önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.istedikten sonra verirsin canim.. yeterki istekli ve azimli ol :)
Oluyor canim oluyor ben daha once yaptim metabolizmayi hizlandiriyor 1 ci hafta fazla fark etmiyosun ama 2 ci hafta baya alasiliyo . Suan yine yapiyorum. 4 cu gunum bugun. Bakalim hayirlisi..önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.
bilmiyorum denemeye kalktim yiyememistim direk cöpe gitmisti yandim ciktim :)önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.
bel cevresinde incelme fark ettinizmi.. yada ediyormuydunuz ilk yaptiginizdaOluyor canim oluyor ben daha once yaptim metabolizmayi hizlandiriyor 1 ci hafta fazla fark etmiyosun ama 2 ci hafta baya alasiliyo . Suan yine yapiyorum. 4 cu gunum bugun. Bakalim hayirlisi..
süpriz olsun bence cumartesi tartilin :)Kizlar acaba yarin mi tartilsam cok merak ediyorumm ya
sakın tartılma sabırlı ol yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz tartılacaz.Kizlar acaba yarin mi tartilsam cok merak ediyorumm ya
bilmiyorum denemeye kalktim yiyememistim direk cöpe gitmisti yandim ciktim :)
Evt ama sporlada destekledim.. suanda ayni devam .. spor yapiyorumbel cevresinde incelme fark ettinizmi.. yada ediyormuydunuz ilk yaptiginizda
Bilmiyorum ki icim kipir kipir bi heycan varsüpriz olsun bence cumartesi tartilin :)
kaç oldun ?Dream sodalı ayranı tavsiye ederim
Guzeldi tadı ,
Kızlar bi 65 görsem süper olcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?