Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aksam yemegi;
1 kase yogurt
3 yemek kasigi bulgur pilavi
2 yemek kasigi sebzeli patates yemegi

Ara ogun
Sari erik cay
15 tane yer fistigi

Menumm
Kahvaltı
2 etimek, peynir çeşitleri,sebze
10 zeytin ,

Ara
2 kare bitter

Akşam
1 kase tarhana çorba
İki parça et
1 bardak zero

Şimdi beslenme için borek yapıp birde yarına yemek yapicam

Lesile videoları mi buldum PC Ye yuklefim
Gece 12 de olsa mutlaka yapicam ölçülerimide alip yazayım
İki haftada fark etcek eminim

Geçen hafta 72.5
Bu hafta ; 71.00
Giden : 1.500

İyi bir sonuç değil iki ileri beş geri
Ben 67-68 leri girmeden kilo verdim
Diyemiycem zaten sislikti regli ve dikkate ragmen hala kilom kalmış
gayet güzel bence .. tebrikler böyle devam gider insallah

bugunde yogundum giremedim..
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum böyle devam eder insallah

Lesile videoları mi buldum PC Ye yuklefim
Gece 12 de olsa mutlaka yapicam ölçülerimide alip yazayım
İki haftada fark etcek eminim
Hadi bakalim hayirlisi ben 1 haftadir yapiyorum 2 cm inceldi gobek bolgem sadece gobegimi olctmustum diger taraflari olcmedim.. ise yaradigindan eminim 1 ay boyunca her gun yaapacagim insallah .. sende bana katilirsin..

Hadi bakalim hayirlisi ben 1 haftadir yapiyorum 2 cm inceldi gobek bolgem sadece gobegimi olctmustum diger taraflari olcmedim.. ise yaradigindan eminim 1 ay boyunca her gun yaapacagim insallah .. sende bana katilirsin..

Ben 3-4 yil önce çok iyi kilo vermiş hemde incelmistim lesile ile en iyi sonuç veren 3 mil , şimdi yaptım bende 3 mil lesile 20 mekik gece 12 de olsa yapcam artk

Ben 3-4 yil önce çok iyi kilo vermiş hemde incelmistim lesile ile en iyi sonuç veren 3 mil , şimdi yaptım bende 3 mil lesile 20 mekik gece 12 de olsa yapcam artk
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim bende 3 mil yapiyorum en iyisi 3 mil bence tam ortasi .. cokta guzel calistiriyor.. ter icinde kaliyorsun. Senin gobegin var mi canim? Ben 1 dogum yaptim . Gobegim cok az kaldi ama oda gitsin istiyorum ..

Göbek ve simitin tek düşmanı seker ve kh kesmek
Ben onlari kullanmiyorum zaten tuz yag seker hamur isleri bunlar suan hic hayatimda yok.. ideal kiloma geldigimde insallah bir gun pogaca flan yerim.. yani seker vs olmazsa gobek gider diyosun..

günaydınlaaar :)
sabah iki dilim ekmek zytin peynir salata yedim ve çik doydugumu hissettim normalde calıştıgım için işe gelirken simit alıyodum ama oturdugum yerde simit bana yağ kalori olarak geri döndüğü için bıraktım artık
diyetisyene gidene kadar böyle idare etcem sonra zaten o bi liste verir. 61 kiloyum hedefim 54 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…