merhaba kızlargerçekten iradnize hayranım ya benide azcık gazlasanız da bende mi başlasam
Boyle yanlisa can kurban denir heraldeSlm arkadaslar
Bütün yorumlari okuyamadim acele yaziyorum misfirlerim gelcek
Hedefim kilomu korumakti neyi yanlis yaptim bilmiyorum okadarda yedim.
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.5
Giden -700
Cok guzel bence boyke devam et canim..Slm arkadaslar
Bütün yorumlari okuyamadim acele yaziyorum misfirlerim gelcek
Hedefim kilomu korumakti neyi yanlis yaptim bilmiyorum okadarda yedim.
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.5
Giden -700
Suan kac kilosunBoyle yanlisa can kurban denir heralde
Ben de yeni geldim eve. Epeydir gormedigim arkadaslar vardi. Nasil zayiflamissin dediler
Cook mutlu oldum. Biraktim ve almaya basladim dedim. Birakna cok hos boyle devam diyolar. Yarindan itibaren ins.
Bu hafta kilomu demiycm
Baslangic 72Suan kac kilosun
Guzel kilo vermissin bende 3 kilo versem sana ulasacagim.. insallah hafta 2 kilo gitse cok guzel olur haftaya hedefim 64 insallah 2kilo gitsin istiyorum..Baslangic 72
Gecen hafta 63 tum
Bu hafta yok
Buyu bozulmasin. Haha
Ekimden beri dikkat ediyorum. 2 haftadir cozuttum.
Ilk hafta 2, 3 kilo veriliyor. Sonra gr gr gidiyor.Guzel kilo vermissin bende 3 kilo versem sana ulasacagim.. insallah hafta 2 kilo gitse cok guzel olur haftaya hedefim 64 insallah 2kilo gitsin istiyorum..
1 haftada 2 kiloDreamm kız ne güzel yanlismis maşallah..
Sinifci kilonu merak ettim olsan olsan 1 kilo fazlasindir .
Offf geliyor yaa hemen ama gider bir haftada sen iradelisin benimde baksana1 haftada 2 kilo
Yaa pess
Bu kadar aradan sonra gider InsOfff geliyor yaa hemen ama gider bir haftada sen iradelisin benimde baksana
Ne kadar artidaydim gitmedi bile hepsi
Bu kadar aradan sonra gider Ins
Pesini birakmamak lazim...
Saol canim ben temmuz ayinda yine diyete girmistim kendim biseyler uyguladim 1.5 ayda 11 kilo verdim yine ayni devam ediyorum ayni kiloyu vermesemde 6 7 kilo versem iyi olurIlk hafta 2, 3 kilo veriliyor. Sonra gr gr gidiyor.
Kilonun oturmasi da onemli. Sabir yani. Acele etme ama motivasyonun guzel
Vaavv nasil verdin?Saol canim ben temmuz ayinda yine diyete girmistim kendim biseyler uyguladim 1.5 ayda 11 kilo verdim yine ayni devam ediyorum ayni kiloyu vermesemde 6 7 kilo versem iyi olur
Canim yalan yok yediklerimi cok az yiyordum bol bol su iciyordum bol bol spor yapiyordum .. ekmegi sekeri tuzu yagi kestim.. suanda oyle yapiyorum.. insallah guzel sonuc alirim.. en onemlisi spor bebce .. ben hergun bacak kol hareketleri gobek eritme hareketleri yapiyorum sonuclarini 1 ay sonra gorecem.. fit bir gorunume sahip olmak istiyorum yaza kadar .. insallah hepimiz istedigimiz kiloya inerizVaavv nasil verdin?
Ne yedin ne ictin?
InsCanim yalan yok yediklerimi cok az yiyordum bol bol su iciyordum bol bol spor yapiyordum .. ekmegi sekeri tuzu yagi kestim.. suanda oyle yapiyorum.. insallah guzel sonuc alirim.. en onemlisi spor bebce .. ben hergun bacak kol hareketleri gobek eritme hareketleri yapiyorum sonuclarini 1 ay sonra gorecem.. fit bir gorunume sahip olmak istiyorum yaza kadar .. insallah hepimiz istedigimiz kiloya inerizaz olsun guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?