafaya takma derim. Insan olarak hepimizin mayasi ayni, metobolizmasi da asagi yukari aynidir diye düsünüyorum

Tamam tamam sustum :26::26: Konuşunca insanın aklına düşüyo canı çekiyo valla 10 kilo verince görüşelim tatlım

Evet poyraz, canimizin cekebilecegi seyleri dillendirmeyelim.. Aklima koyma böyle seyleri :18: Ben 75 olmadan artik kacamak yapmak istemiyorum. Yani bir porsiyon halindeki kacamaklardan bahsediyorum Yoksa ucundan kacirabilirim galiba, ne bileyim bunun icin söz veremiyorum Cok cirkinnn

Nesilcim, lahana kardeşim, sen şimdi 3 günlük arada mısın?

Lahanin suyunu iciyorum, ama corbasini süresiz üc gün icebilecegimi sanmiyorum, kocaman MASALLAH ikinize

günaydın şekerlerrr
veee 86.20 olmuşum.yani 1 kilo almışım.üzgünümmm

Güleysa, seninle asagi yukari ayni kilodayiz. Bu demek oluyor ki seninle uzun vadeli bir yaris icindeyizzzzzz Boy kac senin?

Geçmiş olsun Derin

teşekkürederin valentin bende sana katılıyorum çok kişi olunca dağılıyoruz gibi galiyor banada kimseyide kırmak istemem ama

bu sefer motivasyon çok dağılıyor kime ne cavp verice zbilemeden cevap vermeden cıktığımı biliyorum o derece yani bu benim görüşürüm tabi

Kızlar günaydın.dük akşam hiç giremedim oğlumu acile götürdük bronşit olmuş akşam 6dan 11e kadar hastanedeydik.okadar tempoya rağmen sadece 200 gr gitmiş benden ben uzun zamandır yapıyorum dmiştim bu diyeti 83 lerde başlamıştım.çok güzel verdim bu zamana kadar ama artık çok zor gidiyor.6 lı rakamları bi görsem ah ahhh. Geçmişe bakıyım bakalım neler kaynatmışsınız.bağımlılık yaptınız resmen bende

zeyas çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Günaydın tatlımmm.. aynen.. aç yatıp aç kalkmak benimde hoşuma gidiyor.. ama yıldızlar uçuşuyo bazen..

sabah kahvaltımı ancak ve zorla yapıyorum

az lor peyniriyle zeytınlı tavada 2 yumurta yaptım ve yarım dilim tahıllı ekmek ve çay

kuvvetle muhtemel gün içinde de ıhlamura dayanıcam bol limonlu

günaydın kızlar bende bugün yediklerimi yazmaya başlıyorum. Sabah ilk 1 bardak su içtim. Uyandığımda çok acıkmıştım çok mutlu oluyorum aç uyanınca. Sonra 2 dilim ekmek peynir ve 4 zeytin yedim şekersiz çay içtim. Şimdi hala su içiyorum.

canııım sakın motivasyonunu kaybetme hemen gider o 1 kilo...
ben senin 66 ları göreceğine eminim canım yer elması yazmıştın geçenkerde araştırdım metobalizmayı hızlandırıyormuş bende aldım yemeye başladım hiç yememiştim daha önce tadıda güzelmiş

çok geçmiş olsun derin ortada bir salgın var yine bizim evde şuanda bende dahil herkes hasta :2::2:

Günaydın tatlımmm.. aynen.. aç yatıp aç kalkmak benimde hoşuma gidiyor.. ama yıldızlar uçuşuyo bazen..
daha zinde uyanıyorsun sanki ,üzerinde tarifsiz bir hafiflik oluyor bence
çok geçmiş olsun , bence yılmayın hedefinize yaklaştıkca daha zor oluyor gerçekten de ama biraz daha sabredin ve 6 lı rakamları gördüğünüzde hissedeceğiniz mutluluğu düşünün

sabah kahvaltımı ancak ve zorla yapıyorum

az lor peyniriyle zeytınlı tavada 2 yumurta yaptım ve yarım dilim tahıllı ekmek ve çay

kuvvetle muhtemel gün içinde de ıhlamura dayanıcam bol limonlu
geçmiş olsun

günaydın :)) ben de öyle hafif uyanınca mutlu oluyorum hem daha iştahlı daha keyifli kahvaltı yapıyorsun , sen de güzel bir kahvaltı yapmışsın ,afiyet olsun

kızlar aclıktan mutluluk duyan tek grup bizizdir herhalde baksanıza kızlar kilolar verildikçe zamanla azalıyor her hafta 1,5 2 kilo veremıyorsunuz

hatta ben 2 hafta sadece 200 gr verebildim ama şim iyiyim kilo vermeye yine devam ediyorum cumartesi kilomun 300 gr altındayım
bazen bir yerde takılıp kalıyorsunuz sakıl pes etmeyin ben etmedim ve yola devam diyorum

Son düzenleme:

Zeyas, gecmis olsun canim. Canim 83 ten 73 e inmek koca bir BASARI Bundan sonrasinda iki üc günlük sok diyetler yapmak lazim. SImdi ne kadar zamandir durakladin bilmiyorum, ama dilersen mevsimlerdenroma diye bir site var. Orda da bir bayan esliginde 10larca bayan zayifliyor. Orada zayiflamasi duraksiyanlara farkli tüyolar veriyor bu bayan. Dilersen orayi bir incele derim. AMA SAKIN OLA BIZI BIRAKI ORAYA GITME Sensiz olmaz bu grup

Semo nerde .. Onun haricinde kimse cevap vermiyo bana .. küstüm

Antepli, küsmeeeeeeeee... Sen aklimdasin hep, az ok kilomuz birbirine yakin ya, o yuzden siki takipteyim seni

evet evet,bazen aynı kiloda takılıp kalmak insanı yıldırabiliyor ama sonra birden farkediyor zaten ,önemli olan sebat diyorum ve insanı her ay vücut ağırlığının en fazla yüzde 10 u kadar kilo vermesi sağlıklı olanmış ,bu durumda kilo azaldıkça verme hızı da düşüyor :)) ama biz pes etmiyoruz

Vaaaaaaaaaaaaaaaay kanki sen kacsın?

Eveet bugunki kahvaltım şöyleydi :

2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim domates
Yanınada olmazsa olmazım yeşil çayımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…