Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kız aynı ben bende yengeç ve ab+ kan grubum çok merake ttim anlatsana bi nsıl beslnemliyizzzz

kız aynı ben bende yengeç ve ab+ kan grubum çok merake ttim anlatsana bi nsıl beslnemliyizzzz
Ayyy ne güzel kız beraber yaparız destek oluruz birbirimize bugünkü sabah kahvaltım iki ince tam tahıllı ekmek yanında istediğin kadar yeşillik bi orta boy domates ekmeğine katık olarak az bi istediğin türden peynir yağ mayonez falan yok bizler vegan kişilermişiz bol haşlama ve buğulama tarzı sebze ve salatayla beslenmemiz gerekiyormuş protein olarak süt ve tavuk, hindi ve çok ihtiyaç ise yumurta dan almamız gerekiyomuş diyetisyen böyle dedi sen hiç böyle diyet yaptınmı ben hep protein ağırlıklı yapmıştım inşallah bu sefer olur

sakin aman dikkat et kizarizzz :))
Kizin valla
amaaaa nedennn , neyse biran önce oruca başla istersen
örtmenim toparlarsınn
Borcum cok mecburen pazar gunu basliycm. H.sonu arkadaslarla buluscz.
15tatile kadar tam gaz devam ins.
Belki daha motive olurum ve kilo veririm guzel guzel
Desteginiz icin tesekkur ederimm

Ara öğün olarak bitane elma ve yarım muz tabiki bol bol su ve bitkisel çay içmemi önerdi tuzu ve şekeri tamamen hayatımdan çıkarmamam gerekiyormuş vucudun onlarada ihtiyacı var azı karar fazlası zarar dedi

buralari hep yengecler sarmis :)))

ozaman kan grubuna göre vermiş
ben tavuk salata diyeti filan yaptıgımda iyi kilo veriyrdum eskiden evet protein diyetleirndne sonuç alıyorum

birde şeker ve ekmegi kestigimde iyi oluyor

Kizin valla

Borcum cok mecburen pazar gunu basliycm. H.sonu arkadaslarla buluscz.
15tatile kadar tam gaz devam ins.
Belki daha motive olurum ve kilo veririm guzel guzel
Desteginiz icin tesekkur ederimm

yaa varya benim bi kaçak yapayımçorap sökügü gibi geliyor arkası vallhi korkuyorumm
ama yarın kahvaltımda etimek yemmeyi istiyorum yumurtayı hafta sonu bari yemeyim anacımmm

ben süslü degilimdir öyle dogalim ama cok duygusalim cogu özelliklerini tasirim :)

aynenn , hiç küs kalamamm üzüncee birini üzülürüm
lkendime bakmayı severim , evime çok düşünüm eviçok severim
avm yerine elime kahve türk filmi izlemeyi tercih ederim...

çabuk aglarım , merhametimçoktur hemen affderim
yarışmacıl arkadaşlara başarılar dileirm

beni anlatiyorsun sen :))) birde kendimden önce hep karsi tarafi dusunurum ben :)))

tüyler için cnm
iyimis ya bende bi ara dusunmustum ama sonra vazgectim.. bazi yapanlar iyi diyor bazilari ayni oluyor tekrardan diyor.. sen deneyimle bize söyle ona göre bakariz :))

aynenn yaaa bende öleyim
yengeç işteee

cnm lzzer aleti iyiyse iyi sonuç veriyor degil isee
tekrarda çıkıyor tüyler
insallah güzel sonuc alirsin.. bizlede paylasirsin sonucunu

kolay gelsin benimde yarina misafirim var.. menüde kararsizim sen ne yapacbisey fikirini alabilirim :)
Yarin aksama caya gelecekler bugunden temizlik yaptim bitti sabah soyle hafif toz alirim yine pastaya yapmaya baslarim cok bisey yapmiyoruz anlasmamiz var bayanlarla))

Firinda peynirli borek
kibris tatlisi yapacam (serbetli uzeri kremsantili guzel oluyor )
birde donat diye bi tatli var onu ben bilmiyorum esim yapiyor o yapacak ))
Makarna salatasi

aslinda iki cesitte tutuyoruz oyle anlasmistik ama ben kurali bozacam yarin hahaha icimden geldi benimde yiyesim var sanirim...)

anladim..
bende bugunden pasta yapcam..
kiymali acma dusunuyorum
yogurtlu havuc hmmmm cok seviyorum..
bide firinda brokoli gratin yaparim ya patates ya makarnali

yanina bisey eklesemmi kisir gibi ? misafir gelince sasirio insan ne yapacagini :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…