Menuyu ne sen sor ne ben soyleyim. Sanki yarin tarti gunu degilayyyy makarna yedimmmmmmmm
5-6 yemek kaşıgıı
Fazla olmus sanki bende dun aksam yedim ama 10 adet duduklu makarna sadece bu kadar dikkat derimm..ayyyy makarna yedimmmmmmmm
5-6 yemek kaşıgıı
Kiz sen ne yapiyosun sen vazgecmissin kilo vermekten neden boyle oldu topla kendini bir an once . Vucuduna yaglar birikecek hepsi löp löp vicik vicik ve sen istedigin hic bi kiyafetin icine giremiyeceksin.. kendine isgence ediyosun.. bir an once toparlan.. kendine gel yarin tarti gunu hadiii. Hadii toparlan..Menuyu ne sen sor ne ben soyleyim. Sanki yarin tarti gunu degil
Atin beni topiktenn...
mideniz yanmiyormu?? masallah diyelim ozaman devam faydasini ins görürsünaa beyenmedinizmi bn yiyorum hatta pul biberi 1,5 çay kaşığı koyuyorum.. hem tokluk hissi veriyo yatana kadar acıkıyorum 5 te yediğim için.
denicem sodali ayrani :)Dream sodalı ayranı tavsiye ederim
Guzeldi tadı ,
Kızlar bi 65 görsem süper olcak ya
herseyin basi spor demekki ne yaparsak yapalim spor sart onsuz bisiy olmuyorEvt ama sporlada destekledim.. suanda ayni devam .. spor yapiyorum
az kaldi yarin sabaha :)Bilmiyorum ki icim kipir kipir bi heycan varbenki 2 gune bir tartilan biriyim kendimi 1 hafta zor tuttum ..
makarnayi abartmassan bence gayet güzeloooo ebru hanımlarrr sabah sabah teşrif etmişlerrr:)
bugünki yemek menüsine bak hizaya gel
mercimek çorba, kıymalı makarna ayran
keşke salata olsaydıı
Pazar gunu basliycm Insjtaime020626 post: 44523905 .!.:Kiz sen ne yapiyosun sen vazgecmissin kilo vermekten neden boyle oldu topla kendini bir an once . Vucuduna yaglar birikecek hepsi löp löp vicik vicik ve sen istedigin hic bi kiyafetin icine giremiyeceksin.. kendine isgence ediyosun.. bir an once toparlan.. kendine gel yarin tarti gunu hadiii. Hadii toparlan..
kolay gelsin benimde yarina misafirim var.. menüde kararsizim sen ne yapacaksin fikirini alabilirim :)Merhaba kizlar ,
yarin aksama misafirim var evi silip supuruyorum kosturuyorum buraya ugrayamam pek aksama gelirim...
sabah
klasik kahvalti
ogle
iki adet tavuk baget hasladim inu yiyecem yaninda yogurt..
aksam
esim ve kizim icin kuru fasulye yaptim ama ben ne yerim bilmiyorum kuru fasulye pek sevmem...karalahana salatasi yaparim bolca ondan yerim belki bir dilim yagsiz tost yaparim...
bende yengec bendemi ona göre yapmam lazim :S ama kan grubum 0 rh negatifMeraba kızlar bayağı bi oldu girmeyeli depresyona girmiştim neyseki kolay atlattım kendimi toparlayıp bi diyetisyene gittim dün , çok Ümit verdi kan gurubuma Burcu'ma göre diyet listesi ayarladı bir ayda rahat beş kilo verirsin dedi inşallah veririm ben hem Burcu'ma göre hemde kan gurubuma göre vegan olması gereken biriymişim şimdiye kadar hata yapmışım meğer atkins yaptım protein karbonhidrat yaptım protein dükan yaptım oda protein delirecem kendime işkence yapmışım meğerse neyseki fazla yaşım ilerlemeden doğru diyeti bulmuşumdur inşallah dua edin kızlar vereyim artık şu kiloları bu arada Burcu'm yengeç kan gurubum AB inşallah gelişmeleri sizinle burda paylaşırım
sakin aman dikkat et kizarizzz :))Menuyu ne sen sor ne ben soyleyim. Sanki yarin tarti gunu degil
Atin beni topiktenn...
denicem sodali ayrani :)
herseyin basi spor demekki ne yaparsak yapalim spor sart onsuz bisiy olmuyor
ya 5-6 ymk kaşıgı kadar yeidm ama beni mahvetti bir daha yememmmakarnayi abartmassan bence gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?