Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm arkadaslar
Bütün yorumlari okuyamadim acele yaziyorum misfirlerim gelcek
Hedefim kilomu korumakti neyi yanlis yaptim bilmiyorum okadarda yedim.
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.5
Giden -700

Slm arkadaslar
Bütün yorumlari okuyamadim acele yaziyorum misfirlerim gelcek
Hedefim kilomu korumakti neyi yanlis yaptim bilmiyorum okadarda yedim.
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.5
Giden -700
Boyle yanlisa can kurban denir heralde
Ben de yeni geldim eve. Epeydir gormedigim arkadaslar vardi. Nasil zayiflamissin dediler
Cook mutlu oldum. Biraktim ve almaya basladim dedim. Birakna cok hos boyle devam diyolar. Yarindan itibaren ins.
Bu hafta kilomu demiycm

Suan kac kilosun

Butun gun gelemedim hazirliklar yaptim..misafirim gelecek birazdan yarin ugrarim)

Dreamm kız ne güzel yanlismis maşallah..

Sinifci kilonu merak ettim olsan olsan 1 kilo fazlasindir .

Kahvaltı
4 tane kepekli etmek
Peynir çeşitleri
8 zeytin
4 dlm sucuk

Öğlen
150 gr tavuk döner
Ayran

Ara
2 kare bitter 10 gr

Baslangic 72
Gecen hafta 63 tum
Bu hafta yok
Buyu bozulmasin. Haha
Ekimden beri dikkat ediyorum. 2 haftadir cozuttum.
Guzel kilo vermissin bende 3 kilo versem sana ulasacagim.. insallah hafta 2 kilo gitse cok guzel olur haftaya hedefim 64 insallah 2kilo gitsin istiyorum..

Ilk hafta 2, 3 kilo veriliyor. Sonra gr gr gidiyor.
Kilonun oturmasi da onemli. Sabir yani. Acele etme ama motivasyonun guzel
Saol canim ben temmuz ayinda yine diyete girmistim kendim biseyler uyguladim 1.5 ayda 11 kilo verdim yine ayni devam ediyorum ayni kiloyu vermesemde 6 7 kilo versem iyi olur

Vaavv nasil verdin?
Ne yedin ne ictin?
Canim yalan yok yediklerimi cok az yiyordum bol bol su iciyordum bol bol spor yapiyordum .. ekmegi sekeri tuzu yagi kestim.. suanda oyle yapiyorum.. insallah guzel sonuc alirim.. en onemlisi spor bebce .. ben hergun bacak kol hareketleri gobek eritme hareketleri yapiyorum sonuclarini 1 ay sonra gorecem.. fit bir gorunume sahip olmak istiyorum yaza kadar .. insallah hepimiz istedigimiz kiloya ineriz az olsun guzel olsun

Ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…