Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İyi geceler..
2gündür kızım hasta 3gündürde eşim hasta bi ona bi kızıma koşturmaktan ne yediğime ne içtiğime dikkat edebildim.sırf çocuklarım istedi diye gece 11 gibi pohaça yaptım bi sonraki gün yine gece kurabiye yaptım e yaptıklarımı o saatte tırtıkladım tabi
Amaan boşver modundaydım kaçgündür bugün tartı üzmedi beni sonuçta bukadar dengesizliğe az bile almışım :)

Başlangıç 56.7
Geçen hafta 54
Bugün 54.8
Hedef 53 böyle giderse hayal gibi ama kızım hastayken bende moral düzen falan kalmıyo salıyorum.ama bugün daha iyiydi.inşallah herşey yoluna giricek :)

Gunaydin hanimlar.. iyi pazarlar .. bugun burasi cok sakin.. nerelerdesiniz acaba herjes uyuyor mu hala.. hadi hadi kalkin guzel bi kahvalti yapin.. sonra guzelce evinizin isini... ve sonrasinda bomba gibi bi spor yapin .. motive olun kizlarr hadii hadii cumartesi gunu eksileri gormek istiyorsaniz kalkin oynatin kalcalariii..

Bende hala kahvaltı masasindayim.
Evi supurcem bende çamaşır yıka ütü yap ay hiç bitmiyor ev işi anacim.

Evdekilere krep yaptım ,bende etmek yedim güya yumurta yapicaktim kendme tavada ama unutmusum kahvaltı sonrası aklıma geldi

Afiyet olsun canim..

Iki gun gecikmeli de olsa bugun regli oldum cook sukurrr...dun misafirlerim vardi ister ustemez bende tirtikladim biseyler..bu aksamda misafirlige ben gidecem...ada cozuttu yaniiii ;((( yesil cay icmeme ragmen cok kabizlik yasiyirum niye anlamadim eskiden yesil cay icince wc sorunu hemen cozuluyordu..sizma bir tatli kasigu zeytin yagini bir bardak suya ilava ediyorum icine limon sıkıp oyle iciyorum sanki iyi geliyor gibi bakalim...

Yok bitmez o temizlik bende halilari gonderdim bugun bi yikansin gelsin...perdelerimi yikayali 18 gun oldu bi gorun is icinde kalorifer komurlu offff yaniiii biktim ben yikarim sorun degil ama esim takarken coook söyleniyor ..

Kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi
Biraz peynir
1 salatalik
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 bardak yesil cay..

Evet hanimlar 45 dkk leslie yapildi birazda bacak hareketleri yaptim birazdan oglumla disariya cikacaz yuruyus yapmaya.. tam gaz devam hanimlar.. bugun burda kimse yok.. pazar gunu oldugundan oyle galiba .. neyse umarim kacamaklar yapmiyorsunuz..

Hanimlar nerdesin bugun hic girmiyosunuz... ben 1 saalit yuruyus yaptim geldim 4 km lik yol yurudum.. sabahta 3 km lik leslie yaptim bugun tmm 7 km yurumus oldum.. sadece benim motivasyonum yuksek galiba .. sizler yoksunuz

Hanimlar nerdesin bugun hic girmiyosunuz... ben 1 saalit yuruyus yaptim geldim 4 km lik yol yurudum.. sabahta 3 km lik leslie yaptim bugun tmm 7 km yurumus oldum.. sadece benim motivasyonum yuksek galiba .. sizler yoksunuz

Bugün pazar günü, buraya gelmememiz kaçamak yapmamız veya motivasyonunu düşük anlamına gelmiyor. Hafta içi yapamadigimiz işleri bir çoğumuz hafta sonu yapıyoruz misal ben temizlik yaptım çamaşır yikadim yemek yaptım bi kahve yapıp 45 dk TV izledim

Menumm
Kahvaltı
2 etimek, peynir çeşitleri,sebze
10 zeytin ,

Ara
2 kare bitter

Akşam
1 kase tarhana çorba
İki parça et
1 bardak zero

Şimdi beslenme için borek yapıp birde yarına borek yapicam

Menumm
Kahvaltı
10 zeytin ,

Ara
2 kare bitter

Akşam
1 kase tarhana çorba
İki parça et
1 bardak zero

Menumm
Kahvaltı
10 zeytin ,

Ara
2 kare bitter

Akşam
1 kase tarhana çorba
İki parça et
1 bardak zero

Anladim canim kimse girmeyince kendimi yalniz hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…