Menuyu ne sen sor ne ben soyleyim. Sanki yarin tarti gunu degil
Atin beni topiktenn...
Meraba kızlar bayağı bi oldu girmeyeli depresyona girmiştim neyseki kolay atlattım kendimi toparlayıp bi diyetisyene gittim dün , çok Ümit verdi kan gurubuma Burcu'ma göre diyet listesi ayarladı bir ayda rahat beş kilo verirsin dedi inşallah veririm ben hem Burcu'ma göre hemde kan gurubuma göre vegan olması gereken biriymişim şimdiye kadar hata yapmışım meğer atkins yaptım protein karbonhidrat yaptım protein dükan yaptım oda protein delirecem kendime işkence yapmışım meğerse neyseki fazla yaşım ilerlemeden doğru diyeti bulmuşumdur inşallah dua edin kızlar vereyim artık şu kiloları bu arada Burcu'm yengeç kan gurubum AB inşallah gelişmeleri sizinle burda paylaşırım
kız aynı ben bende yengeç ve ab+ kan grubum çok merake ttim anlatsana bi nsıl beslnemliyizzzz
Kizin vallasakin aman dikkat et kizarizzz :))
Borcum cok mecburen pazar gunu basliycm. H.sonu arkadaslarla buluscz.amaaaa nedennn , neyse biran önce oruca başla istersen
örtmenim toparlarsınn
Ayyy ne güzel kız beraber yaparız destek oluruz birbirimize bugünkü sabah kahvaltım iki ince tam tahıllı ekmek yanında istediğin kadar yeşillik bi orta boy domates ekmeğine katık olarak az bi istediğin türden peynir yağ mayonez falan yok bizler vegan kişilermişiz bol haşlama ve buğulama tarzı sebze ve salatayla beslenmemiz gerekiyormuş protein olarak süt ve tavuk, hindi ve çok ihtiyaç ise yumurta dan almamız gerekiyomuş diyetisyen böyle dedi sen hiç böyle diyet yaptınmı ben hep protein ağırlıklı yapmıştım inşallah bu sefer olur
buralari hep yengecler sarmis :)))
Kizin valla
Borcum cok mecburen pazar gunu basliycm. H.sonu arkadaslarla buluscz.
15tatile kadar tam gaz devam ins.
Belki daha motive olurum ve kilo veririm guzel guzel
Desteginiz icin tesekkur ederimm
ben süslü degilimdir öyle dogalimaaasende mi yengeçsin bende yengecim
çok özelligini taşıyorum ,çok süslüdürümm
lazer derken ne tür bir lazer??kızlar aranızda lazer yaptıran var mı ? ben yarın başlıyorum
çenem düştü gören var mı
ben süslü degilimdir öyle dogalimama cok duygusalim cogu özelliklerini tasirim :)
lazer derken ne tür bir lazer??
beni anlatiyorsun sen :))) birde kendimden önce hep karsi tarafi dusunurum ben :)))aynenn , hiç küs kalamamm üzüncee birini üzülürüm
lkendime bakmayı severim , evime çok düşünüm eviçok severim
avm yerine elime kahve türk filmi izlemeyi tercih ederim...
çabuk aglarım , merhametimçoktur hemen affderim
yarışmacıl arkadaşlara başarılar dileirm
iyimis ya bende bi ara dusunmustum ama sonra vazgectim.. bazi yapanlar iyi diyor bazilari ayni oluyor tekrardan diyor.. sen deneyimle bize söyle ona göre bakariz :))tüyler için cnm
beni anlatiyorsun sen :))) birde kendimden önce hep karsi tarafi dusunurum ben :)))
insallah güzel sonuc alirsin.. bizlede paylasirsin sonucunuaynenn yaaa bende öleyim
yengeç işteee
cnm lzzer aleti iyiyse iyi sonuç veriyor degil isee
tekrarda çıkıyor tüyler
Yarin aksama caya gelecekler bugunden temizlik yaptim bitti sabah soyle hafif toz alirim yine pastaya yapmaya baslarim cok bisey yapmiyoruz anlasmamiz var bayanlarlakolay gelsin benimde yarina misafirim var.. menüde kararsizim sen ne yapacbisey fikirini alabilirim :)
anladim..Yarin aksama caya gelecekler bugunden temizlik yaptim bitti sabah soyle hafif toz alirim yine pastaya yapmaya baslarim cok bisey yapmiyoruz anlasmamiz var bayanlarla))
Firinda peynirli borek
kibris tatlisi yapacam (serbetli uzeri kremsantili guzel oluyor )
birde donat diye bi tatli var onu ben bilmiyorum esim yapiyor o yapacak))
Makarna salatasi
aslinda iki cesitte tutuyoruz oyle anlasmistik ama ben kurali bozacam yarin hahaha icimden geldi benimde yiyesim var sanirim...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?