Hep beraber fit olacaz insallah .. gayret edersek..Bende fit olmak istiyorum bende
Afiyet olsun canim..Bende hala kahvaltı masasindayim.
Evi supurcem bende çamaşır yıka ütü yap ay hiç bitmiyor ev işi anacim.
Evdekilere krep yaptım ,bende etmek yedim güya yumurta yapicaktim kendme tavada ama unutmusum kahvaltı sonrası aklıma geldi
Yok bitmez o temizlik bende halilari gonderdim bugun bi yikansin gelsin...perdelerimi yikayali 18 gun oldu bi gorun is icinde kalorifer komurlu offff yaniiii biktim ben yikarim sorun degil ama esim takarken coook söyleniyor ..Bende hala kahvaltı masasindayim.
Evi supurcem bende çamaşır yıka ütü yap ay hiç bitmiyor ev işi anacim.
Evdekilere krep yaptım ,bende etmek yedim güya yumurta yapicaktim kendme tavada ama unutmusum kahvaltı sonrası aklıma geldi
Kolay gelsin canim en azindan kalori kaybediyorsun.. ne guzel spor iste.. benimde ev islerine dip köşe girmem lazim bir kac gune bnde baslicam insallah..Bende evde temizlik yaparak spor yapıyorumcam silme perde takma koltuk silme diğerlerini saymıyorum 7 saat olmuş dahada bitmedi
Hanimlar nerdesin bugun hic girmiyosunuz... ben 1 saalit yuruyus yaptim geldim 4 km lik yol yurudum.. sabahta 3 km lik leslie yaptim bugun tmm 7 km yurumus oldum.. sadece benim motivasyonum yuksek galiba .. sizler yoksunuz
Anladim canim kimse girmeyince kendimi yalniz hissettim..Bugün pazar günü, buraya gelmememiz kaçamak yapmamız veya motivasyonunu düşük anlamına gelmiyor. Hafta içi yapamadigimiz işleri bir çoğumuz hafta sonu yapıyoruz misal ben temizlik yaptım çamaşır yikadim yemek yaptım bi kahve yapıp 45 dk TV izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?